Spadek temperatury a wynik testu ciążowego pozytywny?
-
WIADOMOŚĆ
-
ja bym jechała do szpitala ...Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
Jeśli to krwawienie jak miesiączka, to chyba nie ma powodu jechać do szpitala. Podobno tak się bardzo często zdarza, dużo dziewczyn nawet nie wie, że było w ciąży biochemicznej. Jak @ się skończy, wtedy kontrolne usg i najlepiej beta.
Trzymaj się!
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Klaudia, wiem, że ciężko Ci znaleźć pozytywy, ale przynajmniej nie musiałaś czekać na @ i nie ma stresu, że to pozamaciczna. Organizm się sam oczyścił, możesz starać się od razu - wiele dziewczyn bardzo szybko zachodzi w ciążę po biochemicznej, bo organizm jest już nakręcony na ciążę
Gdzieś czytałam, że nawet 50% ciąż się tak kończy, tylko szybciej i @ przychodzi w terminie.
Ja to przerabiałam dwa miesiące temu - tylko czekałam tydzień na @ wiedząc już, że beta za słabo rośnie i stresując się, że to pozamaciczna.
Daj znać, jak tam!
Selekcja naturalna jest okrutna, ale poronienie w tym czasie to w ogromnej większości wadliwy zarodek (słyszałam nawet o 90%). Więc mimo wszystko cieszę się, że to tak działa, niż gdybym miała urodzić bardzo chore dziecko
Racja, ciężko znaleźć mi pozytywy. Szukam winy w sobie może to przez tyłozgięcie macicy... boję się że teraz przez długi czas nie będę mogła zajsc w ciaze bo przyznam że mam sporo kobiecych problemów. Chociaż to mój pierwszy cykl w ktorym zaczęliśmy się starać o dziecko.
-
nick nieaktualnyklaudia382 wrote:Racja, ciężko znaleźć mi pozytywy. Szukam winy w sobie może to przez tyłozgięcie macicy... boję się że teraz przez długi czas nie będę mogła zajsc w ciaze bo przyznam że mam sporo kobiecych problemów. Chociaż to mój pierwszy cykl w ktorym zaczęliśmy się starać o dziecko.
Nie ma sensu jechać do szpitala , mogłaś nie zrobić testu i nie wiedzieć o pozytywie
Kreska była, widocznie to ciąża biochemiczna:-/
Ale jak Ci się udało teraz to uda się znów, nie zamartwiaj się czasem i tak bywa wiele dziewczyny nawet nie wie ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Byłam w angielskim szpitalu niestety nikt nawet nie dotknął mnie palcem. Zero pomocy. Krwawie bardzo obficie , w nocy nie spalam z bólu. Tragedia
Prosiłam ich o usg ponieważ już 2 razy zdążyło mi się że wydalam kawałki endometrium które przypominają mięsko mają około 2 lub 3 cm oczywiście usłyszałam że tak czasami może być...
Czy któraś z was miała takie mięsko przy okresie?
Każdy mnie uspokaja a ja sądzę że to chyba nie jest normalne... -