X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Stała temperatura po owulacji pomocy!!!
Odpowiedz

Stała temperatura po owulacji pomocy!!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natalie111 Znajoma

Wysłany: 27 czerwca 2024, 05:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, owulację miałam 25 czerwca potwierdzona testami LH. Dwa dni po owulacji temperatura stała 36.63 czy to normalne po owulacji? Innym pięknie różnie temperatura :( niestety wcześniej nie mierzyłam temperatury na brak termometra.

• S.Roszpunka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2024, 05:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalie111 wrote:
    Hej, owulację miałam 25 czerwca potwierdzona testami LH. Dwa dni po owulacji temperatura stała 36.63 czy to normalne po owulacji? Innym pięknie różnie temperatura :( niestety wcześniej nie mierzyłam temperatury na brak termometra.

Testy owulacyjne niestety nie potwierdzają owulacji 😞

• Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2024, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalie111 wrote:
    Żeby móc odczytać wykres, powinno się mierzyć temperaturę już po miesiączce. Testy owulacyjne pokażą Ci pik i po piku może wystąpić owulacja po 24h. Żeby owulację potwierdzić na 100% to tylko usg. A że dwa dni po owulacji temperatura stała, to o niczym nie świadczy.

03.2023💔 6tc
    03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
    07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1) 👧🏼
    10.2025 💔 6tc (FET 3.1.2)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ