Śląskie czy ktoś jest?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ok napewno dam znać. Czas szybko leci niestety, wiec nim sie obejrzysz a bedzie juz marzec. Ma nadzieje ze wszystko nam sie uda zarówno Tobie jak i mnie.agus3004 wrote:To dopiero po 9 marca, Ty też napisz jak po pierwszej wizycieAneczka
"W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca."

Kalendarz ciąży BellyB -
Cieżko tak na forum opowiadać ale w skrócie 4 lata temu miałam usuwane torbiele na jajnikach lekarz wówczas powiedział ze do roku powinnam postarać sie o dziecko jednak wtedy jakos sie nie układało. Teraz od 1,5 roku staramy sie i jakos nam nie wychodzi. Chodziłam pod rożnych ginekologów cała koncentracja była na mnie badanie robiłam jakie przepisywali. Wiec jest juz ich sporo. Ale tak naprawde nikt nie koncentrował nie na mężu wiec postanowiłam udać sie do dr Nowaka moze tam cos nam podpowiedzą i poradzą. A jak tam u Was ?agus3004 wrote:Na pewno się Nam uda! nie ma innej opcji! A jaka jest Wasza historia? ile się juz staracie? Badania robiliście na własną rękę do tej pory?
Aneczka

Kalendarz ciąży BellyB -
To może najlepiej zróbcie przed wizytą badanie nasienia, myśl, że lekarz i tak je zleci a tak będziecie krok do przodu.
My zaczęliśmy się starać od stycznia 2014, w lipcu zaczęłam się zastanawiać dlaczego się nie udaje i poszłam do mojej gin, która kazała najpierw zrobić badanie nasienia, zrobiliśmy niestety wyniki nie wyszły najlepsze i tak trafiliśmy do dr Nowaka, razem walczymy od sierpnia -
Hej badanie nasienia mamy zrobione dwukrotnie. Pierwsze były średnie wiec maz dostawał witaminki, drugie wyszły juz ok, zrobił tez posiew. Wszystkie wyniki zabierzemy na wizytę zobaczymy co powie lekarzagus3004 wrote:To może najlepiej zróbcie przed wizytą badanie nasienia, myśl, że lekarz i tak je zleci a tak będziecie krok do przodu.
My zaczęliśmy się starać od stycznia 2014, w lipcu zaczęłam się zastanawiać dlaczego się nie udaje i poszłam do mojej gin, która kazała najpierw zrobić badanie nasienia, zrobiliśmy niestety wyniki nie wyszły najlepsze i tak trafiliśmy do dr Nowaka, razem walczymy od sierpnia
Aneczka

Kalendarz ciąży BellyB -
Wizytę mamy w przyszłym tygodniu. A Wy kiedy jedziecie ? Na HSG czy wcześniej ?agus3004 wrote:Dokładnie, lekarz przyjrzy wszystko i zdecyduje jaką drogę leczenia dobrać. Kiedy macie wizytę?
Aneczka

Kalendarz ciąży BellyB -
Agus Napewno wszystko wyjdzie ok zrobisz HSG i napewno bedzie ok. Pozniej tylko przyjemne wieczory i napewno sie uda. Czasami musimy chyba troszkę odpuścić wyluzować i mam nadzieje ze sie uda. PozdrawiamAneczka

Kalendarz ciąży BellyB -
Agus bylismy i mam troszkę mieszane uczucia. Dość specyficzny człowiek ale nrazie nie skreślam tej wizyty. Moje badania obejrzał stwierdził ze wyglądają ok. Męża zobaczył i stwierdził ze Nim sie zajmie. Dostał Profertil i zlecenie na badania i czekamy na wyniki i kolejna wizytę. A co tam u Ciebie mam nadzieje ze wiecej pozytywnej energi niż u mnie.
Aneczka

Kalendarz ciąży BellyB -
Agus Nie bede oceniać dr za to jaki jest tylko za to jakim jest fachowcem a do tego niestety trzeba czasu. zobaczymy co będzie na kolejnej wizycie ale to pewnie gdzies za 3 tyg bo wyniki badan męża bedą za 2 tyg. pozostaje tylko pilnowac by brał regularnie leki i czekać. Mam nadzieje że u Ciebie będzie terapie skuteczna i niebawem sukces
Aneczka

Kalendarz ciąży BellyB -
Badania zrobiliśmy od razu Inhibina b, TSH, LH, FSH, prolaktyna,testosteron,estradiol, insulina
Aneczka

Kalendarz ciąży BellyB -
nick nieaktualny
-
Hej dr Nowak to Plast Med katowice Leszek NowakTakaSobie wrote:Hej ja ze Śląska podpowie mi ktoś gdzie przyjmuje ten doktor Nowak i jak ma na imieAneczka

Kalendarz ciąży BellyB

IGOREK