X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Śluz po stosunku
Odpowiedz

Śluz po stosunku

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • grazrud Debiutantka

Wysłany: 28 września 2021, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc. Wczoraj doszlo do zblizenia . Cale nasienie ze mnie wyplynelo.
    Dzisiaj rano podczas podcierania zauwazylam sluz , ktory wyglądał jak plodny. Ciagnal sie na kilka cm. Z tego co doczytalam najprawdopodobniej jest to sluz z podniecenia.
    Jestem w 25 dc, a jutro planowana miesiaczka.

• Izi Autorytet

Wysłany: 30 września 2021, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może być to też jeszcze reszta nasienia wymieszana ze śluzem. Nasienie potrafi jeszcze wypływać dzień później.
    Obserwacji śluzu nie powinno się prowadzić po stosunku a przynajmniej nie brać tego śluzu za pewnik. Jak zależy Ci na wyłapywaniu owulacji to musisz dorzucić do obserwacji śluzu mierzenie temperatury i dobrze by było testy owulacyjne. Po kilku miesiącach starań warto też pomyśleć o monitoringu jeżeli byłyby przesłanki, że nie ma owu.

♥ staraczka z 2021 - córka '22, wracam do starań
    ♥ ja - niedawno stwierdzona adenomioza
    ♥ mąż stwierdzona przy poprzednich staraniach teratozoospermia, powtórka badań w 2025

♥11.08.21 beta 137,70 - 13.08.21 beta 446,20. Poród 04.2022

♥ 31.12 II beta 52.64. 02.01 beta 203.32 04.01 beta 584.08

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ