Śląskie czy ktoś jest?
-
WIADOMOŚĆ
-
Agus3000 mam nadzieje ze tym razem bedzie juz do przodu i obie pójdziemy o krok dalej PozdrawiamAneczka
"W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca."
Kalendarz ciąży BellyB -
Dzięki Trzeba myślec pozytywnieAneczka
Kalendarz ciąży BellyB -
Hej dziewczyny musze sie uzewnętrznić. Wkurzyłam sie czlowiek kombinuje załatwia zamiany w pracy bo wizyta u lekarza bo wyniki bo czas goni a tu sie okazuje ze Wyników najważniejszych nie ma No i lipa. Całe kombinacje na marne znow trzeba czekać . Oby było warto. Pozdrawiam Was wszystkieAneczka
Kalendarz ciąży BellyB -
nick nieaktualny
-
Ja nigdzie nie chodzę, więc nie pomogę.
Aneczka131 - Kurcze... Nie mogli Cię poinformować, że tak długi czeka się na wyniki? Niektórzy myślą, że inni nie mają własnego życia ;/syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cześć Dziewczyny, ja też ze śląskiego
jak można, to się dołączę..
Katarzyna87, gratulacjeLena87 lubi tę wiadomość
"Nie miłuje się tego, czego wcale się nie zna. Jeśli się zaś miłuje to, co się zna, to ta miłość sprawia, iż można to poznać coraz lepiej i coraz pełniej"
/św. Augustyn/ -
majamia wrote:Ja nigdzie nie chodzę, więc nie pomogę.
Aneczka131 - Kurcze... Nie mogli Cię poinformować, że tak długi czeka się na wyniki? Niektórzy myślą, że inni nie mają własnego życia ;/
Aneczka
Kalendarz ciąży BellyB -
sylwiaśta159 wrote:Aneczka, no szlag może trafić patrząc na naszą służbę zdrowia... ;/ apropos- chodzicie może dojakiejś kliniki niepłodności w okolicach Katowic?
Hej my bylismy narazie raz w Plast Medzie w KatowicachAneczka
Kalendarz ciąży BellyB -
Dziewczyny z Bytomia mam pytanie czy znacie jakiegoś lekarza który pracuje w Szpitalu Specjalistycznym nr 2 w Bytomiu
ul. Stefana Batorego 15? chodzi mi o blok V? według mojej lekarki od cukrzycy mogę tylko rodzic tam lub na Ligocie. Bytom już znam tylko nie wiem jacy są tam lekarze ? -
sylwiaśta159 wrote:Aneczka, no szlag może trafić patrząc na naszą służbę zdrowia... ;/ apropos- chodzicie może dojakiejś kliniki niepłodności w okolicach Katowic?
-
majamia wrote:Znajoma z cukrzycą w Bytomiu rodziła, jak ją trafię, to podpytam o lekarzy.
Będę wdzięczna rodziłam tam córeczkę niestety nieżywą w tym czasie badało mnie tam czterech lekarzy ale ciężko wyczytać coś o nich w internecie. Zastanawiam się nad dr Stołtnym? zna któraś z Was tego lekarza?
-
Witam was staraczki
mam do odsprzedania tabletki na owulację
clostibegyt.
Jestem z Katowic
2 opak. po 10 tabletek nowe , nieużywane
plus 5 tabl z zaczętego opakowania.
cena za wszystko 50 zł
nie pamiętam ile się ich brało ale na pewno kupowałam więcej opakowań więc się opłaca. Cena jednego w aptece ok 25 zł
jestem już mamusią od kilku miesięcy, a tabl. bardzo pomogły mi stymulując owulację. Tabletki są ważne , prawidłowo przechowywane. Dodatkowo daję 7 tabl duphastonu (który się bierze na początku na podtrzymanie)
jeżeli jest któraś z was zainteresowana proszę o kontakt na maila
[email protected] bo już tu na OVU nie wchodzę
w razie czego podam mój nr telefonu
pozdrawiam
Wiola (Mila)