Partner
merytoryczny

Akcja społeczna - endometrioza

Dumnie wspieramy Akcję!

Wiele niespodzianek w drodze:

POBIERZ W MARCU ZA DARMO
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki z Gdańska
Odpowiedz

Staraczki z Gdańska

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MałaMi24 Autorytet

Wysłany: 17 października 2019, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ! :-) widzę że są wątki staraczek z Krakowa , Wrocławia , Trójmiasta więc postanowiłam założyć wątek dla Gdańska! Zapraszam wszystkie dziewczyny :-)

PCOS
    Niski progesteron
    Duphaston 2x1
    Folik 1x1
    11.02 - pozytywny test ❤️😍💪
    12.02 - 12 dpo beta HCG 31,84
    14.02 - 14 dpo beta HCG 77,98 ❤️
    Progesteron 21,20
    20.02 - 20 dpo beta HCG 1003,00 💪❤

oeuadqk3m7zrn0q8.png
  • maria.marysia Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2020, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MałaMi24, fajnie! Właśnie szukałam takiego wątku ;) A gdzie się leczysz?

• maria.marysia Koleżanka

Wysłany: 6 maja 2020, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka! Jeżeli szukacie bezpiecznej kliniki na okres kwarantanny i nie tylko – polecam Invictę. Wiem, że przyjmują pacjentki, ale można również skorzystać z wizyty online.Porada online nie różni się od zwykłej wizyty.Ja np. z lekarzem omówiłam swoje leczenie, wyniki badań. Rozmowa przebiega tak samo jak w klinice. Za tydzień mam kolejną kontrolną "wizytę". Jeżeli będziecie miały jakieś pytania – piszcie śmiało.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ