X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki 79 i starsze łączmy się !
Odpowiedz

Staraczki 79 i starsze łączmy się !

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2017, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Jestem ciekawa, czy są jakieś kobietki w moim wieku lub starsze, które starają się o pierwsze dziecko. Podzielmy się doświadczeniem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2017, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma takich ?

• Angie38 Przyjaciółka

Wysłany: 6 września 2017, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Fiona, myślałam, że jestem tu sama ;-) rocznik 79, i starania o pierwszego malucha. Widać, że w ogóle nam się nie spieszyło ;-)
    Jak wygląda sytuacja u Ciebie? Długo już się starasz?

21-07-2017 [*] 9 tc
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ