Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Landryneczka wrote:A imiona macie?
Nam się wstępnie wybrane podobają ale pewnie jak kiedyś się uda to odmieni nam się
Nam Kornelia i Nikoś
Kornelia bardzo ładne imię. Mieści się w top 3 moich ulubionych imion żeńskich. A Nikos to zdrobnienie od Nicolas czy Mikołaj?Landryneczka lubi tę wiadomość
-
U nas czas na chłopaka i to bedzie Tobiasz na 100%.
A gdyby dziewczyna to na 99% Sara
Imiona w sumie wybrał W ale mi sie spodobały i juz sobie nie wyobrazam inaczej. Tak czesto mowimy o nim po imieniu chociaz go jeszcze z nami nie ma i tak sie przyzwyczailiśmyAnia_84, Landryneczka lubią tę wiadomość
Zapiski Czekającej --->>> http://ovufriend.pl/pamietnik/zapiski-czekajacej,2153.html
-
nick nieaktualnyHej to i ja dołączam, na 2 kreski w tym roku juz nie licze, pewnie wyczerpalam limit w pierwszym roku staran i teraz roczna posucha w temacie 2 kresek. No ale nic czekamy na styczeń jak na zbawienie, będziemy podchodzic do pierwszej procedury ivf.( gdyby nie zli ludzie ktorzy poinformowali nas o tym ze kurek z kasa z mz zakręcony, to juz bysmy cos działali,a tak wystawiaja nasza cierpliwośc na próbę) o i tyle
-
nick nieaktualnyMi sie kilka imion podoba, ale nie nakrecam sie w tym temacie, bo juz we wczesniejszej ciazy tak mialam ze sie nakrecilam i teraz jedynie co z tego mam to to, ze nawet nie znajac plci wierze ze miala byc Anastazja. W nastepnej ciazy nad imieniem bede sie zastanawiac dopiero jak plec poznam
-
nick nieaktualnyJa tez się tu witam,na forum jestem od prawie 3 lat niech nie zmyli napis nowa pod nickiem ....mam syna który dziś o 3:30 skończył 20 lat
cykle do kitu ,podejrzenia początki meno... wyniki FSH,LH z lapka Diagnostyki (prawdopodobnie pomyłka) do kitu lecz z Kliniki Gyncentrum Katowice dające nadzieje ,niestety jedynie na in vitro bo AMH tragiczne!! ale myślę że to wszystko z cyklami może mieć również podłoże w nadwadze 80kg przy wzroście 164cm gdzie 2 lata temu ważyłam 63-64kg ,do tego hashimoto i niedoczynność ,WZJG (choroba jelit)bolą tez stawy i kręgosłup ale to już chyba wina nadwagi
z forum na pewno kojarzę Anię84
co do imion
dziewczynka Liliana,Aniela
chłopiec Kaspian,PrzemekWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 10:19
Ania_84, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kobitki widze że się nas tu zbiera coraz wiecej
u nas chyba plan legnie w gruzach była na wizycie u lekarza i histeroskopia chyba bedzie dopeiro w styczniu
umowił mnie na USG za miesiac na 5 listopada
może coś wykombinujemy do tej pory .. jak cos w listopadzie wiyzta w Czechach wiec zobaczymy co i jak
Berenika rozumiem że znamy się z innego watku ? i pod innym nickiem
-
nick nieaktualnyhej Nadira Wy tez czekacie na ten pieprz... styczen?
Ania84 o kurde ale co sa jakies przeciwwskazania czy jak? czy na nfz juz w tym roku nie robia? u nas bez problemu robią z biegu na nfz tak wiec moze ewentualnie bys do Wrocka sie na nia wybrala?
Nadira lubi tę wiadomość
-
chodzi o to ze ja poszlam do nas na onkologie z racji tego ze wiem ze tam robia najlpiej ..
sa dwa szpitale jesczze i chyba do innego po porstu przejde
chodzi o to ze niby na onkologii musza miec podstawy i udowodnione ze jest polip ale facet ewidentnie jest sluzbista bo skoro wmam skierownie do szpitala to na tej podstawie powinni minie przyjac a on chce swoichj dowodow..czyt usg /
Nadira witamy -
Czekamy na ten styczeń ja na zbawienie W naszych polskich realiach to pacjenci muszą być zdrowi przynajmniej na koniec roku, w styczniu mogą chorować bo kasa może się znajdzie.
A tak w ogóle uświadomiłam sobie że rządówka kończy się 30.06. a ja do tej pory żyłam w błogiej nieświadomości że to do końca 2016 roku...
-
nick nieaktualnyNadira wrote:Czekamy na ten styczeń ja na zbawienie W naszych polskich realiach to pacjenci muszą być zdrowi przynajmniej na koniec roku, w styczniu mogą chorować bo kasa może się znajdzie.
A tak w ogóle uświadomiłam sobie że rządówka kończy się 30.06. a ja do tej pory żyłam w błogiej nieświadomości że to do końca 2016 roku... -
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Mieliśmy kiedyś dla córy Nikola ale jednak Kornelia górą.
Nikoś to od Nikodem
Lusia pewnie, witaj
Lena u nas też tak jest, że czasem Mój coś powie Nikoś to Nikoś tamto. Że z Nikosiem będzie na motorze jeździł itp Czasem fajnie tak sobie pomarzyć.
Dobranoc
No tak, Nikodem Dopiero teraz mnie olśnilo. -
My to mamy plan a, plan b do planu z włącznie. Na IUI nie mamy szans z racji nasienia, jedynie AID wchodzi w grę. W sumie to po tych wszystkich niepowodzeniach jakoś trudno mi uwierzyć że kiedykolwiek mogę być w ciąży, ale z uporem maniaka mówię sobie: masz tak myśleć...
Będziecie robić IUI będąc w rządówce? Nam w klinice powiedzieli że w trakcie programu nie można kontynuować leczenia prywatnie, że to niby jest zawarte w umowie, ale ja kopi umowy z MZ nie mam w domu.