X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Sprzedam Ozempic
Odpowiedz

Sprzedam Ozempic

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Siwa1_1 Nowa

Wysłany: 26 października 2024, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzedam Ozempic 1 mg dwa opakowania po 400 zł za op. Odbiór najlepiej osobisty w Zielonej Górze

• Majkaaa Koleżanka

Wysłany: 7 listopada 2024, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć proszę o sms 737171476

• anna!988 Koleżanka

Wysłany: 10 listopada 2024, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwa1_1 wrote:
    Sprzedam Ozempic 1 mg dwa opakowania po 400 zł za op. Odbiór najlepiej osobisty w Zielonej Górze
    Witam, aktualne ogłoszenie? Dziekuje

• Ptaszyna91 Nowa

Wysłany: 9 stycznia, 05:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Skończyłam kurację ozempic’iem. Sprzedam to co mi zostało, mam 3 peny po 1mg. Niemiecka apteka. Niedawno kupione, przechowywane wg zaleceń w warunkach chłodniczych. Duży zestaw igieł.
    Jeśli jesteś zainteresowana zakupem- napisz na telegram pod nickiem Ptaszyna.
    Całe zachodniopomorskie, często podróżuję po województwie ale najczęściej jestem w okolicach Szczecina.

• Klio189 Nowa

Wysłany: 11 stycznia, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ptaszyna91 wrote:
    Witajcie. Skończyłam kurację ozempic’iem. Sprzedam to co mi zostało, mam 3 peny po 1mg. Niemiecka apteka. Niedawno kupione, przechowywane wg zaleceń w warunkach chłodniczych. Duży zestaw igieł.
    Jeśli jesteś zainteresowana zakupem- napisz na telegram pod nickiem Ptaszyna.
    Całe zachodniopomorskie, często podróżuję po województwie ale najczęściej jestem w okolicach Szczecina.
    Hej, odezwij się proszę.

• Klio189 Nowa

Wysłany: 11 stycznia, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prośba o kontakt na [email protected]

• nulka Nowa

Wysłany: 12 stycznia, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nieaktualne

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia, 19:40

• Klio189 Nowa

Wysłany: 12 stycznia, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nulka wrote:
    Sprzedam Ozempic 0.5mg.
    4 opakowania, z polskich aptek.
    Data ważności 02.2027.
    Odbiór Kutno.
    Odezwij się proszę na adres: [email protected]
    Jestem zainteresowana zakupem.

• weronikababiec Nowa

Wysłany: 27 stycznia, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzedam ozempic 1mg. Mam 2 opakowania, lek przechowywany w lodówce. Kontakt [email protected]

• Asiawhitee Nowa

Wysłany: 27 stycznia, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzedam ozempic 1 mg ze względu przejścia na inny lek. . Mam 4 opakowania. Adres mailowy do kontaktu to [email protected].

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ