X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Spóźnienie miesiaczki, objawy ciazowe a negatywne testy
Odpowiedz

Spóźnienie miesiaczki, objawy ciazowe a negatywne testy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Allthatnats Debiutantka

Wysłany: 25 lipca 2024, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Mam dość duży problem ponieważ miesiączka spóźnia mi się już 10 dni, od około 6 dni mam problem z nudnościami, cały czas mam uczucie wilgoci i pokrytą bieliznę śluzem, bóle kręgosłupa i skurcze lewego jajnika, a przy tym kilku minutowe bóle brzucha. Mam tez uderzenie gorąca i niesamowite problemy z sennością, mogłabym ciagle spać. Przeszkadza mi smak i zapach kawy, którą kocham. 7 dnia spóźnienia byłam robić betę wyszła <2,6, wiec negatywna. Dzisiaj zrobiłam totalnie z nudów test na owulacje i grube dwie krechy, zrobiłam test ciążowy i wyszedł negatywny. Nie czuje się wcale na okres, nie mam pojęcia co myśleć. Czy myślicie, że jest szansa na ciąże?

• Kat. Ekspertka

Wysłany: 25 lipca 2024, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Allthatnats wrote:
    Cześć,
    Mam dość duży problem ponieważ miesiączka spóźnia mi się już 10 dni, od około 6 dni mam problem z nudnościami, cały czas mam uczucie wilgoci i pokrytą bieliznę śluzem, bóle kręgosłupa i skurcze lewego jajnika, a przy tym kilku minutowe bóle brzucha. Mam tez uderzenie gorąca i niesamowite problemy z sennością, mogłabym ciagle spać. Przeszkadza mi smak i zapach kawy, którą kocham. 7 dnia spóźnienia byłam robić betę wyszła <2,6, wiec negatywna. Dzisiaj zrobiłam totalnie z nudów test na owulacje i grube dwie krechy, zrobiłam test ciążowy i wyszedł negatywny. Nie czuje się wcale na okres, nie mam pojęcia co myśleć. Czy myślicie, że jest szansa na ciąże?

Jakaś mała jest Dopóki nie przyjdzie okres. A miewasz regularne miesiaczki? Odpowiedz na to pytanie to trochę jak wróżenie z fusów, idź na betę jeszcze raz najlepiej jutro i będziesz miała czarno na białym. Trzymam kciuki, różne rzeczy się zdarzają 😊

preg.png
  • Allthatnats Debiutantka

Wysłany: 26 lipca 2024, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miesiączki mam regularne jak w zegarku… dzisiaj niestety na betę iść nie mogę, ale w poniedziałek na pewni pójdę jak nic się nie zmieni

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ