X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne SPRZEDAM- ODDAM
Odpowiedz

SPRZEDAM- ODDAM

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lolek2024 Nowa

Wysłany: 8 sierpnia 2024, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posiadam Orgalutran 0,25 x 3 sztuki (może ktoś potrzebuje na już, jeden ważny do końca września, dwa do końca października 2024r.) - oddam za kawę:)

Opakowanie MENOPUR 600.

Zapraszam do wiadomości prywatnej:)

Netka1984 lubi tę wiadomość

• Netka1984 Znajoma

Wysłany: 10 sierpnia 2024, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolek2024 wrote:
    Posiadam Orgalutran 0,25 x 3 sztuki (może ktoś potrzebuje na już, jeden ważny do końca września, dwa do końca października 2024r.) - oddam za kawę:)

Opakowanie MENOPUR 600.

Zapraszam do wiadomości prywatnej:)
    Napisz priv , zainteresowana byłabym menopur 600

• Agaaaaa Znajoma

Wysłany: 11 sierpnia 2024, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś

Czesc.
    Mam do oddania Mensinorm 150, data ważności 07.2024, 2 opakowania.

• ola_r2024 Koleżanka

Wysłany: 23 września 2024, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Mam do oddania kilkanascie testów ciążowych oraz testów owulacyjnych. Mam jeszcze Gynazol.
    Ewentualnie chętnie wymienię na jakąś kawę albo coś slodkiego ;)
    Odbiór w Warszawie albo mogę wysłać paczkomatem.
    Testy kupiłam w większej ilości i ich nie zużyłam a Gynazol przepisał mi ginekolog, kupiłam ale już nie użyłam.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ