X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne SPRZEDAM- ODDAM
Odpowiedz

SPRZEDAM- ODDAM

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lolek2024 Nowa

Wysłany: 8 sierpnia 2024, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posiadam Orgalutran 0,25 x 3 sztuki (może ktoś potrzebuje na już, jeden ważny do końca września, dwa do końca października 2024r.) - oddam za kawę:)

Opakowanie MENOPUR 600.

Zapraszam do wiadomości prywatnej:)

Netka1984 lubi tę wiadomość

• Netka1984 Znajoma

Wysłany: 10 sierpnia 2024, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolek2024 wrote:
    Posiadam Orgalutran 0,25 x 3 sztuki (może ktoś potrzebuje na już, jeden ważny do końca września, dwa do końca października 2024r.) - oddam za kawę:)

Opakowanie MENOPUR 600.

Zapraszam do wiadomości prywatnej:)
    Napisz priv , zainteresowana byłabym menopur 600

• Agaaaaa Znajoma

Wysłany: 11 sierpnia 2024, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś

Czesc.
    Mam do oddania Mensinorm 150, data ważności 07.2024, 2 opakowania.

• ola_r2024 Koleżanka

Wysłany: 23 września 2024, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Mam do oddania kilkanascie testów ciążowych oraz testów owulacyjnych. Mam jeszcze Gynazol.
    Ewentualnie chętnie wymienię na jakąś kawę albo coś slodkiego ;)
    Odbiór w Warszawie albo mogę wysłać paczkomatem.
    Testy kupiłam w większej ilości i ich nie zużyłam a Gynazol przepisał mi ginekolog, kupiłam ale już nie użyłam.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ