Śluz płodny zaraz po @ ?!
-
WIADOMOŚĆ
-
staraczka24 wrote:ok dzieki, s jsk u cebie z cyklami? widzialam ze ladna tempke masz zycze powodzenia i trzymam kciuki !
dziękuję, u mnie dość regularne, wahają się ok 6 dni, jutro planuję zrobić test może... zależy od tempki. nie nastawiam się bo wiem jak to jest ze staraniami, trochę trzeba poczekać ale może akurat się udało, obyFasolinka lubi tę wiadomość
-
fasolinka tez robie dzisiejsza ta kreska testowa ciemniejsza niz wczoraj wiec pewnie na dniacxh bedzie owu boje sie ze pecherzyki nie pekna bo mam z tym problem, licze na to ze gin da m izastrzyk z pregnylu ...
testuj co ci szkodzi i daj koniecxnie znaceunika, Fasolinka lubią tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
staraczka24 wrote:fasolinka tez robie dzisiejsza ta kreska testowa ciemniejsza niz wczoraj wiec pewnie na dniacxh bedzie owu boje sie ze pecherzyki nie pekna bo mam z tym problem, licze na to ze gin da m izastrzyk z pregnylu ...
testuj co ci szkodzi i daj koniecxnie znac -
staraczka24 wrote:fasolinka tez robie dzisiejsza ta kreska testowa ciemniejsza niz wczoraj wiec pewnie na dniacxh bedzie owu boje sie ze pecherzyki nie pekna bo mam z tym problem, licze na to ze gin da m izastrzyk z pregnylu ...
testuj co ci szkodzi i daj koniecxnie znac
Też zrobiłam test,ta druga kreseczka jest,ale słabo widoczna.Ostatnio miałam ovu 20 dc ,ale wszystko jest możliwe.
Wszystko będzie dobrze eunika :-} -
A jeszcze jedna ważna sprawa.W piątek otrzymałam wynik z cytologii rozpoznanie wg.systemu Bethesda: Obraz cytologiczny odpowiada procesowi zapalnemu.Może przez to mam jakieś małe wariacje?! Wizytę mam 24,06 i zobaczymy co powie gin. A wy dziewczyny co myślicie?!
-
faso9linka mozliwe ze stan zapalny podwyzsza ci temp... jesli mialas druga ledwo widoczna kreske testuj albo idz na bete
eunika a ty dzis testowalas ?Fasolinka lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nie jest dobrze ,wrecz tragicznie ! nie ma pecherzykow ! jestem poprostu zalamana ! ;( czekac na @ i odpuscic do wrzesnia, jak @ nei bedzie bedzie mi wywolywac....
nie mam juz sil, siedze i wyje sama do siebie...Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Hej. Mam dzisiaj 20 dc i zobaczyłam jakiś dziwny śluz, którego raczej wczesniej nie widziałam, a mianowicie jest to taki jakby wodnisty lekko biały śluz. Dodam, że miałam "śluz płodny" od 14dc i tym czasie kochalismy się z chłopakiem,bo staramy się o dzidzie, później miałam taki gęsty, lepki śluz przez pare dni, ale bylo go naprawdę mało. A teraz martwi mnie ten śluz(nic nie piecze, ani nie swędzi) i bardzo delikatny ból piersi(tylko delikatnie pod pachami boli), a przewaznie 2 tyg przed miesiączką miałam już dosyc bolesny bó piersi. @ raczej mam regularną między 26 a 28 dc.Marcelina
-
Nic tylko czekać. Śluz biały jest zawsze w drugiej fazie cyklu (po owulacji) do miesiączki, u mnie zanika/jest właśnie bardziej wodnisty/zmniejsza się jego ilość w okolicach miesiączki/tydzień przed ale wcześniej jest go dużo. To normalne. Z bólem piersi też może być różnie w cyklach, nie zawsze tak samo aczkolwiek ból od pach często wskazuje na ciążę. Powodzenia!ejsza
-