Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki z Gdańska
Odpowiedz

Staraczki z Gdańska

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MałaMi24 Autorytet

Wysłany: 17 października 2019, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ! :-) widzę że są wątki staraczek z Krakowa , Wrocławia , Trójmiasta więc postanowiłam założyć wątek dla Gdańska! Zapraszam wszystkie dziewczyny :-)

PCOS
    Niski progesteron
    Duphaston 2x1
    Folik 1x1
    11.02 - pozytywny test ❤️😍💪
    12.02 - 12 dpo beta HCG 31,84
    14.02 - 14 dpo beta HCG 77,98 ❤️
    Progesteron 21,20
    20.02 - 20 dpo beta HCG 1003,00 💪❤

oeuadqk3m7zrn0q8.png
  • maria.marysia Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2020, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MałaMi24, fajnie! Właśnie szukałam takiego wątku ;) A gdzie się leczysz?

• maria.marysia Koleżanka

Wysłany: 6 maja 2020, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka! Jeżeli szukacie bezpiecznej kliniki na okres kwarantanny i nie tylko – polecam Invictę. Wiem, że przyjmują pacjentki, ale można również skorzystać z wizyty online.Porada online nie różni się od zwykłej wizyty.Ja np. z lekarzem omówiłam swoje leczenie, wyniki badań. Rozmowa przebiega tak samo jak w klinice. Za tydzień mam kolejną kontrolną "wizytę". Jeżeli będziecie miały jakieś pytania – piszcie śmiało.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ