Sierpniowe testowanie, czyli prezenty od odlatujących bocianów 💗
-
WIADOMOŚĆ
-
Niezapominajka 🍀 wrote:U mnie na początku też był mały skok, mniejszy niż zawsze, ale jak widzisz z każdym dniem się rozkręca. U Ciebie też ładnie to wygląda, rośnie i niech nie przestaje 🙂
Gdyby nie forum to bym oszalala🤣 -
Skowronek wrote:Niezapominajka! woow wykres piękny, byle do niedzieli
Papillon lubi tę wiadomość
👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
Maj: rozpoczęcie starań 🌱
𝟐𝟎𝟐𝟎:
Maj: Gameta Gdynia
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
🔸3 IUI (2 IUI CB💔) ➡️ 14dpi: 156, 16dpi: 404, 24dpi: 5280, 27dpi: ❤️
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Luty: Łucja 3090g, 53cm 👶🏼🩷
“𝐸𝑣𝑒𝑛 𝑚𝑖𝑟𝑎𝑐𝑙𝑒𝑠 𝑡𝑎𝑘𝑒 𝑎 𝑙𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑡𝑖𝑚𝑒.” 🕊️ -
Katja___ wrote:Ja ostatnio biorę estrofem na cienkie endo (nigdy nie miałam tego problemu, ale po histeroskopii w lutym i oczyszczaniu po pustym jaju płodowym chyba tak się porobiło , albo jest to wynik stymulacji Aromekiem. W każdym razie koło 7-9 dnia cyklu mam się pokazać na oglądnięcie Endo, jeżeli jest cienkie mam brać Estrofem kilka dni. Ostatnio byłam na urlopie w tym czasie i dopiero 14 dnia byłam na wizycie, pęcherzyki jak u Ciebie 18 i 20, endo 6,3, przez dwa dnia miałam brać estrofem, trzeciego był zastrzyk ovitrelle i na następny dzień potwierdzona owulka oraz Endo na 8mm, po owulacji miałam odstawić.
Natomiast nie pomogę z plamieniem okoloowulacyjnym, bo pomimo chyba w sumie już 6 cykli Aromekiem (3 rok temu, i 3 obecnie) nie miałam plamień.
Co do Endo cienkiego podobno pomagają migdały, morele, czerwone wino, olej z wiesiołka, choć u mnie przez 2 miesiace raczej słabe efekty.
Dzieki bardzo mi pomoglas. Ja nigdy nie mialam prpblemow z endo bo zawsze bylo piekne. Czasem myslalam ze az za grube, dopiero pierwszy cykl taki a to drugi z lametta. Mnie lekarz kazal brac do konca cyklu estrofem ale dopochwowo bo podobno lepiej sie wchlania. Dzis dostalam zastrzyk z ovitrelle i tu nastepny problem jest. Przy takich pecherzykach to test owu powinien byc ciemny a tu praktycznie bialy. Nie wiem co jest grane, do tego sluzu ani grama. Nic z tego nie rpzumiem. Zawsze testy byly coraz mocniejsze a tu takie cos. A i ciekawostka w piatek mialam jeden pecherzyl na lewym jajniku 14 mm, wczoraj nagle znalazly sie 2 20 i 18. Jak to mozliwe ze ten drugi sie pojawil?
Kurcze a niby lametta nie uposledza endo. Jeszcze jedno mnie zastanawia. Na usg dzien po krwawieniu lekarz stwierdzil troche plynu w macicy. Co to za plyn?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2020, 08:16
-
Karenira wrote:Skowronek, Niezapominajka ależ Wasze wykresy wyglądają obiecująco. Jak tu się nie nakręcać
Skowronek jedziemy póki co na tym samym wózku. Conajmniej jednej musi się udać! Ale plan jest na skuteczność 100% ✊🏻💪🏻Papillon lubi tę wiadomość
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
𝟐𝟎𝟐𝟎:
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Niezapominajka, Skowronek faktycznie wykresy piękne 😍 dzisiaj już środa. Do niedzieli coraz bliżej, a wtedy wyczuwam wysyp💕
Ale się podekscytowałam😂🤣
Clausix a Twoja tempka wcale nie jest niska! Także luzuj gacie i cyc do przodu!
Mama8latka tutaj też tempka ładnie utrzymuje się w górze.
Dziewczyny ja Was bardzo proszę wysikajcie te dwie kreski!!!!Niezapominajka 🍀, Mama8latka lubią tę wiadomość
Mamy to !!! 11dpo⏸️😍 28.09
30.11 7,4 cm chłopiec 💙🥰
-
nick nieaktualnyJeny dziewczyny, ja też się nakręcam już. 6 dpo, bolą mnie cyce i mi wszystko śmierdzi. Przecież wiem,że to za szybko na takie coś,ale jakiś diabelek przycupnal mi na ramieniu i szepcze tak cichutko "a może jednak?"
Tempke rano zmierzyłam. 37.09. Ciąża jak nic. Szkoda tylko,że urojona:D -
Papillon wrote:Niezapominajka, Skowronek faktycznie wykresy piękne 😍 dzisiaj już środa. Do niedzieli coraz bliżej, a wtedy wyczuwam wysyp💕
Ale się podekscytowałam😂🤣
Clausix a Twoja tempka wcale nie jest niska! Także luzuj gacie i cyc do przodu!
Mama8latka tutaj też tempka ładnie utrzymuje się w górze.
Dziewczyny ja Was bardzo proszę wysikajcie te dwie kreski!!!!
Dobra Papillon, zrobimy to specjalnie dla Ciebie i będą same podwójne kreski
Chyba dopada mnie PMS po prostu. W zeszłym miesiącu nie miałam w ogóle takich wkurzowych objawów, a dziś masakraPapillon lubi tę wiadomość
32 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
nie znam sie na wykresach bo nigdy nie prowadzilam al az sobie obejrzalam twoj niezapominajka ale serduszek tez tam macie fullll, takze mysle ze szanse wielkie
Niezapominajka 🍀 lubi tę wiadomość
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
Hej dziewczyny u mnie 11 dpo u biel więc niczego się już nie spodziewam, czekam na okres i obiecuje sobie nigdy więcej nie testować wcześniej swoją drogą dziś 29 dc a każdy praktycznie cykl oprócz jednego tego z biochemem miałam 29 dniowy nie zależnie czy owu była w 15 czy 18 dc. A dziś ani widu ani słychu @
-
Dastiny wrote:Hej dziewczyny u mnie 11 dpo u biel więc niczego się już nie spodziewam, czekam na okres i obiecuje sobie nigdy więcej nie testować wcześniej swoją drogą dziś 29 dc a każdy praktycznie cykl oprócz jednego tego z biochemem miałam 29 dniowy nie zależnie czy owu była w 15 czy 18 dc. A dziś ani widu ani słychu @
11 dpo może być za wczesniej więc może nic straconego.
Jak ja bym chciała żeby taki wykres mi się jeszcze z tydzień utrzymał wtedy bym mogła mieć nadzieję że jednakDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Dziewczyny ten tydzień będzie ciężki 😂 Ale obiecujemy ze Skowronkiem i Clausix, że będziemy sikać ⏸️ trzymajcie wszystkie mocno kciuki do niedzieli za nas ✊🏻🍀
W resztę mocno wierzę, bo sierpień smutnawy, w większości niepowodzenia, więc dziewczyny: głowy do góry i walczymy o zaserduszkowanie drugiej połowy miesiąca! 💚 Póki nie ma małpy zawsze jest nadzieja!unify, Papillon, Karenira, Paulina1190, Koniczynka28, nickt, Skowronek lubią tę wiadomość
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
𝟐𝟎𝟐𝟎:
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Niezapominajka 🍀 wrote:Dziewczyny ten tydzień będzie ciężki 😂 Ale obiecujemy ze Skowronkiem i Clausix, że będziemy sikać ⏸️ trzymajcie wszystkie mocno kciuki do niedzieli za nas ✊🏻🍀
W resztę mocno wierzę, bo sierpień smutnawy, w większości niepowodzenia, więc dziewczyny: głowy do góry i walczymy o zaserduszkowanie drugiej połowy miesiąca! 💚 Póki nie ma małpy zawsze jest nadzieja!
Mi się chwilowo odechciało testować, bo przyszły typowe przedokresowe objawy. Także łatwiej będzie wytrzymać do niedzieli32 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Clausix wrote:Dobra Papillon, zrobimy to specjalnie dla Ciebie i będą same podwójne kreski
Chyba dopada mnie PMS po prostu. W zeszłym miesiącu nie miałam w ogóle takich wkurzowych objawów, a dziś masakra
wodnisty śluz 10 dpo miałam z córką i synkiem trzecim .ale woda .się lało .trzymam kciuki:) -
No to dziewczyny kciuki za te dwie kreseczki ! Czekamy z niecierpliwością
Niezapominajka 🍀, Skowronek lubią tę wiadomość
2cs - długie cykle
początek starań sierpień '20
pregna start, niepokalanek, siemię lniane, tran
'18 14tc poronienie zatrzymane
maj '19 córka