Śląskie czy ktoś jest?
-
WIADOMOŚĆ
-
ol wrote:Będę wdzięczna rodziłam tam córeczkę niestety nieżywą w tym czasie badało mnie tam czterech lekarzy ale ciężko wyczytać coś o nich w internecie. Zastanawiam się nad dr Stołtnym? zna któraś z Was tego lekarza?
Tylu lekarzy Cię badało, a wiadomo, dlaczego stało się tak, jak się stało?syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Z badań histopatologicznych wynikało że coś z łożyskiem. Tak powiedziała mi moja lekarka ale dr Stołtny podpisywał się pod wynikami tych badań i to dlatego chcę do niego iść. W kwietniu mija pół roku więc mamy nadzieję z mężem na zielone światło. Pozdrawiam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agus 3000 super Wiedziałam ze wszystko bedzie ok. A jakie kolejne kroki ? My dalej czekamy na wyniki
Aneczka
"W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca."
Kalendarz ciąży BellyB -
agus3004 wrote:Teraz cykl z monitoringiem
Aneczka131 - coś długo czekacie na te wyniki, czy mi się wydaje?syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Hej dziewczyny fakt na wyniki czekamy juz bardzo długo i zaczyna mnie to złościć bo czas leci. A Panie twierdza ciagle ze wyniki nie przyszły z labolatorium wiec ostatnio miałyśmy niemiła rozmowe z paniami i czekam do piątku. kolejną wizytę juz przełożyłam Jeszcze chwila i zmienię klinikę bo mam doscAneczka
Kalendarz ciąży BellyB -
agus3004 wrote:Teraz cykl z monitoringiem
Kiedy macie mieć wyniki?Aneczka
Kalendarz ciąży BellyB -
Nawet nie żartuj mój M juz zrobił tam awanturę. Kasę umieją brać to teraz niech się stresują nie daruje .Jutro mają być wyniki zobaczymy. A wizyta w przyszłym tygodniu. Kolejny tydzień minąłAneczka
Kalendarz ciąży BellyB -
Niestety na niektóre rzeczy nie mamy wpływu i niestety kolejny cykl bezowocny
Aneczka
Kalendarz ciąży BellyB