Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAksi za dużo jesz! Ćwiartke z całego dziennie bo możesz sobie zaszkodzic.
I poczytaj ile dni po owulce się je bo na prawdę zamiast wspomóc to zaszkodziło. Ja jadłam dwa dni tylko bo mialam odruch wymiotny po prostu mi zbrzydl:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 21:34
-
Aksi ja dzień albo dwa po owulacji zaczęłam jeść, kupiłam 1 ananasa i wcinałam przez 4 kolejne dni, oby pomogło!
Kasia - a jakiej długości masz cykle? Może jeszcze za wcześnie?
U mnie 27dc, tempka też wysoka, na razie 3 dni robiłam testy owulacyjne i wychodziły negatywne. Ciążowy w niedzielę.
Miłego dnia! -
nick nieaktualnyDzień dobry
Klaudys nowy cykl nowe możliwości:-)
To magiczny rok nawet wczoraj pani Jaworowicz w tv to powiedziała hahaha wybuchła śmiechem od razu mi się skojarzyło z wami
Mi dziś mama jak tylko oczy otworzyła powiedziała że widać po mnie mam oczy szkliste i buzia taka ładna. Tak Syfy na buzi i ładna hahaha
Potem przyjechała teściowa i rozmawiała z moją mamą i mówi do niej czy ja nie zaciazona hahaha ucieklam udała że nie słyszałam Mąż wczoraj prosił żeby nie mówić rodzicom pewnie jak usłyszymy serduszko to powiemy po prostu się boimy:-(
Teraz jestem z dziadkami na występie córki. I co stoję i płacze jak dziecko tak się wzruszyłam. Jestem dumna z mojej córki cudowny skarb jaki mam. Ale to hormony mi walą nie???Aleksa87 lubi tę wiadomość
-
cześć dziewczyny. Gdyby któraś z Was orientowała się może w normach wyników dla staraczek i zerknęła, czy moje są właściwe byłabym wdzięczna.
Badania robione w 4dc.
1. LH : 4,05 mIU/mL normy dla tej fazy [2,4 - 12,6]
2. FSH : 6,51 mIU/mL normy [3,5 - 12,5]
3. Prolaktyna : 19,44 ng/mL normy [4,79 - 23,3]
4. Testosteron : 0,383 ng/mL normy niezależnie od fazy cyklu [0,06 - 0,82]
5. Estradiol : 48,3 pg/mL normy [26,7 - 156,0]
Z góry dziękuję
Udało się w cyklu
-
KlaudyŚ nie przejmuj sie masz nastepny cykl przed soba! glowa do gory.
A Twoja gorsza polowka uspokoila sie troche czy nadal utrzymuje ze na razie macie przerwe ?
Tak sobie pomyslalam wczoraj o Tobie i doszlam do wniosku ze moze on chce zebys sie odprezyla i przestala miec parcie moze jak odpuscisz to wlasnie zaskoczy i zaciazysz :- ) zycze Ci tego :- )
żabka04 oh az milo sie czyta.. nie potrafie wyobrazic sobie uczucia kiedy moje dziecko osiaga sukcesy albo jak wystepuje w przedszkolu
Podziwiam Was ze potraficie ukryc przed rodzicami ciaze ale w sumie rozumiem ta decyzje.
Wszystko bedzie dobrze
Ja juz nie moge doczekac sie mojej wizyty u gina bede wymagac i bede upierdliwa az do boluKlaudyŚ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyantylopaa wrote:cześć dziewczyny. Gdyby któraś z Was orientowała się może w normach wyników dla staraczek i zerknęła, czy moje są właściwe byłabym wdzięczna.
Badania robione w 4dc.
1. LH : 4,05 mIU/mL normy dla tej fazy [2,4 - 12,6]
2. FSH : 6,51 mIU/mL normy [3,5 - 12,5]
3. Prolaktyna : 19,44 ng/mL normy [4,79 - 23,3]
4. Testosteron : 0,383 ng/mL normy niezależnie od fazy cyklu [0,06 - 0,82]
5. Estradiol : 48,3 pg/mL normy [26,7 - 156,0]
Z góry dziękuję -
Dzięki Zumbiara, ale w tym momencie naprawdę nie chcę się łudzić dalej.., po prostu czekam na @. Mam straszny humor dzisiaj i żadne argumenty nie docierają, po prostu potrzebuję czasu33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane