Skierowanie od lekarza rodInnnego na hormony i tsh?
-
WIADOMOŚĆ
-
Chodzę do lekarza, który wypisuje zawsze co trzeba, zazwyczaj nie robi problemów. Na tsh i ft4 wypisał bez mrugnięcia. Oczywiście morfologia i żelazo. Dorzucił glukozę i elektrolity (na, k cl). Na hormony powiedział, ze nie ma uprawnień wypisywać, bo tylko ginekolog czy endokrynolog moze. Tyle się dowiedziałam
Nona lubi tę wiadomość
-
Mam pytanie. Mieszkam teraz za granicą i chciałabym podczas pobytu w Pl zrobić sobie badAnia,w tym gormony tarczycy. Czy będę potrzebowała skierowanie? Czy mogę porostu isc do jakiegoś prywatnego laboratorium I tam zrobić? Nie mam pojęcia gdzie się udać ...
-
karola391 wrote:Mam pytanie. Mieszkam teraz za granicą i chciałabym podczas pobytu w Pl zrobić sobie badAnia,w tym gormony tarczycy. Czy będę potrzebowała skierowanie? Czy mogę porostu isc do jakiegoś prywatnego laboratorium I tam zrobić? Nie mam pojęcia gdzie się udać ...
Nie potrzebujesz żadnego skierowania Idziesz do najbliższego laboratorium mówisz co mają zbadac i tyle ;)czasem nawet wyniki są tego samego dnia wszystko zależy od lab. Niestety w Pl wiekszość z nas ma duzo do zrobienia prywatnie...ehhh -