Śląskie czy ktoś jest?
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny jestem z okolic Sosnowca poszukuje kliniki proszę podzielcie się opiniami co myślicie np o Plastmed Katowice dr Nowak czy któraś moze korzystała? Bardzo dziękuję za odp i Pozdrawiam wszystkie staraczkiAneczka
"W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca."
Kalendarz ciąży BellyB -
Witaj Aneczka131 Ja byłam w Plastmedzie u dr.Nowaka co prawda tylko na jednej wizycie ale mogę powiedzieć ,że lekarz wzbudził u mnie sympatie.Zrobił usg,wymaz z szyjki,p/c przeciwplemnikowe zalecił i zbadał hormony ...zrobili zastrzyk z pregnylu (miałam przetrwałe ciałko żółte)wszystko na miejscu ... na kolejną zalecił badanie nasienia u nich ... no i dalsze działania...niestety odpuściłam starania (musiałam odpocząć od lekarzy) Przeszło 300 zł wydałam ale myslę,że warto było...w przyszłym miesiącu prawdopodobnie powrócę do niego
Aneczka131, Ryjek lubią tę wiadomość
08.11.2001 mama 2 bliźniaczek w niebie [*]
19.09.2002 synuś Dawidek
CP-22.01-2015
CP-09.03.2017-9 tydz (*)syn, usunięcie drugiego jajowodu. -
mgielka1983 wrote:Witaj Aneczka131 Ja byłam w Plastmedzie u dr.Nowaka co prawda tylko na jednej wizycie ale mogę powiedzieć ,że lekarz wzbudził u mnie sympatie.Zrobił usg,wymaz z szyjki,p/c przeciwplemnikowe zalecił i zbadał hormony ...zrobili zastrzyk z pregnylu (miałam przetrwałe ciałko żółte)wszystko na miejscu ... na kolejną zalecił badanie nasienia u nich ... no i dalsze działania...niestety odpuściłam starania (musiałam odpocząć od lekarzy) Przeszło 300 zł wydałam ale myslę,że warto było...w przyszłym miesiącu prawdopodobnie powrócę do niegoAneczka
Kalendarz ciąży BellyB -
Aneczka131 wrote:Bardzo dziekuje za informacje my mamy juz wyniki nasienia Meza iLH FSH moje i jeszcze inne badania miałam tez robione juz HSG bardzo ciekawa jestem tej wizyty i jego opinii mam nadzieje ze cos nam pomoze Pozdrawiam08.11.2001 mama 2 bliźniaczek w niebie [*]
19.09.2002 synuś Dawidek
CP-22.01-2015
CP-09.03.2017-9 tydz (*)syn, usunięcie drugiego jajowodu. -
mgielka1983 wrote:Gdzie robiłaś drożność ? Daj znać jak tam po wizycie
drożnośc robiłam w Będzinie w Szpitalu normalnie na NFZ nie było źle. Wizyte mam w przyszłym tygodniu. coraz bardziej zaczynam się denerwować a może po prostu sie nakręcam ostatnio coś mam złe samopoczucie trzeba iśc wypocic złą energie może jakis fitness pomoże PozdrawiamAneczka
Kalendarz ciąży BellyB -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aneczka131 wrote:Cześć dziewczyny jestem z okolic Sosnowca poszukuje kliniki proszę podzielcie się opiniami co myślicie np o Plastmed Katowice dr Nowak czy któraś moze korzystała? Bardzo dziękuję za odp i Pozdrawiam wszystkie staraczki
Aneczka131 lubi tę wiadomość
-
agus3004 wrote:Aneczka My z mężem leczymy się u dr Nowaka od sierpnia, lekarz bardzo sympatyczny, odpowiada na każde pytania, robi badanie stawia diagnozę i leczy, jest bardzo konkretny. Niedługo mam mieć robioną drożność i mam nadzieję, że niedługo doczekamy się dzidziusia. Personel w klinice też jest bardzo profesjonalny i sympatyczy
Badań miała juz robione mnóstwo przez gina a mąż miał 2 razy badania nasienia pierwsze średnie (pewnie wynik stresu w pracy )ale kolejne wyszły juz ok tylko wyniku posiewu nie umiem zinterpretować wiec jestem ciekawa co powie dr Nowak moze wreszcie jakies konkrety a nie tylko szukanie problemu we mnie i kolejne badania. HSG u mnie wyszło ok. Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzeniaAneczka
Kalendarz ciąży BellyB -
Nie powiem by było to przyjemne ale wizyta u gina tez nie nalezy do przyjemności. U mnie było to szybko i sprawnie Naprawde nie ma sie czym martwić. Chwila dyskomfortu i po sprawie Napewno bedzie dobrze pozdrawiamAneczka
Kalendarz ciąży BellyB -
nick nieaktualny
-
agus3004 wrote:No to mnie uspokoiłaś Zresztą czego się nie zrobi i nie przetrwa dla dzidziusiaAneczka
Kalendarz ciąży BellyB -
agus3004 wrote:Właśnie w PlastMedzie dr Nowak będzie mi robiłAneczka
Kalendarz ciąży BellyB