Sierpniowe bzykanko jak dwa komary 🦟🦟, a wiosną do dziecka wstanie już Stary 🙋♂️.
-
WIADOMOŚĆ
-
verliebtindich wrote:Uuuuuu!
Zazdroszczę takiego 🔥 i spontaniczności! 😈😈😈
Ja melduję dziewczynki gorączkę i L4, wygrzewam się w łóżku, ale nie ma to nic wspólnego z przyjemnością 😬😬😬verliebtindich lubi tę wiadomość
-
Emka06 wrote:Hej dziewczyny ☺️ Jak u Was z częstotliwością ❤️❤️ podczas starań? Czytam tu, że niektóre nawet kilka razy dziennie, a my staramy się raczej tak co 2-3 dni. Wyczytałam kiedyś, że zarówno zbyt częste, jak i zbyt rzadkie stosunki obniżają parametry nasienia i zastanawiam się jak jest lepiej 😅
My w szczesliwym cyklu 1 raz. Jeden jedyny raz bo nie bylo okazji wczesniej ( rozjazdy). My ogolnie malo wspolzyjemy, kiedys wiecej bo ja mam libido -100. Albo poprostu jestem leniwa…❤Starania od: Maj 2022:
05.08.2022 - ⏸
05.08.22 beta 49,99 mlU/ml
08.08.2022 beta 237,7 mlU/ml
27.04.2023🤱💙 -
Mart768 wrote:Milena przybijam Ci piątkę! U mnie 30 wjechała w kwietniu, ale mentalnie czuję się na jakieś 60 😅 spokojnie mogłabym iść już na emeryturę 😄
Ale libido mi skoczyło dopiero 2 lata temu - wcześniej seksy mogły dla mnie nie istnieć (ku rozpaczy moich byłych) W każdym razie dopiero jak poczułam się bezpiecznie w związku to przyszła mi ochota.
Kwietniowa siostro, przybijam piątkę! mam tak samo, jestem tak zmęczona jakbym była już w wieku emerytalnym 😄Mart768 lubi tę wiadomość
👩30👨35 WROCŁAW
długie cykle ok. 35dni, 4cs z testami ovu 🍀
💊 wit. D, wit. C, cynk, omega, kwas foliowy, inozytol
09.12 13dpo - ⏸️ 🍀
10.12 beta: 481 mlU/mL
12.12 beta: 1162 mlU/mL
21.12 5t5d pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🍀
03.01 7t4d dzidzia 13mm, bijące pięknie 💙
24.01 10t6d maluszek 3.9cm, rośnij zdrowo 😍
09.02 13t2d mały zdrowy tygrys 😀
28.02 🍀 -
verliebtindich wrote:Uuuuuu!
Zazdroszczę takiego 🔥 i spontaniczności! 😈😈😈
Ja melduję dziewczynki gorączkę i L4, wygrzewam się w łóżku, ale nie ma to nic wspólnego z przyjemnością 😬😬😬
🙈verliebtindich lubi tę wiadomość
👩🦰36👦41
Starania od 10lat.... 💔💔
Kariotypy prawidłowe
KIR AA, Czynnik V-homozygotyczny
PAI-heterozygotyczny, C1,C1
1️⃣ Start IVF Invimed🍀 Poznań
Ovaleap 300 IU.10 zapłodnionych
ICSI- 0 zarodków ❌️ Kiepska jakość komórek😵💫
2️⃣06.01 Menopur 300IU
ICSI 5 trzydniowych zarodków✊️❤️❤️
I 2023 - ET 2 zarodki 9 bl ❌️ cb?
III '23 FET 2 zarodki 7 bl 😭 ❌️cb
3️⃣ Zmiana kliniki-Poznań Polna
5.10 Scratching endo
8.10 Puregon 275J, lametta, mensinorm 75 J 10dojrzałych/6zapłodnionych 🙏
Mamy❄️❄️ 3AA, 4BB🥹🥹
Transfer 3AA, 18.12.23--> accofil, prograf, neoparin,encorton 🙏✊️
Cb ❌️
Cała immunologia przebadana...
Kwiecień 2024-histeroskopia z biopsją endometrium-wynik ok.
🏳🏳🏳🏳 -
okejka wrote:Do owulacji zawsze takie - no, max 6 mm. Przy cb przyrosło dwukrotnie, więc potencjał jest 😅
U mnie to nie menopauza, a myślę, że konsekwencja przyjmowania tabletek przez dość długi czas 🤷🏻♀️ -
Emka06 wrote:Hej dziewczyny ☺️ Jak u Was z częstotliwością ❤️❤️ podczas starań? Czytam tu, że niektóre nawet kilka razy dziennie, a my staramy się raczej tak co 2-3 dni. Wyczytałam kiedyś, że zarówno zbyt częste, jak i zbyt rzadkie stosunki obniżają parametry nasienia i zastanawiam się jak jest lepiej 😅
Jeżeli o mnie chodzi to teraz w tym cyklu w dniach płodnych 💗codziennie a raz nawet i 2x dziennie zobaczymy czy to coś da🤷🏼♀️w poprzednich cyklach albo była choroba albo byliśmy pokłóceni więc było tylko 2x w pozytywny test a potem nic przez parę dni.
Ogółem to wam powiem że odczuwam trochę stres z tym cyklem dlatego że stosujemy taktykę która działała przy poprzednich staraniach i wtedy się udało. Martwię się że jak teraz niewyjdzie to jest głębszy problem 😥😥 -
Cześć dziewczyny😊
.czytam was i nadrabiam wieczorami ale jie jestem w stanie każdej odpowiedzieć 🙈
Ja mam 32 lata i też czasamu czuje się jakbym miała conajmniej 42🙈
Dzisiaj z mężem posprzeczalismy sie o pierdołe a później skończyło się wytykaniem i oczywiście skończyło się tematem 2 dziecka...
Powiedzial że ja chce 2 dziecko aa nie radze sobie z jednym😑Tak mnie wkurzyl tak że polecialy za duże słowa 😔
Jest mi przykro że ten temat to dla niego taki problem i się zastanawiam czy on serio tego chce😔
Jestem 3 dpo i tak sobie myślę czy nie lepiej by było jakby 🐵 przyszła 😔😔
Lekki skok temp.po owu był ale od dzisiaj już nie mierze i niczego sie nie doszukuje
Tak cholernie mi przykro
Powiem wam że czekac jeszcze do tego 20stego, zatestuje a następny cykl odpuszczam😔
👩 31 l.
👱 31 l.
👫17 lat👰♀️🤵 2018
👶 synek 2019
Staramy się o rodzeństwo od 12.2021🍀
11.2022 - 1 wizyta w klinice bezpłodności
U Męża słabe wyniki nasienia
19.01 - badanie Sono Hsg - oba jajowody drożne 🙏🍀
14 cs ten szczęśliwy 😍❤️
1.02 - ⏸️ w 9dpo
2.02 - bHCG: 15,58 U/l 🥺😍
6.02 - bHCG: 170,6 U/l🍀🤞(przyrost 233%)
06.03- pierwsza wizyta USG🤞🍀
06.03- 1.87 cm Bobasa z bijącym serduszkiem❤🍀🤰
20.03 - 3.64 cm człowieczka 🥰
13.04 - prenatalne - niskie ryzyka,7.91 cm zdrowego Robaczka🤰
17.04 - chyba będzie drugi synek🙈💙🤩
23.05 - połówkowe - 320 g zdrowego chłopczyka 🥰
-
RoZyCzK4 wrote:Cześć dziewczyny😊
.czytam was i nadrabiam wieczorami ale jie jestem w stanie każdej odpowiedzieć 🙈
Ja mam 32 lata i też czasamu czuje się jakbym miała conajmniej 42🙈
Dzisiaj z mężem posprzeczalismy sie o pierdołe a później skończyło się wytykaniem i oczywiście skończyło się tematem 2 dziecka...
Powiedzial że ja chce 2 dziecko aa nie radze sobie z jednym😑Tak mnie wkurzyl tak że polecialy za duże słowa 😔
Jest mi przykro że ten temat to dla niego taki problem i się zastanawiam czy on serio tego chce😔
Jestem 3 dpo i tak sobie myślę czy nie lepiej by było jakby 🐵 przyszła 😔😔
Lekki skok temp.po owu był ale od dzisiaj już nie mierze i niczego sie nie doszukuje
Tak cholernie mi przykro
Powiem wam że czekac jeszcze do tego 20stego, zatestuje a następny cykl odpuszczam😔
Obyście szybko się pogodzili i przeprosił cię 😘😘RoZyCzK4 lubi tę wiadomość
-
Madziq6 wrote:Właśnie pytanie mam do dziewczyn którym się udało kiedy właśnie 💗???
My szczęśliwy cykl odpuściliśmy, więc nie było nic regularnego i nawet w owulację się nie wstrzeliliśmy chyba 🤔 tak wszystko spontanicznie wychodziło. Ale zachodzą dziewczyny, które codziennie i takie, które właśnie spontanicznie serduszkuja, więc tutaj reguły na pewno nie ma.💊 Euthyrox 50
11.07.2022 progesteron 21,40
12.07.2022 (8dpo) ⏸✊
13.07.2022 beta 10,8 🥰 kiełkuj zdrowo fasolko
15.07.2022 beta 42,3 🥰 przyrost 320%!
29.07.2022 - 2 mm człowieczka i bijące ❤️
09.08.2022- 1,14cm fasolki 🥰
30.08.2022- 4cm skaczącego dzidziutka 😊
20.09.2022- niskie ryzyka, Blanka 👧
07.11.2022-USG II trymestru (335gram) 👧
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 14:22
2024
3 x IUI
2025
1 IVF - krótki protokół: 16 kumulusów -> 5 x MI, 2 x zdegenerowane
2 IVF - długi protokół: 15 kumulusów -> 1 x MII (nie zapłodniła się), 3 x GV
04 - 07/2025 - Omnitrope 0,1 mg
05/2025 - mezoterapia jajników
ANA 1, ANA 2, AOA ➕️
„Moc, która leży w Tobie, jest silniejsza od wszystkich przeciwności.” -
Kasia95 wrote:My szczęśliwy cykl odpuściliśmy, więc nie było nic regularnego i nawet w owulację się nie wstrzeliliśmy chyba 🤔 tak wszystko spontanicznie wychodziło. Ale zachodzą dziewczyny, które codziennie i takie, które właśnie spontanicznie serduszkuja, więc tutaj reguły na pewno nie ma.
-
Madziq6 wrote:Kochana nieprzejmuj się czasem w kłótni lecą słowa których się żałuję i które zbyt pochopnie wylatują z ust😥u mnie często przy pierdolach też słyszę że niedaje radę sobie z 3 a chce kolejne ale już przestałam na to zwracać uwagę. Bo niebedzie mnie oceniał ktoś kogo niema 3/4dniq w domu🤷🏼♀️a sam jak jest wolne czy jest cały dzień w domu to często wymiekka...
Obyście szybko się pogodzili i przeprosił cię 😘😘
No dokladnie dla mężczyzn to wszystko tak łatwo wygląda. Bardziej chodzi mu o to że ostatnio mam mało cierpliwości i czasami wybucham ale ja zawsze po owu chodzę nerwowa bo czuje że nic z teho znowu nie będzie i że akurat mąż się źle czuł w dni płodne i czuję frustrację. Bo cały miesiąc się czeka i dupa z tego później jest...🙈
Jeszcze wczoraj zaczęły mnie boleć mocno piersi a to dopiero 3dpo więc małpa przyjdzie na pewno😔👩 31 l.
👱 31 l.
👫17 lat👰♀️🤵 2018
👶 synek 2019
Staramy się o rodzeństwo od 12.2021🍀
11.2022 - 1 wizyta w klinice bezpłodności
U Męża słabe wyniki nasienia
19.01 - badanie Sono Hsg - oba jajowody drożne 🙏🍀
14 cs ten szczęśliwy 😍❤️
1.02 - ⏸️ w 9dpo
2.02 - bHCG: 15,58 U/l 🥺😍
6.02 - bHCG: 170,6 U/l🍀🤞(przyrost 233%)
06.03- pierwsza wizyta USG🤞🍀
06.03- 1.87 cm Bobasa z bijącym serduszkiem❤🍀🤰
20.03 - 3.64 cm człowieczka 🥰
13.04 - prenatalne - niskie ryzyka,7.91 cm zdrowego Robaczka🤰
17.04 - chyba będzie drugi synek🙈💙🤩
23.05 - połówkowe - 320 g zdrowego chłopczyka 🥰
-
Wiesz, różnie to u nas bywa bo ja nie mam jakiegoś fajnego libido normalnie... Wcześniejszych kilka cykli było co 2 dni i też nie przez całe dni płodne. Teraz jest kilka razy dziennie bo po wypadku i mega kłótni (jak już się pogodziliśmy ofc) jesteśmy tak na siebie nakręceni, że po prostu chcemy częściejxD i walić to czy nie za często xD (a dni płodne dopiero co się zaczęły więc nie wiem czy na owu będzie jeszcze siła i zostaną jacyś wojownicy hahaha) ten cykl na jego początku był dla mnie stracony, więc mimo wszystko nie spinam się nim
mam ochotę się kochać i mój ma jeszcze siły to heja xD
-
RoZyCzK4 wrote:No dokladnie dla mężczyzn to wszystko tak łatwo wygląda. Bardziej chodzi mu o to że ostatnio mam mało cierpliwości i czasami wybucham ale ja zawsze po owu chodzę nerwowa bo czuje że nic z teho znowu nie będzie i że akurat mąż się źle czuł w dni płodne i czuję frustrację. Bo cały miesiąc się czeka i dupa z tego później jest...🙈
Jeszcze wczoraj zaczęły mnie boleć mocno piersi a to dopiero 3dpo więc małpa przyjdzie na pewno😔RoZyCzK4 lubi tę wiadomość
-
Emka, ja miałam dwa szczęśliwe cykle, kiedy wystarczył jeden jedyny raz, ale i dwa cykle, kiedy bzyki były i po dwa razy dziennie, więc rozkłada się po równo w mojej statystyce 😅😅
Emka06, RoZyCzK4 lubią tę wiadomość
-
Madziq6 wrote:Wyczytałam to samo i można się pogubić 🙈🤣🤣
Jeżeli o mnie chodzi to teraz w tym cyklu w dniach płodnych 💗codziennie a raz nawet i 2x dziennie zobaczymy czy to coś da🤷🏼♀️w poprzednich cyklach albo była choroba albo byliśmy pokłóceni więc było tylko 2x w pozytywny test a potem nic przez parę dni.
Ogółem to wam powiem że odczuwam trochę stres z tym cyklem dlatego że stosujemy taktykę która działała przy poprzednich staraniach i wtedy się udało. Martwię się że jak teraz niewyjdzie to jest głębszy problem 😥😥
Madziq ja dalej podtrzymuje swoje❤️ Masz trojkę dzieci i szybko ci się udalo, ale ty dopiero co zaczelas sie starac o 4 wiec mysle ze jesli nawet kilka cykli bedziesz sie starac to i tak bedzie to super szybko. 3 razy mialas potwierdzenie ze nie macie problemu z zajsciem wiec moze teraz tez uda sie szybko zajscnie przejmuj sie. Bo to chyba dopiero 2cs nie? Bedzie dobrze❤️ Nawet jakbys musiala poczekac jeszcze kilka cykli to nadal bedzie to wszystko w normie i bardzo szybko uda ci sie zajsc
Madziq6 lubi tę wiadomość
❤Starania od: Maj 2022:
05.08.2022 - ⏸
05.08.22 beta 49,99 mlU/ml
08.08.2022 beta 237,7 mlU/ml
27.04.2023🤱💙