X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki z Gdańska
Odpowiedz

Staraczki z Gdańska

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MałaMi24 Autorytet

Wysłany: 17 października 2019, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ! :-) widzę że są wątki staraczek z Krakowa , Wrocławia , Trójmiasta więc postanowiłam założyć wątek dla Gdańska! Zapraszam wszystkie dziewczyny :-)

PCOS
    Niski progesteron
    Duphaston 2x1
    Folik 1x1
    11.02 - pozytywny test ❤️😍💪
    12.02 - 12 dpo beta HCG 31,84
    14.02 - 14 dpo beta HCG 77,98 ❤️
    Progesteron 21,20
    20.02 - 20 dpo beta HCG 1003,00 💪❤

oeuadqk3m7zrn0q8.png
  • maria.marysia Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2020, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MałaMi24, fajnie! Właśnie szukałam takiego wątku ;) A gdzie się leczysz?

• maria.marysia Koleżanka

Wysłany: 6 maja 2020, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka! Jeżeli szukacie bezpiecznej kliniki na okres kwarantanny i nie tylko – polecam Invictę. Wiem, że przyjmują pacjentki, ale można również skorzystać z wizyty online.Porada online nie różni się od zwykłej wizyty.Ja np. z lekarzem omówiłam swoje leczenie, wyniki badań. Rozmowa przebiega tak samo jak w klinice. Za tydzień mam kolejną kontrolną "wizytę". Jeżeli będziecie miały jakieś pytania – piszcie śmiało.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ