X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Stała temperatura po owulacji pomocy!!!
Odpowiedz

Stała temperatura po owulacji pomocy!!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natalie111 Znajoma

Wysłany: 27 czerwca 2024, 05:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, owulację miałam 25 czerwca potwierdzona testami LH. Dwa dni po owulacji temperatura stała 36.63 czy to normalne po owulacji? Innym pięknie różnie temperatura :( niestety wcześniej nie mierzyłam temperatury na brak termometra.

• S.Roszpunka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2024, 05:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalie111 wrote:
    Hej, owulację miałam 25 czerwca potwierdzona testami LH. Dwa dni po owulacji temperatura stała 36.63 czy to normalne po owulacji? Innym pięknie różnie temperatura :( niestety wcześniej nie mierzyłam temperatury na brak termometra.

Testy owulacyjne niestety nie potwierdzają owulacji 😞

• Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2024, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalie111 wrote:
    Żeby móc odczytać wykres, powinno się mierzyć temperaturę już po miesiączce. Testy owulacyjne pokażą Ci pik i po piku może wystąpić owulacja po 24h. Żeby owulację potwierdzić na 100% to tylko usg. A że dwa dni po owulacji temperatura stała, to o niczym nie świadczy.

03.2023💔 6tc
    03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
    07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1) 👧🏼
    10.2025 💔 6tc (FET 3.1.2)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ