Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka04
sama nie wiem kiedy dokładnie bo mam nieregularne @, ale tak przypuszczam, że sobota-niedziela powinnam dostać.
Czytałam, że to normalne w czasie spodziewanej @... cały czas latam do łazienki i sprawdzam czy wszystko ok.
Dodatkowo te przeziębienie mnie osłabia, muszę starać się więcej leżeć chyba.
Jotc
ja też miałam wczoraj plamienie i też wariuję
-
nick nieaktualnyKornelia u ciebie stawiam na plamienia jako spodziewana @ tak jak u mnie było.
Joct u ciebie to oczyszcza się macica .
Wyluzujcie jako doświadczona e-ciocia z plamieniami i pożeraczka dupka po konultacjach i przeczytaniu całego neta śmię twierdzić że jest ok !!!!
Jak si pojawi krew to wtedy się świruje i to tez nie jest powiedziane że bedzie żle bo można w ciązy krawaić!
Więc luzzzz.
Idzcie do lekarza po dupka.
A ty kornelia ja bym sie pofatygowała i zrobiła trzy razy no lub dwa bete zeby sprawdzić jak przyrasta . jak pojedziesz do lekarza przecież on sam tez cie wysle na to badanie.
No chyba ze chcesz isc od razu na wuzyte w 8tc i zobaczyć babla i serduszko -
nick nieaktualnyKornelka gratulacje )
oszczędzaj się i jak dasz radę zrób betę
ja wrociłam od laryngologa iiii nie jestem zakażona gronkowcem wg niego tylko nosicielem i na ten nos dał mi jakąś maść, którą mogę niby w ciąży stosować
ale mam wymaz z pochwy i tam niestety gronkowiec się pojawił, ale pod inną nazwą, generalnie nic z tego wymazu nie wiem, więc muszę czekać do poniedziałku na wizytę, albo dziś jechać ? hm....żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:jestem
Jestem w błogim stanie cisza (mąż w pracy dziecko w przedszkolu)ahhhhh
Wcinam śniadanko wczoraj sobie kupiłam sera żółtego bo mam ochotę trudno że nie mogę ale chyba raz na jakiś czas nie zaszkodzi
Dziś miałam sen byłam nad morzem spokojnym błękitnym woda przezroczysta morzem. Leżeliśmy na kocyku. Była tam ciocia wujek z noworodkiem owiniętym w pieluchy białe tetrowe był to chłopczyk i jakieś chłopaki nie wiem kto to tak jakby brat i kuzyni.
Patrzyłam na tego noworodka i się obudziłam
A ogólnie to mam jakieś głupie myśli czy zaroek tam będzie tzn czy się pojawi. Chociaż ten sen mo,że jakiś proroczy mam się o nic nie martwic i bedzie synek?????
Na łeb idzie dostać nie lubie takich sytuacji Niewiadomych !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Za tydzień wizyta chociaż tyle dobrego.
Basiunia a czemu nie dołączyłaś do watki wrześniówek 2016 nie chcesz????
ale przebiedze do 16
potem też będę leżeć a kochany będzie koło mnie skakał
hmm a nie wiem, czemu się nie przeniosłam....u Was mi dobrzeżabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybasiunia wrote:Kornelka gratulacje )
oszczędzaj się i jak dasz radę zrób betę
ja wrociłam od laryngologa iiii nie jestem zakażona gronkowcem wg niego tylko nosicielem i na ten nos dał mi jakąś maść, którą mogę niby w ciąży stosować
ale mam wymaz z pochwy i tam niestety gronkowiec się pojawił, ale pod inną nazwą, generalnie nic z tego wymazu nie wiem, więc muszę czekać do poniedziałku na wizytę, albo dziś jechać ? hm....
Basiunia yeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
To życze abyś szybciutko wytępiła tego dziada.
Na wizytę hmmmm chyba dzisiaj ja bym poleciała
Ja bym chciała żeby mój mąz tak skakał koło mnie jak twój hihihi
Dawaj tu znać koniecznie co tam słychac u ciebie.
Ja jestem tu i tam tzn już wszędzie
I wariuje bo czarne myśli mam jak się naczytam tego wszystkiego a to trzeba mieć luuuuuz i olewator bo każda z nas jest inna i wszystko w ciąży też jest inne.
A my siebie na wzajem porównujemy . -
nick nieaktualnyNie dziękuję dziewczyny
żabko04
Dzięki za podtrzymanie na duchu. Postaram się oszczędzać, chociaż przy 15 miesięcznym dziecku będzie ciężko
Zadzwonię później do gina i umówię się na wizytę, ja na NFZ chodzę, ciekawe kiedy będzie wolny termin.
Jotc
i u mnie się sprawdziły testy owulacyjne
Zumbiara
nie widzisz zdjęcia? Nie wiem czemu ale tak mam 2 kreski -
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Basiunia yeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
To życze abyś szybciutko wytępiła tego dziada.
Na wizytę hmmmm chyba dzisiaj ja bym poleciała
Ja bym chciała żeby mój mąz tak skakał koło mnie jak twój hihihi
Dawaj tu znać koniecznie co tam słychac u ciebie.
Ja jestem tu i tam tzn już wszędzie
I wariuje bo czarne myśli mam jak się naczytam tego wszystkiego a to trzeba mieć luuuuuz i olewator bo każda z nas jest inna i wszystko w ciąży też jest inne.
A my siebie na wzajem porównujemy .
no właśnie dlatego już wole nic nie czytać, bo przez ten interent to idzie zeschizować
co ma być to będzie
a moze będzie dobrze
no zadzwonie dziś do szpitala czy jest moj lekarz;) a jak nie to przeczekam do pon choc w sumie już wolałabym wiedzieć
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKornelia85 wrote:Nie dziękuję dziewczyny
żabko04
Dzięki za podtrzymanie na duchu. Postaram się oszczędzać, chociaż przy 15 miesięcznym dziecku będzie ciężko
Zadzwonię później do gina i umówię się na wizytę, ja na NFZ chodzę, ciekawe kiedy będzie wolny termin.
Jotc
i u mnie się sprawdziły testy owulacyjne
Zumbiara
nie widzisz zdjęcia? Nie wiem czemu ale tak mam 2 kreski
Wierzę że cięzko przy małym szkrabie.
Powiedz że wizyta na już jak nie to chociaż niech ci recepcjonistka duphaston receptę załatwi. Tak wiesz w razie "w".
To teraz staraj się nie dzwigac dziecka.
A ja dziś zaczynam 5 tc hihihi
Zjadłam banana i mnie muli -
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Dziewczyny u mnie 29 dc... czekam...
Wczoraj i dziś zrobiłam dla jaj test owu i wychodzi i pozytywny -wiem, głupia jestem ale się łudzę ...
cierpliwość popłaca a może się udało?!!!!
koto wie hihi
Czekamy na wieści
Test ciązowy nic jeszcze nie powie????? -
nick nieaktualny
-
Żabka ovu pokazuje, że test pokazałby w 54% prawdę... czyli wciąż niepewność... chyba wolę na razie to zostawić, może jutro rano spróbuję zrobić? Ale @ dopiero na niedzielę/pon... Objawy mam takie które mogą świadczyć tak o @, jak i o ciąży... więc po prostu nie wiem... ale mam nadzieję... kwitnie sobie w sercu... każdy kolejny dzień z wysoką tempką i bez @ daje mi nadzieję...33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny