Partner
merytoryczny

Akcja społeczna - endometrioza

Dumnie wspieramy Akcję!

Wiele niespodzianek w drodze:

POBIERZ W MARCU ZA DARMO
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Śluz płodny zaraz po @ ?!
Odpowiedz

Śluz płodny zaraz po @ ?!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Fasolinka Znajoma

Wysłany: 19 czerwca 2013, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny ;-} Zaczynam robić testy owulacyjne i serduszkować ;-}

fe86c94763db5de691abd7a2bc82463a.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2013, 18:34

eunika lubi tę wiadomość

• eunika Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczka24 wrote:
    ok dzieki, s jsk u cebie z cyklami? widzialam ze ladna tempke masz zycze powodzenia i trzymam kciuki !

dziękuję, u mnie dość regularne, wahają się ok 6 dni, jutro planuję zrobić test może... zależy od tempki. nie nastawiam się bo wiem jak to jest ze staraniami, trochę trzeba poczekać ale może akurat się udało, oby :)

Fasolinka lubi tę wiadomość

1ed36c1806ded9898bf633c15336ce49.png
  • staraczka24 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fasolinka tez robie dzisiejsza ta kreska testowa ciemniejsza niz wczoraj wiec pewnie na dniacxh bedzie owu boje sie ze pecherzyki nie pekna bo mam z tym problem, licze na to ze gin da m izastrzyk z pregnylu ...
    testuj co ci szkodzi ;) i daj koniecxnie znac

eunika, Fasolinka lubią tę wiadomość

Naj­piękniej­szych chwil w życiu nie zap­la­nujesz. One przyjdą same.
  • eunika Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczka24 wrote:
    fasolinka tez robie dzisiejsza ta kreska testowa ciemniejsza niz wczoraj wiec pewnie na dniacxh bedzie owu boje sie ze pecherzyki nie pekna bo mam z tym problem, licze na to ze gin da m izastrzyk z pregnylu ...
    ok zatestuję jeśli tempka nie spadnie, już kilka razy widziałam 1 kreskę, nie był to miły widok więc się wstrzymuję żeby znów się nie zawieść...

1ed36c1806ded9898bf633c15336ce49.png
  • Fasolinka Znajoma

Wysłany: 19 czerwca 2013, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczka24 wrote:

Też zrobiłam test,ta druga kreseczka jest,ale słabo widoczna.Ostatnio miałam ovu 20 dc ,ale wszystko jest możliwe.
    Wszystko będzie dobrze eunika :-}

• Fasolinka Znajoma

Wysłany: 19 czerwca 2013, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze jedna ważna sprawa.W piątek otrzymałam wynik z cytologii rozpoznanie wg.systemu Bethesda: Obraz cytologiczny odpowiada procesowi zapalnemu.Może przez to mam jakieś małe wariacje?! Wizytę mam 24,06 i zobaczymy co powie gin. A wy dziewczyny co myślicie?!

• staraczka24 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2013, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    faso9linka mozliwe ze stan zapalny podwyzsza ci temp... jesli mialas druga ledwo widoczna kreske testuj albo idz na bete :D
    eunika a ty dzis testowalas ?

Fasolinka lubi tę wiadomość

• staraczka24 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze jak mi się dzisiaj czas dluzy! do 18:30 jeszcze tyyyyle czasu ;/

• Fasolinka Znajoma

Wysłany: 20 czerwca 2013, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczka24 wrote:
    kurcze jak mi się dzisiaj czas dluzy! do 18:30 jeszcze tyyyyle czasu ;/

staraczka24 trzymaj się ;-} Rozkoszuj się piękną pogodą.Wszystko będzie dobrze.Daj znać co i jak ...;-}

• staraczka24 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2013, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na pewno dam znac co i jak :) chyba ze dziś kaze mi wziąć pregnyl to... zajme się P :)

• ejsza Koleżanka

Wysłany: 20 czerwca 2013, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam dość szybko śluz płodny po miesiączce, nieraz plamienie jeszcze mam w 5 dniu a śluz płodny rozciągliwy już od 6 dnia cyklu. Cykle mam co 23-26 dni. Nie wiem czy to źle czy nie.

ejsza
  • staraczka24 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie jest dobrze ,wrecz tragicznie ! nie ma pecherzykow ! jestem poprostu zalamana ! ;( czekac na @ i odpuscic do wrzesnia, jak @ nei bedzie bedzie mi wywolywac....
    nie mam juz sil, siedze i wyje sama do siebie...

• Marcelinka Koleżanka

Wysłany: 22 czerwca 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Mam dzisiaj 20 dc i zobaczyłam jakiś dziwny śluz, którego raczej wczesniej nie widziałam, a mianowicie jest to taki jakby wodnisty lekko biały śluz. Dodam, że miałam "śluz płodny" od 14dc i tym czasie kochalismy się z chłopakiem,bo staramy się o dzidzie, później miałam taki gęsty, lepki śluz przez pare dni, ale bylo go naprawdę mało. A teraz martwi mnie ten śluz(nic nie piecze, ani nie swędzi) i bardzo delikatny ból piersi(tylko delikatnie pod pachami boli), a przewaznie 2 tyg przed miesiączką miałam już dosyc bolesny bó piersi. @ raczej mam regularną między 26 a 28 dc.

Marcelina
  • ejsza Koleżanka

Wysłany: 23 czerwca 2013, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic tylko czekać. Śluz biały jest zawsze w drugiej fazie cyklu (po owulacji) do miesiączki, u mnie zanika/jest właśnie bardziej wodnisty/zmniejsza się jego ilość w okolicach miesiączki/tydzień przed ale wcześniej jest go dużo. To normalne. Z bólem piersi też może być różnie w cyklach, nie zawsze tak samo aczkolwiek ból od pach często wskazuje na ciążę. Powodzenia!

ejsza
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ