Śląskie czy ktoś jest?
-
WIADOMOŚĆ
-
agus3004 wrote:To dopiero po 9 marca, Ty też napisz jak po pierwszej wizycieAneczka
"W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca."
Kalendarz ciąży BellyB -
agus3004 wrote:Na pewno się Nam uda! nie ma innej opcji! A jaka jest Wasza historia? ile się juz staracie? Badania robiliście na własną rękę do tej pory?
Aneczka
Kalendarz ciąży BellyB -
To może najlepiej zróbcie przed wizytą badanie nasienia, myśl, że lekarz i tak je zleci a tak będziecie krok do przodu.
My zaczęliśmy się starać od stycznia 2014, w lipcu zaczęłam się zastanawiać dlaczego się nie udaje i poszłam do mojej gin, która kazała najpierw zrobić badanie nasienia, zrobiliśmy niestety wyniki nie wyszły najlepsze i tak trafiliśmy do dr Nowaka, razem walczymy od sierpnia -
agus3004 wrote:To może najlepiej zróbcie przed wizytą badanie nasienia, myśl, że lekarz i tak je zleci a tak będziecie krok do przodu.
My zaczęliśmy się starać od stycznia 2014, w lipcu zaczęłam się zastanawiać dlaczego się nie udaje i poszłam do mojej gin, która kazała najpierw zrobić badanie nasienia, zrobiliśmy niestety wyniki nie wyszły najlepsze i tak trafiliśmy do dr Nowaka, razem walczymy od sierpnia
Aneczka
Kalendarz ciąży BellyB -
agus3004 wrote:Dokładnie, lekarz przyjrzy wszystko i zdecyduje jaką drogę leczenia dobrać. Kiedy macie wizytę?
Aneczka
Kalendarz ciąży BellyB -
Agus Napewno wszystko wyjdzie ok zrobisz HSG i napewno bedzie ok. Pozniej tylko przyjemne wieczory i napewno sie uda. Czasami musimy chyba troszkę odpuścić wyluzować i mam nadzieje ze sie uda. PozdrawiamAneczka
Kalendarz ciąży BellyB -
Agus bylismy i mam troszkę mieszane uczucia. Dość specyficzny człowiek ale nrazie nie skreślam tej wizyty. Moje badania obejrzał stwierdził ze wyglądają ok. Męża zobaczył i stwierdził ze Nim sie zajmie. Dostał Profertil i zlecenie na badania i czekamy na wyniki i kolejna wizytę. A co tam u Ciebie mam nadzieje ze wiecej pozytywnej energi niż u mnie.
Aneczka
Kalendarz ciąży BellyB -
Agus Nie bede oceniać dr za to jaki jest tylko za to jakim jest fachowcem a do tego niestety trzeba czasu. zobaczymy co będzie na kolejnej wizycie ale to pewnie gdzies za 3 tyg bo wyniki badan męża bedą za 2 tyg. pozostaje tylko pilnowac by brał regularnie leki i czekać. Mam nadzieje że u Ciebie będzie terapie skuteczna i niebawem sukcesAneczka
Kalendarz ciąży BellyB -
Badania zrobiliśmy od razu Inhibina b, TSH, LH, FSH, prolaktyna,testosteron,estradiol, insulina
Aneczka
Kalendarz ciąży BellyB -
nick nieaktualny
-
TakaSobie wrote:Hej ja ze Śląska podpowie mi ktoś gdzie przyjmuje ten doktor Nowak i jak ma na imieAneczka
Kalendarz ciąży BellyB