Sny, koszmary, Dziwne dziwoty nocne
-
Czesc Moje Sloneczka
Czy wy tez miewacie tak zdumiewajace sny jak ja?
Jak myslicie czym one sa spowodowane?
Czesto miewam naprawde porabane sny. Dzisiejszy mnie mocno zszokowal. Byl dosc dlugi.
Najbardziej w pamiec zapadla mi ostatnia czesc. Stalam w kolejce w banku do bankomatu. Za mna byla grupka mlodych dziewczyn (w tym jena w zaawansowanej ciazy) . Okazalo sie ze bankomat zostal wsadzony jakby na drugie pietro i nie mozna z podlogi do niego dosiegnac. Zdecydowalam by stanac do okienka i wyplacic pieniazki tradycyjnie( moj Misio tez tam byl z nami) za nami ta grupka dziewczat sie troche awanturowala. Ciezarna mowila cos o bolu i strachu. Potem wybiegla z banku. Kolezanki zostaly. Troche sie zaniepokoilam i spojrzalam gdzie pobiegla, na chodniku zauwazylam ze lezy pepowina. Przerazona podbieglam do kolezanek ciezarnej i mowilam , ze trzeba jak najszybciej znalezc ja bo dzidzius sie udusi. Bieglysmy razem chyba z 15 min. Dziewczyne w ciazy znalazlam w jakiejs sali skulona pod sciana( bieglysmy przez las/park do takiej szkoly z pensjonatem jakis siostr zakonnych). Powiedzialam jej by zaczela rodzic bo dzidzius umrze. Gdy maluch sie urodzil robilam mu masaz serca bo nie oddychal. W miedzy czasie inni dzwonili na pogotowie. Dzidzius wygladal na martwego, byl uposledzony, mial zespol downa. Po jakims czasie zaczal nabierac kolorkow.
I na tym sen sie konczyl jedynie jeszcze w glowie kolata mi sie mysl ze w banku u Pani w okienku zostawilam wszystkie swoje dokumenty i pieniadze.
♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡
Hmm nie wiem czasami moja glowa naprawde mnie zadziwia.. -
Ja mam często porąbane sny) nawet tata mi kiedyś powiedział żebym poszła do psychiatry bo coś mam z głową nie tak jak opowiedziałam mu kilka moich snów;D
lussy lubi tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Isia93 wrote:Ja mam często porąbane sny) nawet tata mi kiedyś powiedział żebym poszła do psychiatry bo coś mam z głową nie tak jak opowiedziałam mu kilka moich snów;D
☆☆☆☆☆
Tez sie nad tym zastanawialam. Moze to jakas choroba? Hahaha sennoporabanie -