Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKornelia85 wrote:żabka04
Pamiętasz w którym dniu cyklu zaczęły się plamienia? Czy towarzyszył im lekki boó podbrzusza? Jaki kolor miało to plamienie?
Klaudyś
Nie wiem, z córką nie miałam żadnych plamień
W 26 dc a potem 28dc.
Kolor brązowy beżowy, z śluzem tzn. W sluzie były strzępy lub nitki brązowe.
Dziś była jednorazowa sytuacja zbity sluz kolor pod żółty.
Tak to prawda każda ciąża jest inna.
Leżę sobie i właśnie mam klucie w okolicach pępka coś jak kolka.
Coś się dzieje u ciebie!?
Opowiadaj -
u mnie utrzymuje się plamienie brązowe, nie dużo. Krwi na szczęście nie ma a ta temperatura? hmm zobaczymy jutro
ale jestem z siebie dumna- w tym cyklu bardzo spokojnie do tego podchodzę. Powiem wam że takie na siłę, wbrew sobie i tego co czujemy w środku "nienakręcanie się" mi bardzo pomogło. Jeśli przyjdzie @- trudno. Jak nie przyjdzie, to będę w szoku
Także dziewczyny - jak coś to jesteśmy w 5 i w następnym cyklu działamy głowy do góry
KlaudyŚ, wszystko na spokojnie - pamiętaj. Porozmawiajcie sobie, wytłumaczcie. Będzie dobrze :*listopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany -
nick nieaktualnyżabka04
Mam 26dc i dostałam plamienia w kolorze różowym i podbrzusze mnie troche boli. Martwię się.
Co powiedziała gin na to Twoje plamienie? Myślisz, że może to być u mnie plamienie implantacyjne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 18:35
-
Dziewczyny coś się że mną dzieje poszłam teraz do łazienki i na majtkach miałam biały wyschnięty śluz , nigdy nie miałam w tym dniu cyklu ,ogólnie to już go nie powinnam mieć,bo za parę dni powinna przyjść, ale to nie jest jedyna rzecz przyszła do mojej mamy koleżanka i zapaliła w domu papierosa myślałam że nie wytrzymam ,oczy zaczeły mi łzawić i jakoś tak dziwnie się poczułam
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Witam w klubie ganglionowek
Basiu ja w październiku 2015 usunąłam mam na lewej rece po 3 dniach wyskoczył jeszcze większy!
Czytałam mnóstwo artykułów najskuteczniejsza metoda tzw biblijna czyli brzegiem grubej książki przywalic mocno w ganglion i powinien peknac. Ja się tego nie podejmę.
A usuwanie operacyjne czyli rozcinana ręki nic nie da bo też wyjdzie z powrotem:-(
On sam się wchłonie kiedyś a jak nie to będziemy żyć z tą ozdobą
generalnie jest tak, ze mój ma fazy bolące i nie; i jak już ból mi przeszkadzał to usuwałam, ale nawet po 4 miechach mi sie zdarzylo;p wiem, ze można z tym żyć, ale ja juz mam takie zwłóknienia, ze wiem, ze będą bolały ;/
no zobaczymy co z tym jak się wykluje do końca, bo faza tworzenia u mnie też jest mega boląca ;/
ale no biore teraz na przetrzymanie
a byłam też u rodzinnego, ale był jakiś nowy, gówno się znał bo taki młody, speszony ale dał mi skierowanie do laryngologa, mocz na posiew(przynajmniej jutro nie zabule:D) i poradził kulki ginekologów
-
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:Dziewczyny coś się że mną dzieje poszłam teraz do łazienki i na majtkach miałam biały wyschnięty śluz , nigdy nie miałam w tym dniu cyklu ,ogólnie to już go nie powinnam mieć,bo za parę dni powinna przyjść, ale to nie jest jedyna rzecz przyszła do mojej mamy koleżanka i zapaliła w domu papierosa myślałam że nie wytrzymam ,oczy zaczeły mi łzawić i jakoś tak dziwnie się poczułam
-
nick nieaktualnyKornelia85 wrote:żabka04
Mam 26dc i dostałam plamienia w kolorze różowym i podbrzusze mnie troche boli. Martwię się.
Co powiedziała gin na to Twoje plamienie? Myślisz, że może to być u mnie plamienie implantacyjne?
Ja pierwsze plamienie w 26 dc miałam dostać @ więc to bardziej było oczyszczenie macicy albo jak niektórzy twierdzą implantacyjne większość osób mówi że to za późno na implantacje.
Ja tak miałam w pierwszej ciąży z córką i też tamten gin mówił że to normalne większość kobiet tak ma w dniu spodziewanej @.
Plamienia muszą być w kolorze brązowym a nie różowym jak u ciebie. -
nick nieaktualnyhmm ja jakoś śluzu nigdy nie obserowałam miałam tylko ciut więcej w dni płodne i akurat w tym miesiącu co zaszłam nie zwracałąm szczególnej uwagi bo się w sumie nie spodziewałam, wiec nie mam pojęcia czy były jakieś zmiany )
mi się nic nie działo, kapłam się jak 2 dni @ się spóźniała i test zrobiłam
także oddychaj spokojnie, nie nakręcaj się i spokojnie czekaj na dzień @
módl się i dogadaj się z narzeczonym -
nick nieaktualnyDziewczyny z tym śluzem to jak z ciąża u każdej z nas jest inaczej.
Ciąża każda ma inne objawy lub wcale.
Sluz plodny ja miałam jeden dzień minimalnie a na usg w h*j byłam w szoku że skubaniec nie zdążę na zewnętrzny.
We wczesnej ciazy niby biały itp. U jednych leci jak opętany a u drugich nie ma.
Dziwna ta nasza natura.
Klaudys dziwnie z tobą faktycznie:-) -
nick nieaktualny
-
Opowiem pokrótce swoją historie. Z mężem zaczęliśmy starać sie od dzidzie zaraz po ślubie ( minęło nam 6 lat). Na początku myśleliśmy bedzie to bedzie mamy czas. Nie wychodziło i nie wychodziło i odpuściliśmy. Kolejne intensywne starania zaczęliśmy trzy lata temu. Zrobiliśmy badania mężowi wyszła teratozoospermia gin który mnie wtedy prowadził, powiedział żeby sie tym nie martwić. Zrobiłam u siebie wszystkie badania hormonalne - wyszły ok. W końcu zmieniłam lekarza, i na pierwszej wizycie u nowego stwierdzono u mnie endometrioze. Na operacje czekam rok. Wyszła druga grupa, jajowody drożne. Dzisiaj robiliśmy test kremera czekam na wyniki i powtarzaliśmy badania męża.
Trzymam a Was wszystkie kciuki wierze P, ze wkoncu zobaczymy dwie upragnione kreseczki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dowiedziałam sie ze wrogości w śluzie nie ma, plemniki ok mieszczą sie w normie. Ale po wpuszczeniu do sluzu przepływają żywe tylko 1 cm a powinny conajmniej 5 cm. Niewykluczona inseminacja.
W piątek idziemy do androloga zobaczymy co powie.
-
nick nieaktualny