X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Śluz 30 dzień cyklu
Odpowiedz

Śluz 30 dzień cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Niki29 Znajoma

Wysłany: 4 sierpnia, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj wypada mi termin miesiączki - mam lekkie bóle podbrzusza po bokach, rano robiłam test ciążowy i wyszedł negatywny a w ciągu dnia pojawiło się dużo śluzu na bieliźnie jak nigdy. Czy taka ilość śluzu zwiastuje @?

• Ssilvia Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tak. Zawsze przed okresem mi się robi mokro i co chwilę sprawdzam czy to już okres.

✨ 32 lata 🎀 | On 34 – wyniki OK🦸‍♂️✨

🌿 Hashimoto & niedoczynność tarczycy – tarczyca leń, ale ogarniamy!

💛 12 miesięcy starań i nigdy dwóch kresek – misja: 🍼👶
    💊

• 🦋 T4: 50 / 75 mcg (na zmianę)
    • 📉 Dostinex – w 1 miesiąc prolaktyna z 23 → 11 ng/mL
    • ☀️ Wit. D, 💪 B12 (zastrzyki – z 250 → wyżej)
    • 🧠 DHEA, NAC, ubichinol, melatonina – na lepszą owulację
    • 💊 Acard 100 mg w II fazie

🎯 Cel: Baby loading… ⏳💖

✅ Sprawdzone:
    Profil antyfosfolipidowy – OK
    Helicobacter & pasożyty – brak
    MUCHA & cytologia – w normie 🧫💖
    🔄 Owulacja: endometrium 9–10 mm, śluz płodny 🧻, pęcherzyki pękają 🥚💥
    🌬️ Jajowody drożne – przepływ potwierdzony ✅
    🟡 Faza lutealna: 12 dni, progesteron 13 ng/mL 🌕
    📅 3. dzień cyklu:
    Estradiol 40 pg/mL 💧
    FSH 6 mIU/mL 🌱
    LH 6 mIU/mL 🔁
  • en97 Debiutantka

Wysłany: 5 sierpnia, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja dzisiaj tez 30dc , jestem po wizycie u ginekologa jest ciałko żółte na prawym jajniku i i 10ml płynu w zatoce douglasa. Wczoraj wyszedł pozytywny test , dzisiaj negatywny. Czekam do wieczora na wynik bety i chyba zgłupieje.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ