X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Skąpa miesiączka
Odpowiedz

Skąpa miesiączka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Zabusia95 Nowa

Wysłany: 30 listopada 2021, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam od jakiegoś czasu mam skąpe miesiączki trwają 1-3 dni jednak sa skąpe, ( wystarczy dwie podpaski dziennie) czwrty i piąty dzień to takie plamienie delikatne bardzo. Pierwsze dwa dni brzuch boli. Czy któraś miała taki okres a jednak zaszła w ciążę? Czy raczej jest to nie możliwe

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2021, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabusia95 wrote:
    Witam od jakiegoś czasu mam skąpe miesiączki trwają 1-3 dni jednak sa skąpe, ( wystarczy dwie podpaski dziennie) czwrty i piąty dzień to takie plamienie delikatne bardzo. Pierwsze dwa dni brzuch boli. Czy któraś miała taki okres a jednak zaszła w ciążę? Czy raczej jest to nie możliwe
    Hey, najlepiej chyba udać się do ginekologa-endokrynologa, niech posprawdza hormony, TSH, prolaktyne itp.

• Zabusia95 Nowa

Wysłany: 30 listopada 2021, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie mam umówiona wizytę... Ale robię sobie nadzieje ze jest to fizjologiczne i mam poprostu taka skąpa a wszystko ok. Dlatego zastanawia mnie możliwość ciąży przy skąpych okresach

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2021, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabusia95 wrote:
    No właśnie mam umówiona wizytę... Ale robię sobie nadzieje ze jest to fizjologiczne i mam poprostu taka skąpa a wszystko ok. Dlatego zastanawia mnie możliwość ciąży przy skąpych okresach
    Myślę, że wszystko jest możliwe:) zależy czy masz od zawsze, czy coś się pozmienialo, jak hormony, jak obraz USG itp.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ