Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
https://ovufriend.pl/wykres,5424338f06e01c5edc124d6eac3a324e.html
https://ovufriend.pl/wykres,b6d82faafc22f606b60823ccf76059bd.html
Nowe mamuśki
Landryneczko, chyba jakaś nie teges ta lista Angelabd świeżo po owulceWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 09:34
-
MartaAlvi - piękny suwaczek:)!!
Zmierzyłam dziś tempkę o 10:00- o tej wstałam, po 7h snu.
Wstawałam po męża o 3:00 ale wtedy nie mierzyłam bo ledwo co 4h spałam.
jest skok do 36,7 - nie wiem czy brać ją pod uwagę
-
Landryneczko, mnie trzeba wypisać (z wcześniejszej się odjęłam), bo po luteinie cały czas czekam na @. Powinnam się wpisać na wrzesień, ale sama nie wiem kiedy co się w moim ciele będzie działo.
Z tego co pamiętam to na 19.08 byłam z potforzastą...
Czy jest opcja, że po luteinie @ się nie pokaże? Dzisiaj już 6 dzień -
jejuuuuu! po dzisiejszym monitoringu jestem załamana.
13dc, mam 3 pęcherzyki dominujące (20-25mm) oczywiście stymulowane CLO, co spowodowało że moje endometrium jest zawrotnej wielkości 3mm...
dlatego decyzja lekarza, że Pregnylu mi nie poda, bo nie ma szans na powodzenie.
gin stwierdził, że CLO nie jest odpowiednim lekiem dla mnie i że powinnam przyjmować od następnego cyklu zastrzyki GonalF 300j. wiecie ile kosztują? 475zł! z refundacją 175zł, tylko jak zdobyć taką refundacje?
-
julita wrote:jejuuuuu! po dzisiejszym monitoringu jestem załamana.
13dc, mam 3 pęcherzyki dominujące (20-25mm) oczywiście stymulowane CLO, co spowodowało że moje endometrium jest zawrotnej wielkości 3mm...
dlatego decyzja lekarza, że Pregnylu mi nie poda, bo nie ma szans na powodzenie.
gin stwierdził, że CLO nie jest odpowiednim lekiem dla mnie i że powinnam przyjmować od następnego cyklu zastrzyki GonalF 300j. wiecie ile kosztują? 475zł! z refundacją 175zł, tylko jak zdobyć taką refundacje?julita lubi tę wiadomość
-
M4DZI4 wrote:Ja też po clo miałam lipne endo.Brałam go tylko 3 mce.Ale dziwne że lekarz od razu chce przejśc na zastrzyki z gonalu.Ja tez miałam je brac ale musiałam poczekac 3 mce żeby kasę nazbierac na kilka cykli a w międzyczasie po clo stosowałam Letrozole który też ma stymulowac i po nim miałam lepsze endo w okolicach 7mm a jak zaczełam pic winko wieczorem lampke to mi endo na 10mm skoczyło i zaciążyłam zanim zaczełam zastrzyki z gonalu.Brałam Letrozole 2x2 tab a potem 3x2 tab i rosły 2, 3 pęcherzyki a koszt tego leku u mnie to ok 80zł więc warto było go stosowac.
od początku cyklu piłam codziennie wino i nie pomogło, ale wiem że przy CLO to dość powszechne.
to mój też 3 cykl z CLO i ostatni...
spróbuję z tym Gonalem ale niedobrze mi się robi na samą myśl, że sama będę musiała robić zastrzyki a dokładnie 8 szt.
mam nadzieję, że moja historia zakończy się szczęśliwie jak twoja
ale podświadomie czuję, że cała zabawa potrwa długo, za długo echWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 13:17
-
julita na pewno i Twoja historia i staranka skończą się szczęśliwie
Ja to tak dupkę spiełam w strachu przed zastrzykami że zaszłam jeszcze przed nimi hehe. Mam nadzieję że przy gonalu endo bedziesz miała śliczne i będę mogła Ci niedługo pogratulowac!!! 3mam kciuki kochana, bedzie dobrzejulita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kochane, witam w ten piękny poranek:)!
mąż w domu! jutro ruszamy na wakacje part II - morze czeka:)
odkładam termometr i będzie co będzie - zatestuję nad morzem.
Powiem, że od 3 cykli po OWU doszukiwalam się wszelkich objawów ciąży - a to bol brzucha, rozpierania, śluzu itd.
W tym cyklu jak ręką odjął- nic mi nie jest, nic nie boli
zapomniałam prawie że o tym, że będę testowaćMartaAlvi, karo_line, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
będę do Was zaglądać i śledzić bocianki:)
liczę, że przybędzie ich duzo!