Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Skierowanie od lekarza rodInnnego na hormony i tsh?
Odpowiedz

Skierowanie od lekarza rodInnnego na hormony i tsh?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • rah Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodzę do lekarza, który wypisuje zawsze co trzeba, zazwyczaj nie robi problemów. Na tsh i ft4 wypisał bez mrugnięcia. Oczywiście morfologia i żelazo. Dorzucił glukozę i elektrolity (na, k cl). Na hormony powiedział, ze nie ma uprawnień wypisywać, bo tylko ginekolog czy endokrynolog moze. Tyle się dowiedziałam :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
    Ponad 4 lata oczekiwań, niedrożny jajowód, na drugim wodniak, ostre zapalenie przydatków.
  • karola391 Koleżanka

Wysłany: 9 stycznia 2017, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie. Mieszkam teraz za granicą i chciałabym podczas pobytu w Pl zrobić sobie badAnia,w tym gormony tarczycy. Czy będę potrzebowała skierowanie? Czy mogę porostu isc do jakiegoś prywatnego laboratorium I tam zrobić? Nie mam pojęcia gdzie się udać ...

• Paulinucha87 Ekspertka

Wysłany: 10 stycznia 2017, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola391 wrote:
    Mam pytanie. Mieszkam teraz za granicą i chciałabym podczas pobytu w Pl zrobić sobie badAnia,w tym gormony tarczycy. Czy będę potrzebowała skierowanie? Czy mogę porostu isc do jakiegoś prywatnego laboratorium I tam zrobić? Nie mam pojęcia gdzie się udać ...

Nie potrzebujesz żadnego skierowania :) Idziesz do najbliższego laboratorium mówisz co mają zbadac i tyle ;)czasem nawet wyniki są tego samego dnia wszystko zależy od lab. Niestety w Pl wiekszość z nas ma duzo do zrobienia prywatnie...ehhh

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ