Śluz płodny zaraz po @ ?!
-
WIADOMOŚĆ
-
staraczka24 wrote:ok dzieki, s jsk u cebie z cyklami? widzialam ze ladna tempke masz zycze powodzenia i trzymam kciuki !
dziękuję, u mnie dość regularne, wahają się ok 6 dni, jutro planuję zrobić test może... zależy od tempki. nie nastawiam się bo wiem jak to jest ze staraniami, trochę trzeba poczekać ale może akurat się udało, oby
Fasolinka lubi tę wiadomość
-
fasolinka tez robie dzisiejsza ta kreska testowa ciemniejsza niz wczoraj wiec pewnie na dniacxh bedzie owu boje sie ze pecherzyki nie pekna bo mam z tym problem, licze na to ze gin da m izastrzyk z pregnylu ...
testuj co ci szkodzi
i daj koniecxnie znac
eunika, Fasolinka lubią tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
ok zatestuję jeśli tempka nie spadnie, już kilka razy widziałam 1 kreskę, nie był to miły widok więc się wstrzymuję żeby znów się nie zawieść...staraczka24 wrote:fasolinka tez robie dzisiejsza ta kreska testowa ciemniejsza niz wczoraj wiec pewnie na dniacxh bedzie owu boje sie ze pecherzyki nie pekna bo mam z tym problem, licze na to ze gin da m izastrzyk z pregnylu ...
testuj co ci szkodzi
i daj koniecxnie znac -
staraczka24 wrote:fasolinka tez robie dzisiejsza ta kreska testowa ciemniejsza niz wczoraj wiec pewnie na dniacxh bedzie owu boje sie ze pecherzyki nie pekna bo mam z tym problem, licze na to ze gin da m izastrzyk z pregnylu ...
testuj co ci szkodzi
i daj koniecxnie znac
Też zrobiłam test,ta druga kreseczka jest,ale słabo widoczna.Ostatnio miałam ovu 20 dc ,ale wszystko jest możliwe.
Wszystko będzie dobrze eunika :-} -
A jeszcze jedna ważna sprawa.W piątek otrzymałam wynik z cytologii rozpoznanie wg.systemu Bethesda: Obraz cytologiczny odpowiada procesowi zapalnemu.Może przez to mam jakieś małe wariacje?! Wizytę mam 24,06 i zobaczymy co powie gin. A wy dziewczyny co myślicie?!
-
faso9linka mozliwe ze stan zapalny podwyzsza ci temp... jesli mialas druga ledwo widoczna kreske testuj albo idz na bete

eunika a ty dzis testowalas ?
Fasolinka lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nie jest dobrze ,wrecz tragicznie ! nie ma pecherzykow ! jestem poprostu zalamana ! ;( czekac na @ i odpuscic do wrzesnia, jak @ nei bedzie bedzie mi wywolywac....
nie mam juz sil, siedze i wyje sama do siebie...Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Hej. Mam dzisiaj 20 dc i zobaczyłam jakiś dziwny śluz, którego raczej wczesniej nie widziałam, a mianowicie jest to taki jakby wodnisty lekko biały śluz. Dodam, że miałam "śluz płodny" od 14dc i tym czasie kochalismy się z chłopakiem,bo staramy się o dzidzie, później miałam taki gęsty, lepki śluz przez pare dni, ale bylo go naprawdę mało. A teraz martwi mnie ten śluz(nic nie piecze, ani nie swędzi) i bardzo delikatny ból piersi(tylko delikatnie pod pachami boli), a przewaznie 2 tyg przed miesiączką miałam już dosyc bolesny bó piersi. @ raczej mam regularną między 26 a 28 dc.Marcelina
-
Nic tylko czekać. Śluz biały jest zawsze w drugiej fazie cyklu (po owulacji) do miesiączki, u mnie zanika/jest właśnie bardziej wodnisty/zmniejsza się jego ilość w okolicach miesiączki/tydzień przed ale wcześniej jest go dużo. To normalne. Z bólem piersi też może być różnie w cyklach, nie zawsze tak samo aczkolwiek ból od pach często wskazuje na ciążę. Powodzenia!ejsza
-