Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Rubii, ja czuję się zaskakująco dobrze ale wiecie jak to jest, brak objawów (chociaż jest jak najbardziej normalny) trochę stresuje.
Mi coś świta, że Taka_Babka pisała, że będzie miała miesiąc wolnego, dobrze pamiętam? Może gdzieś wyjechała albo zrobiła sobie od nas przerwę
Tylko wiecie, że te syropy to prawie sam cukier? Trochę pic na wodę - chyba lepiej kupić jakiś naturalny sok z czarnego bzu czy z malin, wyjdzie drożej ale na pewno bardziej zdrowo
Hashimoto, Letrox -
cześć dziewczynki!
przepraszam, że wczoraj się nie odzywałam, dużo miałam do zrobienia. W pracy byłam zawieźć zwolnienie, pogadałam też z szefową także mi ulżyło od razu w głowie Byłam na tomografie ale wyniki dopiero w czwartek więc czekamy. Wieczorem przyjechała siostra męża w odwiedziny to też zleciało.
U mnie bezobjawowo. Nie czuję nic. 2 dni temu trochę ciągnęły piersi, zastanawiam się czy w ogóle miała owulację zaraz jadę na progesteron idę wg przeczucia i testów ovu, że była we wtorek/środę zobaczymy. Mierzyłam temperaturę i 37,17 ale no u mnie te temperatury chyba się zupełnie nie sprawdzają -
Te testy owulacyjne to chodząca masakra żeby je rozszyfrować Ja też mam w planach zajść na progesteron w sobotę Może zrobię go w szpitalu to wynik byłby jeszcze przed wyjazdem na wesele A tak to bym musiała czekać do poniedziałku.
Zuzi brak objawów to też może być objaw Oby w tomografie wszystko wyszło jak trzeba. -
Wyczytałam że najlepiej zrobić np 7,8,9 dpo ale kurcze 7 wypada mi w sobotę więc ewentualnie w sobotę i poniedziałek mogłabym go sprawdzić sukienkę udało mi się kupić w piątek w sklepie stacjonarnie dokładnie taką samą a w internecie się obszukałam i wszędzie była niedostępna. A w sklepie ostatnia jedna i na dodatek mój rozmiar
https://chicaca.pl/pl/glowna/4826-sukienka-princess-lace-beige.html -
Chciałam taką żebym mogła jeszcze później gdzieś ubrać hihi Ja już ją widzę nawet i z brzuszkiem pomarzyć można a co
No właśnie chcę zerknąć jak to tam znowu się prezentuje... Miałam sobie ten duphaston brać, ale wezmę jeśli ten dzisiaj potwierdzi ze owulacja była. Tylko ciekawe co on tam może zobaczyć teoretycznie 3dpo... -
Wizyta na 18 15 plan jest taki że idę i powiem że staramy się o dziecko i jak narazie nie wychodzi i chciałabym sprawdzić czy owulacja była według USG i zapytać czy jakieś badania ewentualnie zrobić O żadnych lekach i wynikach ani cb mówiła nie będę
-
Ja mam 3 opakowania duphastonu i myslalam wziac. A nie chce temu o tym mowic bo tak naprawdę to mi zalezy jedynie na USG zeby potwierdzic lub wykluczyc owulacje jeszcze zobacze czy wezme czy nie moze zbadam poprostu proga. Moze tamten cykl to byla jakas anomalia a z drugiej strony duphaston nie powinien zaszkodzić... Jeszcze się nad tym zastanowie