Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki z rocznika '90 vol.2
Odpowiedz

Staraczki z rocznika '90 vol.2

Oceń ten wątek:
  • Rubii Autorytet

Wysłany: 3 września 2018, 05:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny. U mnie nic lepiej a mam wrażenie że jeszcze gorzej. Jeszcze do pracy dziś trzeba iść. Jakoś muszę dać radę dziś a nie chce brać żadnych leków no nie wiem co tam się u mnie dzieje na dole. Miłego dnia dziewczyny <3

f762f9eb67.png
    Długo wyczekiwany cud <3

22d689dd2f.png
  • wKratke Autorytet

Wysłany: 3 września 2018, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2021, 20:48

7 cykl staran
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 3 września 2018, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba to byl weekend sprzeczek. My wczoraj tez klotnia ale pozniej byla zgoda. Rubii, miodek czosnek, herbata z malinami i sie kurowac trzeba... Ja o swoim wykresie nie wiem co myslec... Jutro niby wizyta ale zastanawiam się jak ja rozegrac zeby nie wyszło ze podwazam kompetencje innego lekarza...

• wKratke Autorytet

Wysłany: 3 września 2018, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś

7 cykl staran
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 3 września 2018, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ze ja mialam isc do innego lekarza, u siebie, tutaj na miejscu. I nie chce zeby pomyslal ze podwazam zdanie innego... Musze pomyslec... Ale kurcze zerknelam teraz na wykresy i byly jeszcze wieksze gorki i doliny i zakonczone ciaza. Ja chyba w tym cyklu jednak nie licze... A jutro moze i pojade i poprostu powiem ze chcialam sie skonsultowac czy przy takim wyniku progesteronu jak w poprzednim miesiacu to nie powinnam brac progesteronu i jakie jest jego zdanie i tyle. A jesli poprosze o usg skoro wizyta prywatna to mysle ze powinien zrobic...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 08:22

• enka90 Autorytet

Wysłany: 3 września 2018, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grunt, że nie podważasz JEGO zdania :) Nie ma się co martwić, powiedz tylko co Cię zastanawia i dalej rozmowa się potoczy. W końcu masz prawo dopytywać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 08:18

l22npx9iqktnebij.png
    Hashimoto, Letrox
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 3 września 2018, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko boje sie ze stwierdzi ze jak mam swojego lekarza to po co draze dalej hehe

• wKratke Autorytet

Wysłany: 3 września 2018, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

7 cykl staran
  • Rubii Autorytet

Wysłany: 3 września 2018, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abi ja też chodzę do 3 lekarzy jak mi się uda dostać do nich i nikt nie ma mi nic za złe że chodzę i się dopytuje bo to oni są dla nas żeby nam doradzić i pomoc. Dziewczyny dobrze mówią. Jutro zobaczysz że już owulka byla :-)

f762f9eb67.png
    Długo wyczekiwany cud <3

22d689dd2f.png
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 3 września 2018, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ogólnie Flo już mi wyznaczyła owulkę na 1 września. Muszę się postawić do pionu :)Do jutra już jest nie daleko więc zobaczę co powie i tyle.

• marta_kwk Autorytet

Wysłany: 3 września 2018, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Ale miałam super weekend, w sobote zakupy i basen a wczoraj rodzinna wycieczka... Dziś już rzeczywistość, Młody poszedł do przedszkola już za nim tęsknię, ale za to jest 10 a ja mam posprzątany dom i wstawione pranie... Teraz relaks i do pracy na 15...

k0kdi09k1llqhe99.png
    relg4z17a4wdju0z.png
  • mazura58 Nowa

Wysłany: 3 września 2018, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy i zobaczymy :) jestem dobrej myśli.

mazura
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 3 września 2018, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My w sobotę wesele, w niedziele rocznica naszego ślubu w środę mąż ma urodziny a za tydzień imieniny. A ja jestem w kropce :) Musze mu coś kupić, myślę zrobić tort ale wiadomo jaki byłby najlepszy prezent... Tylko w czasie nie uda się wyrobić :D

• marta_kwk Autorytet

Wysłany: 3 września 2018, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abi taki prezent pobije wszystkie prezenty... Nawet gwiazdke z nieba i to w dowolnym momencie w roku.

k0kdi09k1llqhe99.png
    relg4z17a4wdju0z.png
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 3 września 2018, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tort chyba taki zrobię :) https://wypiekibeaty.com.pl/kokosowy-tort-komunijny/ mąż lubi rafaello :) Wierzch udekoruję kulkami rafaello :) Musze go zrobić na środę bo to 30 urodziny :) Chyba że zajadę zamówię ale myślę że własnoręcznie zrobiony fajniej dostać :)

• Rubii Autorytet

Wysłany: 3 września 2018, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abi ja sądzę że wszystkie prezenty będą zbędne bo dostaniecie ten najważniejszy dla Was prezent. Jak zrobisz tort to pochwal się zdjęciem. My mamy rocznicę w październiku ciekawe czy uda nam się przed naszą 3 rocznica ślubu :-)

f762f9eb67.png
    Długo wyczekiwany cud <3

22d689dd2f.png
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 3 września 2018, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wam się na pewno uda do rocznicy bo już lada moment zobaczysz || :) Dzisiaj upiekę biszkopt a jutro zrobię krem. A w niedzielę rocznica ale po weselu to wątpię ze nam się będzie chciało robić nie wiadomo co :) Ogólnie nie chcę wymyślać jakiś durnych nie przydatnych prezentów. A może Wy mi podpowiecie co kupiłyście na pierwszą rocznicę??:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2018, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny :) Właśnie się zarejestrowałam i postanowiłam napisać:)

Z mężem staramy się tak , na powaznie'od miesiąca, termin spodziewane miesiączki mam na 8 września i teraz mam pytanie do Was, czy już mogę zrobić test? Tak bym już chciała być w ciąży...

• ABI90 Autorytet

Wysłany: 3 września 2018, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj, fajnie ze dołączyłaś :)
    Zależy kiedy miałaś owulację :) Wiadomo ze najlepiej jest wstrzymać do terminu @ ale ja jestem niecierpliwa i też robię wcześniej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 14:36

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2018, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owulacje miałam prawdopodobnie 25 sierpnia. Cykle około 31-32 dniowe, początek okresu miałam 8 sierpnia...
    Ojej ja to już chyba powinnam się wybrać do jakiegoś specjalisty,jak się zaczęliśmy starać to ja bym chciała już teraz. Siedzę non stop z telefonem i sprawdzam objawy ciąży. Sprawdzam też czy mnie bolą piersi. Czy one już powinny boleć jakby doszło do zapłodnienia?

‹‹ 202 203 204 205 206 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ