Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Spadek temperatury a ciąża
Odpowiedz

Spadek temperatury a ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Unknown Nowa

Wysłany: 20 stycznia, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    W tym miesiącu zaczęłam mierzyć temperaturę. Z mężem staramy się od 4 miesięcy.
    Zaczęłam mierzyć temperaturę w 8 dniu cyklu i wynosiła
    8. dzień cyklu 35,9 C
    9. dzień cyklu 36.2 C
    10. dzień cyklu 36.1 C
    11. dzień cyklu 36.2 C
    12. dzień cyklu 36.2 C
    13. dzień cyklu 36.6 C
    14. dzień cyklu 36.4 C
    15. dzień cyklu niestety nie miałam termometru.
    Dziś - 16. dzień cyklu 36.3 C

11,12,13 i 14. dnia miałam rozciągliwy śluz. Pozytywny test owulacyjny wyszedł mi 12. dnia cyklu. Do zbliżenia doszło: 7,8,10,11,12 i 13 dnia cyklu. Jak patrzę na inne wykresy, to te skok temperatury zawsze jest większy i utrzymuje się na wyższym etapie. Dziś miałam spadek do (prawie) temperatury sprzed owulacji.
    Czy mam powody do obaw i do wykluczenia ciąży w tym cyklu?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ