X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STARACZKI IVF 2023
Odpowiedz

STARACZKI IVF 2023

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dominka2022 Debiutantka

Wysłany: 25 marca 2023, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo halo! Czy są tutaj dziewczyny, które przy pomocy procedury ivf walczą o swoje szczęście? 🤰porozmawiajmy...

👱‍♀️38 lat
    🧔‍♂️40 lat
    (niskie amh 0.2)
    naturalna ciąża 🧒
    👼 5 tc 💔
    5 lat starań o rodzeństwo...
    I ivf ❄️ 1 zarodek 3 dniowy: beta 0
    II ivf ❄️❄️❄️❄️ z 5 doby
    4AA - 10dpt beta 749
    23 dpt jest ❤️
    14 tc prenatalne ok synek 💙
    42 tc jesteś z nami 👶
    Mamy jeszcze ❄️❄️❄️
    01.2023 wracamy po rodzeństwo
    02.2023 criotransfer ❄️ 4AA
    6dpt pozytywny test
    8dpt HCG 113
    26dpt USG i puste jajo płodowe 😭💔
    03.2023 kolejny kriotransfer ❄️4BB
    Czekamy... cdn...
  • znudzona1p2 Nowa

Wysłany: 25 marca 2023, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja jestem po transferze , wczoraj miałam transfer zarodka ale po około 2-3 godz po przyjeździe do domu zaczęło mi jakby z pochwy " wychodzić dziwne dźwięki jakby mi pochwa pierdziala i po tym incydencie mam uczucie że go straciłam :(

znudzona1p2
  • jo_ana Autorytet

Wysłany: 25 marca 2023, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest co miesięczny wątek w działa starając się z pomocą medyczną, tam na pewno znajdziesz więcej osób z podobnymi doświadczeniami.

Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 19%, cross match 28,5%, allo mlr 0%

Od 01/2021 starania naturalne
    11/2021 poronienie zatrzymane 9/12 tc 💔

Od 2023 starania w klinice
    🔸 5 x stymulacja
    🔸 3 x IUI
    🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
    Ryzyko OHSS, transfer odroczony
    14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
    15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
    13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
    30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany (prograf+encorton)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ