Skąd wiecie o Ovu???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycedr697 wrote:A ja zupełnie przypadkiem, szukałam informacji na jakiś temat związany ze staraniem się (nie pamiętam już dokładnie jaki dokładnie) i po wklepaniu w google wyskoczyło mi ovu jako jedna z propozycji. i oto jestem
taki sam przypadek -
cedr697 wrote:A ja zupełnie przypadkiem, szukałam informacji na jakiś temat związany ze staraniem się (nie pamiętam już dokładnie jaki dokładnie) i po wklepaniu w google wyskoczyło mi ovu jako jedna z propozycji. i oto jestem
Ja dokładnie tak samo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2013, 19:59
-
nick nieaktualnyJa przypadkiem wpadłam szukając tematów na temat niepłodności i już rok jestem na tym forum
Przyznam się na innych forach mam konta pozakładane ale nie korzystam z nich prawie w ogóle
A tego forum bym nie zamieniła za żadne skarby a zwłaszcza wątku na którym jestem
Powodzenia dziewczyny -
ja również jestem tu z przypadku. Szukałam info na temat problemów z zajściem w ciążę i pojawiła się między innymi stronka z ovu. Zaciekawiła mnie, rozejrzałam się trochę i zostałam
-
Ja trafiłam na ovu przez przypadek, szukając informacji na temat problemów z zajściem w ciążę. I tak oto jestem na ovu już ponad rok czasu
wioleta4444 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym o będzie. Bo wiesz co??? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz." -