Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny...
dzis 7 dc-najchętniej juz bym zatestowała....ale to przecież za szybko ...
Zaczynam poniedziałkowy poranek w pracy. Kawucha juz zrobiona i jak zwykle myśle sobie jakby to było fajnie gdybym juz wiedziała, ze sie udało:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 07:34
-
Hej dziewczynki niestety u mnie 7 sierpnia @ się rozkręciła a juz miałam nadzieje ze się udało no niestety muszę walczyć dalej mimo tego ze juz brakuje mi sił dobrze ze teraz jesteśmy na wsi piękna pogoda słońce świeci cisza spokój może teraz się uda
-
Sierpniowe fasoleczki :
1.08 - Ofelaine @ , SZANIA , Ania1986 @ , kamilka @ , Mała.Mi
2.08 - Lwica , Aurelka , nejsi 88 ,
3.08 - Aga89 , Kaśka @ , Natka098 @ , marzen2210 @ , dziubasekk , Fasia ,
4.08 - vercia @ , Aga_502 @ ,
5.08 - Maluszek22 , BLANKA 90 ,
6.08 - aisza @ , Alinna , mf , littletwig ,
7.08 - shimmer_lip , kluska ,
8.08 - Landryneczka @ , Lena 87 @ ,
9.08 - motyl1993 @ , kierzynka @ , małolata @ , soniuska ,
10.08 - madzianka , Natu 93 , pinka 425 , bianka ,
11.08 - MartaAlvi , czekolada ,
12.08 - Jaga , Angelabd , tomania 28 , Blue ,
13.08 - miscelle ,
14.08 - JusWik , Inezka* , Bąbelek86
15.08 - inezka , apaczka , roletka
16.08 - Kicia , BATTINKA , Edka
17.08 - Asiula 257 , sylwusia25 , lady_89 , angela2005
18.08 - Marteczka 91 , Ewelcia
19.08 - Ankara ,
20.08 - kitaja , versense , Agga
21.08 - asiek191 ,
22.08 - karo_line , Nancy87
23.08 - nadia199191 , olka 281 ,
24.08 - takasobieja , polkosia , Gosiaa , agus3004 , Gosiacu
25.08 - Maslanka , moremi, karen85 ,
26.08 - beti97 , AnnaMaria , Tysia 85 , Bluberry ,
27.08 - Biedroneczka83 ,
28.08 - Neli ,
29.08 -
30.08 - gosia86 ,
31.08 - Magic , Motyl 1993 ,
odwiedził w tym miesiącu 18 sierpniówek
Bąbelek86, karen85 lubią tę wiadomość
-
Karen ja przepisałam Cię tutaj, ale zauważyłam też że jest lista na 1 stronie forum - tam już Landryneczka musi poprawić
Ja już też po weekendzie zaczęłam dzień pracy od kawy. Nie mierzyłam temp przez weekend i dopiero dziś mi wyznaczyło owulkę na zeszły czwartek. Mi się jednak wydaje że była wcześniej ale cóż... Mam nadzieję że został tam jakiś dzielny żołnierzyk gotowy do działania
Miłego dnia dziewczyny :* Ja zaraz zacznę poszukiwania jakiejś mamusi bo coś ostatnio powolutku nam to idzie -
nick nieaktualny
-
Mam pytanie do tych do których przyszedł bociek, bo są dwie teorie
1) kochać się co 2 dni, bo codziennie to plemniki nie zdąrzą się wygenerować i dojrzeć
2) kochać się codziennie, bo wtedy plemniki są lepszej jakości, jest ich mniej, ale wiadomo liczy się jakość a nie ilość bo codzienny seks poprawia płodność
Mój ukochany oczywiście jest przekonany że teoria 2 jest prawdziwa a Wy jak uważacie? -
Hej dziewczynki , dzisiaj odebrałam wyniki beta z 10dpo wynik 22,8. Jutro będę miała wynik z przyrostem 72 h. Zobaczymy jak to będzie
Bąbelek86, olka30, Iwka, Biedroneczka83, Ankara, karen85, Katarzyna87, M4DZI4, shimmer_lip, Ewelcia, Agga, Zima, Tysia85 lubią tę wiadomość
-
Bluberry wrote:A ja najchętniej teraz zasnęła bym na kilka dni lub poszła tam gdzie wyłączają myślenie w mózgu i wróciła bym po tych kilku dniach..
Miłego słonecznego dnia dziewczyny! Uciekam kisić się w pracy ;/
Bluberry lubi tę wiadomość
-
Jaga, 10 dpo mówisz..?? hmm
GRATULACJE:* Będzie dobrze
Ankara, pewnie, że korci. Jakoś tak zaczełam przeglądać galerie testów konkretnych firm i dopiero od 11 dpo było cokolwiek widać. Chodzi mi głównie o to żeby być pewnym że tak druga kreska się pojawiła a nie domyślać się i martwić. Z drugiej strony masz rację.. że pewnie na jednym teście się nie skończyAnkara lubi tę wiadomość
moniqa -
nick nieaktualnyHej, nie jedziemy z mężem na mazury, ponieważ remont mieszkania się jeszcze nie skończył. Dwa nie wiem czy kiedykolwiek tam skończymy już nie mam siły do tego mieszkania i remontu. W sobotę mieli nam przywieźć szafkę cargo z koszykiem i co koszyk przywieźli szafkę już nie. I teraz musimy czekać do środy aż nam przywiozą szafkę!! Zamówiliśmy drzwi to co drzwi zrobili a zapomnieli o ościeżnicach i musimy czekać do września aż nam zrobią ościeżnice!!
-
hej bąbelek,
też jestem w tym dniu co ty, owu miałam tak samo jak ty, potwierdzoną monitoringiem, dzisiaj tempka jeszcze wzrosła do 37,10, ale teścik negatywny (nie mogłam się powstrzymać). Ale liczę na to że to jeszcze za wcześnie na testowanie
-
nick nieaktualny
-
Ewelinkie wrote:Mam pytanie do tych do których przyszedł bociek, bo są dwie teorie
1) kochać się co 2 dni, bo codziennie to plemniki nie zdąrzą się wygenerować i dojrzeć
2) kochać się codziennie, bo wtedy plemniki są lepszej jakości, jest ich mniej, ale wiadomo liczy się jakość a nie ilość bo codzienny seks poprawia płodność
Mój ukochany oczywiście jest przekonany że teoria 2 jest prawdziwa a Wy jak uważacie?
U mnie poskutkowało kochanie się codziennie w okolicach owulki (możesz zobaczyć u mnie na wykresie), która była w niedzielę wieczorem (strasznie bolał mnie jajnik, usiąść nawet było ciężko )Wonderwall, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bluberry wrote:katarzyna, ogólnie to pozytywne testy ovu robione po dniach płodnych mogą wskazać ciążę, proponuję zrób bete, ja kiedyś miałam jeden taki cykl że okres się spóźnił ponad 10 dni (a miałam zawsze regularne 32 dniowe) testy ciążowe na - i w dniu bety dostałam okres
a u Ciebie to albo jesteś w ciąży i dlatego zrób dla pewności bete albo cykl Ci się wydłużył i teraz masz dni płodne co by wskazywał ten płodny śluz
Kochana miałam robioną betę zaraz po wizycie u lekarki, kiedy mnie badała w czasie plamień. Wynik - mniej niż 2, dlatego też przepisała mi luteinę na wywołanie okresu. Okresu nie ma, a pojawił się śluz płodny...ogólnie tak mi się seksu chce, że szok ;p -
Ewelinkie wrote:Mam pytanie do tych do których przyszedł bociek, bo są dwie teorie
Mój ukochany oczywiście jest przekonany że teoria 2 jest prawdziwa a Wy jak uważacie?