Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhejooo
zapisuję się i ja. bo nawet jak testować będę mogła w tym roku to i tak dwóch kresek nie zobaczę. więc może ten 2016 będzie łaskawszy. W 2015 na początku stycznia zobaczyłam dwie kreseczki to może w tym 2016 będzie szczęśliwiej... Pożyjemy zobaczymy. Grunt to mieć dobre nastawienie -
Przyjmiecie mnie do swojego grona, dziewczyny? Oczywiście nie obraziłabym się, gdybym jeszcze w tym roku ujrzała dwie krechy, ale w tym miesiącu szykuje mi się podróż, która rozleguluje mój cykl na dobre dwa miesiące. Wrócę w listopadzie i tak podejrzewam, że do połowy grudnia będę wracała "do normy" (czyt. cykli owulacyjnych).
-
no to sie i ja witam
przy dobrych wiatrach IUI AID odbedzie sie w grudniu wiec moze w 2016 cos sie wyklujePaulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj Ania84 przeciez nasze pierwsze imie to Anna a drugie Czekająca
Moze Czekająca Pantera . Tak po induańsku. Albo Czekająca Kung Fu PandaAnia_84 lubi tę wiadomość
Zapiski Czekającej --->>> http://ovufriend.pl/pamietnik/zapiski-czekajacej,2153.html
-
Lena_83 wrote:Wam tego życzę z całego serca!
Mi na Milosc Boska tego nie życzcie bo jak sie spełni to to beda dopiero swieta 2016....
króliczek , jajeczka i te sprawy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 21:04
-
nick nieaktualny
-
Ania ja mam to wszystko obcykane juz - spoko luz
Umówiliśmy wizyte w klinice w 4 rocznice poznania sie-13.10.Samo wyszło.
Owu bede miec 18 stycznia a potem 15 lutego***. Znając zycie ze stycznia przesunie sie na luty bo cos tam nie wyjdzie to se trzaśniemy inseminacje na walentynki a testować bedziemy 28 lutego w rocznice I randki . Natomiast w tamach swiat Wielkiej Nocy pójdziemy sobie na I USGLandryneczka, Ania_84 lubią tę wiadomość
Zapiski Czekającej --->>> http://ovufriend.pl/pamietnik/zapiski-czekajacej,2153.html
-
aa no to juz znamy nawet date testoswania
ja jesli IUI mialaby byc w grudniu to testoswac bede miedzy swietamiBN a sylwkie,m.. noo ale usg moze byc na trzech kroli -
Ania_84 wrote:aa no to juz znamy nawet date testoswania
ja jesli IUI mialaby byc w grudniu to testoswac bede miedzy swietamiBN a sylwkie,m.. noo ale usg moze byc na trzech kroli
Trzymam kciuki za spóźniony prezent świąteczny w postaci dwóch kresek Ja sama taki bym sobie życzyła.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Nasze dziecie przyszło by na swiat około 8 wrzesnia
Imiona dla Chłoców.. bo licz ena blizniaki Leon i AntośLandryneczka, Lena_83, Berenika lubią tę wiadomość
-
My mamy dla chłopców Leon - to imie ktore moj maz uwielbia Antos to moje ulubione imie
gorzej z dziewczynkamiBerenika lubi tę wiadomość
-
U nas imię dla dziewczynki wybrane. Gdyby trafił się chłopiec, to chyba zdamy się na spontan, bo jakoś nie możemy się na nic zdecydować. Rodzina już sobie złożyła zamówienie na dziewczynkę, ponieważ dookoła sami mężczyźni się rodzą, zatem po cichu licze na to, że problem z imieniem sam się rozwiąże
Ania_84 lubi tę wiadomość