Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny pomozcie mi nie kumam tej tempki puki cos @ niema nic nawet nie wskazuje zeby przychodzil wszystko ustapilo w tamptym tyg. ale jak by cos bylo to tempka chyba byla na 37? a mi od 3 dni raz 36,8 raz 36,7 a dzis 36,8 nie kumam
z rana robie jutro test niewiem pomozcie powinna spasc juz wczoraj dzis jest dzin @ i tu dupa nic nie slychac o niej..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 07:50
-
Tolcia25 wrote:Czesc dziewczyny pomozcie mi nie kumam tej tempki puki cos @ niema nic nawet nie wskazuje zeby przychodzil wszystko ustapilo w tamptym tyg. ale jak by cos bylo to tempka chyba byla na 37? a mi od 3 dni raz 36,8 raz 36,7 a dzis 36,8 nie kumam
http://zapodaj.net/e2c3bf9ba4af4.jpg.html>20140824_192111.jpg
z rana robie jutro test niewiem pomozcie powinna spasc juz wczoraj dzis jest dzin @ i tu dupa nic nie slychac o niej..
kochana mam tak samo tempka cały czs 36,9 dziś 36,8 (po 10 min 36,9) okres w środe a mnie dzis zmuliło po pascie do zębów ale jakoś nie nastawia sie bo po co sie rozczarować
a ten test w linku to twój??? -
wiem czemu sie wkleil bo beti podala link ja go kopiowalam i ogladalam weszlam do mnie chcialam moj wykres skopiowac i wkleilam ale nie skopiowalao sie niewiem czemu skonczyl mi sie premium to nie moge wykresu dac prubowalam i dupa??