Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Spadek temperatury a ciąża
Odpowiedz

Spadek temperatury a ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Unknown Nowa

Wysłany: 20 stycznia, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    W tym miesiącu zaczęłam mierzyć temperaturę. Z mężem staramy się od 4 miesięcy.
    Zaczęłam mierzyć temperaturę w 8 dniu cyklu i wynosiła
    8. dzień cyklu 35,9 C
    9. dzień cyklu 36.2 C
    10. dzień cyklu 36.1 C
    11. dzień cyklu 36.2 C
    12. dzień cyklu 36.2 C
    13. dzień cyklu 36.6 C
    14. dzień cyklu 36.4 C
    15. dzień cyklu niestety nie miałam termometru.
    Dziś - 16. dzień cyklu 36.3 C

11,12,13 i 14. dnia miałam rozciągliwy śluz. Pozytywny test owulacyjny wyszedł mi 12. dnia cyklu. Do zbliżenia doszło: 7,8,10,11,12 i 13 dnia cyklu. Jak patrzę na inne wykresy, to te skok temperatury zawsze jest większy i utrzymuje się na wyższym etapie. Dziś miałam spadek do (prawie) temperatury sprzed owulacji.
    Czy mam powody do obaw i do wykluczenia ciąży w tym cyklu?

• Mika1992 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wykluczysz ciążę dopiero na beta HCG :) polecam zachować spokój

👩🏻 33 👦🏻 32
    Starania od 01.02.2025 z 2 przerwami

Jestem wege od ponad 10 lat :)

28.07 - ⏸️, ale niestety ciąża biochemiczna :(
    Nie poddajemy się!

Update 11.12💊: Omega-3, B12, Magnez, Cholina, Foliany, Laktoferyna, Witamina E, Witamina C, Cynk, Melatonina, Berberyna, Selen, Jod
  • Unknown Nowa

Wysłany: 21 stycznia, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ