Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkich właśnie się przebudziłam, poszłam do szkoły i musiałam wrócić bo już nie dawałam rady, odwiedziłam lekarza no i zapisał mi antybiotyk. Od 11 śpię ,budzę się od czasu do czasu,żeby napić się wody,ale w końcu dochodzę do siebie.
Ćmi mi tak dziwnie brzuch raz boli raz nie ale miesiączkowo to pewnie przyjdzie Zumbiara myślę że twój czas na maleństwo nadejdzie i to w bardzo krótkim czasie,także się odpręż i czekaj do najbliższej @.
A do ciebie Kasia1987 nie mam wątpliwości ty już jesteś na dobrej drodze,teraz odpoczywaj i ciesz się bo @ może nie przyjść.
nie sugerujcie się moim wróżeniem,bo chora jestem i nie jestem pewna ) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:Haha sama mam takie wrażenie .
Dziękuje żabcia. Widzę że już 5 tydzień gratulujee;)
Klaudys to ty?!
Super fotka do avatarka:-)
Moje dziecko uwielbia ciasteczkowego potwora hihi nie poznalam
A mam jakiegoś doła. Bardzo się boje czy zobaczę kropka chociaż. Czy ciąża się utrzyma przy moim bardzo niskim progesteronie pomimo brania dupka. Nie mam z kim o tym pogadać pozalić się bo mąż sam się boi ale cieszy a jak z nim będę gadać to będę wyć jak bobr
Ah chore to zamiast się cieszyć to świruje! Dziękuję
-
Ja go też uwielbiam chodź stara ze mnie krowa .
Kochanie nie przejmuj się niskim progesteronem jak dbasz o siebie i jesz to co maluszek chce,to się nie ma czym przejmować. Tylko bardzo dużo odpoczywaj, nie przemęczaj się a wszystko będzie dobrze -
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:Ja go też uwielbiam chodź stara ze mnie krowa .
Kochanie nie przejmuj się niskim progesteronem jak dbasz o siebie i jesz to co maluszek chce,to się nie ma czym przejmować. Tylko bardzo dużo odpoczywaj, nie przemęczaj się a wszystko będzie dobrze
Krowa jest na polu albo w obozie ja ci dam!
Dzięki za dobre słowa:-)
Ja robię nic! Chodzę do przedszkola zaprowadzić córkę i wracam do domu leżę z kompem w rękach pod kocem potem znowu odbieram córkę z przedszkola i dalej leżę.
Ale zwyczajnie się boje.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Niestety nie miałam dziś wizyty. Mój gin miał nagłą sprawę rodzinną, odwołał wszystkie dzisiejsze pacjentki. Panie z recepcji umówiły mnie na jutro na 20.00 do innego doktora. Najgorsze, że ma on nieciekawe opinie w necie. Trudno, tę jedną wizytę wytrzymam, potem wrócę do mojego gina. Mam nadzieję, że jutro dowiem się co i jak
-
BELÉN wrote:Hej Niestety nie miałam dziś wizyty. Mój gin miał nagłą sprawę rodzinną, odwołał wszystkie dzisiejsze pacjentki. Panie z recepcji umówiły mnie na jutro na 20.00 do innego doktora. Najgorsze, że ma on nieciekawe opinie w necie. Trudno, tę jedną wizytę wytrzymam, potem wrócę do mojego gina. Mam nadzieję, że jutro dowiem się co i jak
BELEN dasz rade może nie taki diabeł straszny,wkrótce wrócisz do swojego gin i wszystko wróci do normy daj znać jak tam u ciebie