Sierpniowe testowanie, czyli prezenty od odlatujących bocianów 💗
-
WIADOMOŚĆ
-
Clausix wrote:No i gdyby się okazało, że jest cień, to musiałabym Wam pokazać bo bym nie wytrzymała, a umówiłyśmy się z dziewczynami, że czekamy do niedzieli, więc by był dylemat haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2020, 13:40
Clausix lubi tę wiadomość
👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
Maj: rozpoczęcie starań 🌱
𝟐𝟎𝟐𝟎:
Maj: Gameta Gdynia
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
🔸3 IUI (2 IUI CB💔) ➡️ 14dpi: 156, 16dpi: 404, 24dpi: 5280, 27dpi: ❤️
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Luty: Łucja 3090g, 53cm 👶🏼🩷
“𝐸𝑣𝑒𝑛 𝑚𝑖𝑟𝑎𝑐𝑙𝑒𝑠 𝑡𝑎𝑘𝑒 𝑎 𝑙𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑡𝑖𝑚𝑒.” 🕊️ -
nick nieaktualny
-
Glendolinaa wrote:Jestem za!!!! Ale Ty też coś pisałaś,że masz dodatkowy!!! Weźcie siknijcie i dajcie oczy cieniami nacieszyć👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
𝟐𝟎𝟐𝟎:
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Niezapominajka 🍀 wrote:Jak masz 4 to weź siknij i nam tu pokaż 😜 I tak zostaną 3 na niedzielę. Jestem rządna cieni!
Nie wiem czy nie wolę pożyć jeszcze jeden dzień w błogiej nieświadomości haha zmieniam zdanie jak zwykle, co godzinę32 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
MayMasza wrote:Cześć dziewczyny Piątek już z nami więc niedługo czas regeneracji
Niedawno wyczytałam (nie pamiętam już gdzie), że przed okresem możliwe sa pobudki 'przed czasem'. Organizm budzi się wcześniej i przebudza się w nocy (lub ma się po prostu niespokojny sen) ze względu na ilość progesteronu przed miesiączką. U mnie się ostatnio sprawdzało stety niestety
Będąc w ciąży zastanawiałam się dlaczego nie mogę spać słuchając od każdej koleżanki, że jak były w ciąży to nie mogły otworzyć oczu... teraz wiem, że spadał mi progesteronWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2020, 14:01
MayMasza lubi tę wiadomość
👱♀️27 lat
💔6 tc 08.2020
💔8 tc 03.2021
👶Mikołaj 22.11.2022 💙 -
nick nieaktualnyOliwia23 wrote:Będąc w ciąży zastanawiałam się dlaczego nie mogę spać słuchając od każdej koleżanki, że jak były w ciąży to nie mogły otworzyć oczu... teraz wiem, że spadał mi progesteron
Nie ma co uogolniac. Każda ma inny organizm, który inaczej reaguje.Clausix, Niezapominajka 🍀, MayMasza lubią tę wiadomość
-
Ja w tamtym tygodniu tak miałam, że dobudzić się rano nie mogłam ciężko mi było wstać, choć noce córka miała ok, a od 3 dni córka w nocy popłakuje, a ja rano wstaje jak młody bóg, mega wyspana. Może to być spadek proga na okres, a tydzień temu wzrost jakiś po owu? Nigdy w sumie nie zwracałam na to uwagi.2cs - długie cykle
początek starań sierpień '20
pregna start, niepokalanek, siemię lniane, tran
'18 14tc poronienie zatrzymane
maj '19 córka -
ajwii2 wrote:Ja w tamtym tygodniu tak miałam, że dobudzić się rano nie mogłam ciężko mi było wstać, choć noce córka miała ok, a od 3 dni córka w nocy popłakuje, a ja rano wstaje jak młody bóg, mega wyspana. Może to być spadek proga na okres, a tydzień temu wzrost jakiś po owu? Nigdy w sumie nie zwracałam na to uwagi.
Może, ale nie musi jak wszystko w tym całym rozmnażaniu32 lata, starania od 10.2019
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Clausix wrote:Może, ale nie musi jak wszystko w tym całym rozmnażaniu
Liczyłam na "tak to na okres, na pewno! "
Zestawiłam sobie zdjęcie z cieniem, z którego mam córkę i to co widzę tu jest dokładnie w tym samym miejscu, ale dużo bledsze także już się nie doszukuję to na pewno nie to, bo mniej widocznego cienia niż tego co miałam w ciąży z córką się nie da mieć2cs - długie cykle
maj '19 córka -
Zerknijcie sobie na wątek "Kiedy sierpień przychodzi, każda po owu w ciążę zachodzi" w dziale "Oczekiwanie na testowanie". Dziewczyna tam wrzuciła porównanie testów z tego samego dnia z rana i z południa. Szok. Pisze tam, że ponoć stężenie hcg rośnie na noc i wcześnie rano testy mogą nie wyłapywać. U niej się sprawdziło. Zdjęcia mega ciekawe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2020, 14:40
Clausix lubi tę wiadomość
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Karenira wrote:Zerknijcie sobie na wątek "Kiedy sierpień przychodzi, każda po owu w ciążę zachodzi" w dziale "Oczekiwanie na testowanie". Dziewczyna tam wrzuciła porównanie testów z tego samego z rana i z południa. Szok. Pisze tam, że ponoć stężenie hcg rośnie na noc i wcześnie rano testy mogą nie wyłapywać. U niej się sprawdziło. Zdjęcia mega ciekawe.
Po co ja tam wchodziłam.... teraz myślę czy by czasem nie iść po test na wieczór hahahhahaKarenira lubi tę wiadomość
2cs - długie cykle
maj '19 córka -
ajwii2 wrote:https://naforum.zapodaj.net/e699089e947d.jpg.html
A tu widzicie? Bo wam chyba gorsze zdjęcie wrzuciłam 😆😆 tylko się kompromituje, ale przed wami chyba można 😆
Ja nawet nie wiem ile jest po, czy owu w końcu była czy nie. Okropny ten cykl 🤦♀️ chce już @ -
Karenira wrote:Zerknijcie sobie na wątek "Kiedy sierpień przychodzi, każda po owu w ciążę zachodzi" w dziale "Oczekiwanie na testowanie". Dziewczyna tam wrzuciła porównanie testów z tego samego dnia z rana i z południa. Szok. Pisze tam, że ponoć stężenie hcg rośnie na noc i wcześnie rano testy mogą nie wyłapywać. U niej się sprawdziło. Zdjęcia mega ciekawe.
No to jest niezłe32 lata, starania od 10.2019
💊 M - Fertilman Plus 2x1
Karenira wrote:Zerknijcie sobie na wątek "Kiedy sierpień przychodzi, każda po owu w ciążę zachodzi" w dziale "Oczekiwanie na testowanie". Dziewczyna tam wrzuciła porównanie testów z tego samego dnia z rana i z południa. Szok. Pisze tam, że ponoć stężenie hcg rośnie na noc i wcześnie rano testy mogą nie wyłapywać. U niej się sprawdziło. Zdjęcia mega ciekawe.👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
𝟐𝟎𝟐𝟎:
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Niezapominajka 🍀 wrote:Wow szok 😳 Ale też mi się coś takiego obiło o uszy, że z wieczornego czasami lepiej wychodzi. I co tu robić? Nie chcę zmarnować mojego ciulowego testu na biel 😜
Ja już nabrałam ochoty, żeby zrobić haha zanim wrócę do domu pewnie znowu zmienię zdanie i będę chciała poczekać... mózgu opanuj się!32 lata, starania od 10.2019
💊 M - Fertilman Plus 2x1
nick nieaktualnyJa myślę,że coś w tym może być. Ale to też zależy ile się pije w ciągu dnia, więc też nie ma reguły. Mój mocz jest na wieczór prawie przezroczysty, bo tyle pije, a z takiego rozcienczonego pewnie nic by nie wyszło.
Dziewczyny, na wieczór sikacie i nie ma wymówek! Trzeba sprawdzić teorie;Dajwii2 lubi tę wiadomość