Sierpniowe testowanie, czyli prezenty od odlatujących bocianów 💗
-
WIADOMOŚĆ
-
Misia gratulacje 🙂 Krecha piękna.👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
Maj: rozpoczęcie starań 🌱
𝟐𝟎𝟐𝟎:
Maj: Gameta Gdynia
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
🔸3 IUI (2 IUI CB💔) ➡️ 14dpi: 156, 16dpi: 404, 24dpi: 5280, 27dpi: ❤️
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Luty: Łucja 3090g, 53cm 👶🏼🩷
“𝐸𝑣𝑒𝑛 𝑚𝑖𝑟𝑎𝑐𝑙𝑒𝑠 𝑡𝑎𝑘𝑒 𝑎 𝑙𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑡𝑖𝑚𝑒.” 🕊️ -
Dziewczyny, odnośnie tego korzenia maca to lepiej puder czy kapsułki? Jak mój zobaczy dodatkową tabletkę na stole to mnie wystawi za drzwi ze wszystkimi pudeleczkami I blisterkami🤦♀️🙈
Polcia1989 lubi tę wiadomość
Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
16.04💔 usg 13 tc serduszko przestało bic 11+5 (poronienie zatrzymane)
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
18.10.21 przyjście na świat Laury👶
10.06.23 przyjście na świat Lilianny👶
Laura
Twoje małe stopy zrobiły największy odcisk w naszych sercach 💕
Lilianna
"Czasem najmniejsze rzeczy zajmują najwięcej miejsca w naszych sercach"
-
Gela093 wrote:Dziewczyny, odnośnie tego korzenia maca to lepiej puder czy kapsułki? Jak mój zobaczy dodatkową tabletkę na stole to mnie wystawi za drzwi ze wszystkimi pudeleczkami I blisterkami🤦♀️🙈
Ja zamówiłam wersje sproszkowana i przy moim zaczęłam czytac właściwości. Ze dobre dla mózgu itd. Jak doszłam do opisu, ze dobre na mięśnie to od razu się zgodził 😄😉 -
Właśnie się tego obawiam...jak mój zobaczy że zwiększa się libido I dobre na mięśnie to będzie mi kazał 24/7 z nogami rozlozonymi leżeć z tekstem "chciałaś to masz"🙄😬😬 zamówię po polsku, wtedy nie zrozumie🤣
Polcia1989 lubi tę wiadomość
Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
16.04💔 usg 13 tc serduszko przestało bic 11+5 (poronienie zatrzymane)
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
18.10.21 przyjście na świat Laury👶
10.06.23 przyjście na świat Lilianny👶
Laura
Twoje małe stopy zrobiły największy odcisk w naszych sercach 💕
Lilianna
"Czasem najmniejsze rzeczy zajmują najwięcej miejsca w naszych sercach"
-
niech się sypią kreseczki!
misia gratki!
u mnie dziś test ovu mega pozytyw i bol owulacyjny . no zobaczymy czy coś z tego będzie za jakiś czas ..napewno jeszcze w sierpniu ..zatestuje ok 24 jak będę czuła że może to to 😄Achna, Karenira lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka 🍀 wrote:Dziewczyny czy stosujecie NAC? Ostatnio sporo o nim czytałam, o pozytywnych skutkach. Ostatnio kupiłam zestaw z Miovelia NAC, ale wychodzi drogo, 50zl za 5 dniową kurację. Testowałyście NAC z firmy Now Foods? Myślicie, że to taka sama jakość? Wychodzi podobna cena, ale za kilkumiesięczną kurację, więc różnica jest duża.
Niezapominajka 🍀, Lolipop lubią tę wiadomość
-
gratuluję laski, oliwia to bedziemy podobnie walczyc za miesiac, ja licze i sobie wmawiam ze skoro bety byly teraz troche wyzsze, no u ciebie to juz w ogole.., to ze organizm gotowy na ciaze i zajdziemy za miesiac
Ja mam dziewczyny z mezem taki dylemat od wczoraj, mam dzialalnosc jest ok , nagle wczoraj dostalam propozycje umowy o prace, pracy o jakiej zawsze marzylam. chcialam taka prace zawsze bardzo dobra kasa praca 7-14 30, nagle ktos gdzies mnie polecil, i nie wiem co robic... ja chcialam szukac pracy takiej ale po 2 dziecku, czyli oby za ok 2-3 lata, a nagle propozycja marzen do mnie spadla, taka praca juz mi sie nie trafi, etatow w moim zawodzie jest po prostu mega malo... i nie wiem co robic((((( nastawilismy sie na 2 dziecko, biore ten bromergon, teraz ta leciutka kreseczka dala nadzieje ze to juz niedlugo..., i nie wiemmmmmmmmm, godzac sie na tamta prace to mam na pewno o 2 lata plany rodzicielskie przelozone, z drugiej strony bym miala wtedy super chorobowe i macierz i ogolnie prace o ktorej marzylam........................... od wczoraj mam metlik;////////////////
wrzesień 2018 - córcia6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
Myślicie, że jest sens dziś robić test? Jestem 10 albo 11 dp. Bije się z myślami, z porannego siku już nie będzie, ale mogłoby coś wyjść później? W ciąży z córką mi wlasnie wyszedł później. Niby wydaje mi się, że nie wyszło, ale wczoraj mnie cały dzień głowa bolała, co u mnie jest bardzo rzadkie i czuję ciągle te kłucia, ciągnięcia, eh.2cs - długie cykle
początek starań sierpień '20
pregna start, niepokalanek, siemię lniane, tran
'18 14tc poronienie zatrzymane
maj '19 córka -
Oliwia bardzo mi przykro 😕 dobrze, że chociaż na okres nie musiałaś długo czekać. Głowa do góry następnym razem na pewno się uda 😘
Misia gratulacje!!! Piękne kreseczki 💜 -
Papillon wrote:Niezapominajka ja kupiłam Nac z Now Foods, bo właśnie okazuje się, że Miovelia wychodzi bardzo drogo za te 15 tabletek, biorę od początku cyklu po 2 tabletki, a 3-7 dzień brałam po 6 tabletek, żeby była dawka jak w Miovelia. To dopiero mój pierwszy cykl z Now Foods, ale wydaje mi się, że cena za Miovelię jest przesadzona a to ta sama zawartość tabletek jak w Now Foods. Mam dużo supli z tej firmy i są dobrej jakości, więc ja myślę, że Miovelia to po prostu chwyt marketingowy i zawsze wszystkie leki na płodność są droższe niż te o tym samym składzie bez dopisku o poprawianiu płodności 😉
Papillon lubi tę wiadomość
👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
𝟐𝟎𝟐𝟎:
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Paulinaaa wrote:gratuluję laski, oliwia to bedziemy podobnie walczyc za miesiac, ja licze i sobie wmawiam ze skoro bety byly teraz troche wyzsze, no u ciebie to juz w ogole.., to ze organizm gotowy na ciaze i zajdziemy za miesiac
Ja mam dziewczyny z mezem taki dylemat od wczoraj, mam dzialalnosc jest ok , nagle wczoraj dostalam propozycje umowy o prace, pracy o jakiej zawsze marzylam. chcialam taka prace zawsze bardzo dobra kasa praca 7-14 30, nagle ktos gdzies mnie polecil, i nie wiem co robic... ja chcialam szukac pracy takiej ale po 2 dziecku, czyli oby za ok 2-3 lata, a nagle propozycja marzen do mnie spadla, taka praca juz mi sie nie trafi, etatow w moim zawodzie jest po prostu mega malo... i nie wiem co robic((((( nastawilismy sie na 2 dziecko, biore ten bromergon, teraz ta leciutka kreseczka dala nadzieje ze to juz niedlugo..., i nie wiemmmmmmmmm, godzac sie na tamta prace to mam na pewno o 2 lata plany rodzicielskie przelozone, z drugiej strony bym miala wtedy super chorobowe i macierz i ogolnie prace o ktorej marzylam........................... od wczoraj mam metlik;////////////////
ajwii2, Karenira, Papillon lubią tę wiadomość
👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
𝟐𝟎𝟐𝟎:
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Paulinaaa wrote:Ja mam dziewczyny z mezem taki dylemat od wczoraj, mam dzialalnosc jest ok , nagle wczoraj dostalam propozycje umowy o prace, pracy o jakiej zawsze marzylam. chcialam taka prace zawsze bardzo dobra kasa praca 7-14 30, nagle ktos gdzies mnie polecil, i nie wiem co robic... ja chcialam szukac pracy takiej ale po 2 dziecku, czyli oby za ok 2-3 lata, a nagle propozycja marzen do mnie spadla, taka praca juz mi sie nie trafi, etatow w moim zawodzie jest po prostu mega malo... i nie wiem co robic
((((( nastawilismy sie na 2 dziecko, biore ten bromergon, teraz ta leciutka kreseczka dala nadzieje ze to juz niedlugo..., i nie wiemmmmmmmmm, godzac sie na tamta prace to mam na pewno o 2 lata plany rodzicielskie przelozone, z drugiej strony bym miala wtedy super chorobowe i macierz i ogolnie prace o ktorej marzylam........................... od wczoraj mam metlik;////////////////
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2020, 08:40
Niezapominajka 🍀, Papillon lubią tę wiadomość
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Paulina, ja uważam podobnie jak niezapominajka. Nie możemy wszystkiego układać pod starania, bo nigdy nie wiemy kiedy się uda, a z siebie nie można rezygnować!
Niezapominajka 🍀, Papillon lubią tę wiadomość
2cs - długie cykle
początek starań sierpień '20
pregna start, niepokalanek, siemię lniane, tran
'18 14tc poronienie zatrzymane
maj '19 córka -
Paulinaaa to są zawsze ciężkie decyzje. Z jednej strony propozycja nie do odrzucenia, bo tak jak mówisz zawsze marzyłaś o takiej pracy, miałabyś później dobry hajs na macierzyńskim, z drugiej zaś nigdy nie wiadomo co będzie za 2-3 lata i czy wtedy uda się szybko zajść w ciążę. To jest takie wróżenie z fusów, bo teraz też możesz odmówić, a jeśli przez pół roku już się nie uda to będziesz pluła sobie w brodę. Musisz zdecydować czy instynkt macierzyński trochę jeszcze poczeka na drugie dziecko 😉
Ajwii poczekaj sobie spokojnie do jutra. Zrobisz teraz z nieporannego siku i będziesz przeżywać, a może jutro jak zrobisz z rana to ujrzysz dwie kreseczki. I tego Ci bardzo życzę 😙
Niezapominajka też już dawno zakupiłam olej z czarnuszki, ale jeszcze nie piłam. Ciągle dodaje tylko do potraw ziarna czarnuszki i olej lniany 🤣 ja mam pierwszy cykl z Dongiem i pierwszy z Nac codziennie. Liczę na efekty 😎 koenzym Q10 też zawsze mnie zastanawiał czy kupić, ale na razie biorę tego wszystkiego już za dużo. Tyle, że moje wyniki znacznie się poprawiają, więc chociaż jest po co łykać😀ajwii2 lubi tę wiadomość
-
Uważam jak dziewczyny. Myślę, że powinnaś przyjąć tę pracę. Życzę Wam jak najlepiej ale prawda jest taka, że nie wiadomo kiedy uda Ci się zajść w ciążę, a jak sama powiedziałaś taka oferta może się nie powtórzyć. Kto nie ryzykuje ten nie pije szampanaStarania o rodzeństwo od 05.2025
15.04.2021 Piotruś ♥️ -
Karenira wrote:Faktycznie trudna decyzja. Do mnie jednak trafia podejście, żeby dziecko planować, ale nie podporządkowywać od razu całego życia pod hipotetyczną ciążę. Nigdy nie wiadomo kiedy się uda. Coś strasznego by się stało jakbyś wzięła pracę marzeń, dalej starała się o dziecko i zaszła niedłupo później?
no jakbym zaczela prace i zaszla w ciaze na probnym albo okreslonym to bym sobie pewnie spaliła tym samym miejsce tam na kiedys, a to taka praca w ktorej bym mogla byc moze i cale zycie, miec staly dochod a nie dzialalnosc. wiec wtedy bysmy zawiesili starania. a my juz taaaaaaaaak chcemy bobasa i roznice wieku do 3 lat;/ do jutra musze podjac decyzje
wrzesień 2018 - córcia6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs