Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
A u mnie Zuzia a chłopaka zostawiam mężowi bo sama nie mam pomysłu
Kate4 lubi tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
AGUSIAA31 no ciąża jest jak się patrzy Zrób sobie jak chcesz jeszcze jutro kontrolne hcg to zobaczysz czy prawidłowo przyrasta
Ola_45, AGUSIAA31 lubią tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
Kate - spokojnie, nie stresuj się.
Ja odczuwam dość często ból podbrzusza i to taki dziwny, do tego jajniki..teraz zauważyłam, że mam napuchnięte podbrzusze, ale wszystko dobrze jest.
Dowiedziałam się, że moja koleżanka robiła wczoraj test i wyszły dwie krechy, gina ma za 2tyg.Czyta i sobie wkręca, że ma ciąże pozamaciczną, bo tam są bóle miednicy nie wiem..W sumie stara się z mężem 11cykli i w końcu dwie krechy.Ola_45 lubi tę wiadomość
05.10.2015, Emily
16.08.2016, Gabi -
Nadziejka
ja nie miałam absolutnie zadnych objawów przy pozamacicznej najlepiej jak wyłączysz koleżance neta żeby się niepotrzebnie nie nakręcałaLuty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
AGUSIAA31 wrote:Jussio,,,zartujesz?:)no w piatek zrobie...a zastrzyk ovitrelle moze miec na podwyzszenie wplyw minelo dzis 14 dniLuty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
nick nieaktualnyDoti87 wrote:Hehehehehehe ja to jednak głupia jestem wiecie... Hihihihi sama się z siebie śmieje...
Kate pisałaś ze jak dasz ręce do góry to cie ciągnie i musiałam zobaczyć czy też tak mam. Fakt ze mnie kluje podbrzusze i tak mam jak ty.. Ale czy sobie nie wmawiam tego teraz?? Hehehe ja pierdziele jaki człowiek jest głupi to masakraOla_45 lubi tę wiadomość
-
Violett no ile ja o Tobie myślałam to nawet sobie nie wyobrażasz. co jakiś czas zaglądałam na tabelkę, bo myślałam, że przegapiłam Twoje wpisy.
Kate uspokój się dziewczyno. w pierwszej ciąży to mnie nic nie bolało poza piersiami na początku i zmęczenie mi doskwierało. Jest dobrze i będzie dobrze. jak mnie brzuch nie boli to się cieszę. jak zaczyna boleć to muszę co chwilę odpoczywać.violett lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGUSIAA31 wrote:Witam...potrzebuje pomocy...jestem 13dzien po inseminacji wczoraj robilam hcg dzis odebralam wyniki 26,01 :)co o tym sadzicie.Prosze odpiszcie
-
nick nieaktualny
-
jussio wrote:Kochana a przypomni mi dlaczego miałaś laparo bo jakoś mi to umknęło
przy okazji robione miałam hsg, wykryli niedrożność prawego jajowodu... ;/
niestety w tym miesiącu pewna jestem (no chyba, ze cud ) ze przyjdzie @...
dni płodne przeleżałam plackiem bo byłam świeżo po zabiegu ; / przytulanie chyba ze 4 czy 5 dni po dniach płodnych