sperma
-
witam, przepraszam, że znowu zadręczam was głupimi pytaniami, ale mam tyle wątpliwości. Chciałam zapytać, czy jeśli sperma wycieka z pochwy po stosunku to zmniejsza to szanse na poczęcie? Leżę po stosunku z nogami do góry(tak na wszelki wypadek) ale jak wstaje to i tak mi się leje po nogach. To naturalne niby, ale wątpliwości mam..
Ania_84 lubi tę wiadomość
SYNEK!
-
Czas uplynnienia spery jest w ciagu max 60 min
spokojnie zawsze cos wyplywa to co ma sie dostac dostaje sie w cigu tak naparwde max 15 min poznije reszta wyplywa .. pozatym podnoszenie nog do gory moz e przyspieszyc wyplywanie poniewaz miesnie pracuja..
dodatkow w zaleznosci od otwarciea szyjki tez rozniesurreal95, kapturnica lubią tę wiadomość
-
surreal95 wrote:opinie się różnie właśnie na temat tych nóg w górze, mi już odwala więc chwytam się mało racjonalnych środków. zwykle leżymy sobie z 15 minutek, później nogi w górę jeszcze trochę. dziękuję za odpowiedź
surreal95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI tak co ma doleciec to doleci i w 10 minut, zreszta plemniki te ktore zostaja na jakby zewnatrz gina w ciagu kilunastu minut wiec i tak to bez wiekszego znaczenia, czy wypływa, bo to nie chodzi zeby masa siedziała tylko zeby akurat ten jeden wygrał wyscig
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 20:28
kapturnica lubi tę wiadomość
-
surreal95 wrote:witam, przepraszam, że znowu zadręczam was głupimi pytaniami, ale mam tyle wątpliwości. Chciałam zapytać, czy jeśli sperma wycieka z pochwy po stosunku to zmniejsza to szanse na poczęcie? Leżę po stosunku z nogami do góry(tak na wszelki wypadek) ale jak wstaje to i tak mi się leje po nogach. To naturalne niby, ale wątpliwości mam..
Landryneczka, surreal95, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi tez wylatywalo zawsze i nie trzymalam wogole ,bo to nie zalecane jest bo jak się trzyma sperme dlugo ona rogiwacieje i zalepia wejscie do macicy przy nastepnym stosunku moze się nic nie dostac z powodu ze stara sperma tkwi i jest gorzej z zajsciem .
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:28
Nona, Bluberry, kapturnica, surreal95, Czarnula87, Isia93 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-