X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Śluz po stosunku
Odpowiedz

Śluz po stosunku

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • grazrud Debiutantka

Wysłany: 28 września 2021, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc. Wczoraj doszlo do zblizenia . Cale nasienie ze mnie wyplynelo.
    Dzisiaj rano podczas podcierania zauwazylam sluz , ktory wyglądał jak plodny. Ciagnal sie na kilka cm. Z tego co doczytalam najprawdopodobniej jest to sluz z podniecenia.
    Jestem w 25 dc, a jutro planowana miesiaczka.

• Izi Autorytet

Wysłany: 30 września 2021, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może być to też jeszcze reszta nasienia wymieszana ze śluzem. Nasienie potrafi jeszcze wypływać dzień później.
    Obserwacji śluzu nie powinno się prowadzić po stosunku a przynajmniej nie brać tego śluzu za pewnik. Jak zależy Ci na wyłapywaniu owulacji to musisz dorzucić do obserwacji śluzu mierzenie temperatury i dobrze by było testy owulacyjne. Po kilku miesiącach starań warto też pomyśleć o monitoringu jeżeli byłyby przesłanki, że nie ma owu.

♥ staraczka z 2021 - córka '22, wracam do starań
    ♥ ja - niedawno stwierdzona adenomioza
    ♥ mąż stwierdzona przy poprzednich staraniach teratozoospermia, powtórka badań w 2025

♥11.08.21 beta 137,70 - 13.08.21 beta 446,20
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ