Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STARACZKI IVF 2023
Odpowiedz

STARACZKI IVF 2023

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dominka2022 Debiutantka

Wysłany: 25 marca 2023, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo halo! Czy są tutaj dziewczyny, które przy pomocy procedury ivf walczą o swoje szczęście? 🤰porozmawiajmy...

👱‍♀️38 lat
    🧔‍♂️40 lat
    (niskie amh 0.2)
    naturalna ciąża 🧒
    👼 5 tc 💔
    5 lat starań o rodzeństwo...
    I ivf ❄️ 1 zarodek 3 dniowy: beta 0
    II ivf ❄️❄️❄️❄️ z 5 doby
    4AA - 10dpt beta 749
    23 dpt jest ❤️
    14 tc prenatalne ok synek 💙
    42 tc jesteś z nami 👶
    Mamy jeszcze ❄️❄️❄️
    01.2023 wracamy po rodzeństwo
    02.2023 criotransfer ❄️ 4AA
    6dpt pozytywny test
    8dpt HCG 113
    26dpt USG i puste jajo płodowe 😭💔
    03.2023 kolejny kriotransfer ❄️4BB
    Czekamy... cdn...
  • znudzona1p2 Nowa

Wysłany: 25 marca 2023, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja jestem po transferze , wczoraj miałam transfer zarodka ale po około 2-3 godz po przyjeździe do domu zaczęło mi jakby z pochwy " wychodzić dziwne dźwięki jakby mi pochwa pierdziala i po tym incydencie mam uczucie że go straciłam :(

znudzona1p2
  • jo_ana Autorytet

Wysłany: 25 marca 2023, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest co miesięczny wątek w działa starając się z pomocą medyczną, tam na pewno znajdziesz więcej osób z podobnymi doświadczeniami.

5 lat walki o nasz cud 🌈
    11/2021 9/12 tc 💔

🔸 IVF: 03/2024
    14/05 (N) I FET ❄️ cb ?
    15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
    13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
    30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany

09/06 (S) V FET ❄️
    6 dpt ⏸️ zostań z nami 🌈🍀
    39+2 20.02.2026 CC 3790g 56 cm
    Nasza córeczka jest już z nami 💖

age.png
  • Katrin 21 Koleżanka

Wysłany: 24 maja 2025, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Mam na sprzedaż po dobrej cenie globulki dopochwowe cyclogest 400mg. Zapraszam.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ