Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki- mieszkające na wsi.
Odpowiedz

Staraczki- mieszkające na wsi.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Rene Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2017, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jagodowa91 wrote:
    Eh ja mam takiego plociucha na podwórku, a mianowicie babcię mojego M. No tragedia. Dobrze, że mieszkamy w oddzielnych domach, bo bym ją zagryzła :P
    jagodowa miejmy na dzieję że my nie będziemy takie jak będziemy staruszkami:-P

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Agusia_pia Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2017, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tak obyśmy my nie były takie na starość! :D

co do bloków, moi rodzice mieszkają w mieście i jak czasem u nich nocuję to przeszkadza mi ten gwar, huk samochodów. tu mam ciszę spokój. Lubię ten swój azyl :)

teraz sezon na warzywa., robicie ogórki?

Maj 2017 Aniołek 7 tc [*]
    14.04.2018 Bartuś, 4180 gr, cc.
    30.08.2019 Kacperek, 4300 gr, cc.
    bcg0egl.png
    cllc0zm.png
  • morowa Ekspertka

Wysłany: 5 sierpnia 2017, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopisuję się do grona "wieśniaczek"!
    Przyjmiecie? Na wsi mieszkamy od prawie 4 lat. Uciekliśmy ze stolicy. Najlepsza decyzja ever. Najbliższych sąsiadów mamy 400m od siebie. Miasto ok. 20km. mamy już 10 letnie dziecie. Teraz staramy się o kolejne :-D

3jgxj44jwujjucca.png
    3jgxf71x04ty3zd3.png
    <3 Aniołek <3 6/7tc 21.01.2019 [*]

99a49ce0de7932d8a83fb9de34765b1f.png[/url]
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ