X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Słabe nasienie i starania o 2 dziecko
Odpowiedz

Słabe nasienie i starania o 2 dziecko

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ania12 Nowa

Wysłany: 6 września 2020, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć chciałabym zacząć starać się o rodzeństwo dla mojego synka
    Co prawda dopiero pierwszy cykl próbujemy ale boje się ze znowu będzie powtórka z rozrywki i będą starania trwały tak długo 😓

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2020, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Ania, jestem w podobnej sytuacji. Z tym, ze my sie staramy od jakiegos czasu o rodzenstwo. Tzn nie sa to takie intensywne starania jak przy pierwszym, ale ja obserwuje swoje cykle, mierze temp itp. Partner mial slabe wyniki, prawdopodobnie dlatego nie udalo nam sie naturalnie z pierwszym dzieckiem. Teraz nawet nie chce sie badac bo jest przekonany, ze jest tak samo zle. A ja wciaz licze na nature, nie poddaje sie 😊

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ