Forum Starając się - ogólne Staraczki z rocznika '90 vol.2
Odpowiedz

Staraczki z rocznika '90 vol.2

Oceń ten wątek:
  • ABI90 Autorytet
    Postów: 4512 1454

    Wysłany: 1 września 2018, 16:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz w domu. W sumie o 15 skonczylam :-) bylo tak goraco i non stop pilam wode ze testu owu chyba nie ma sensu dzisiaj robic :-)

  • wKratke Autorytet
    Postów: 530 120

    Wysłany: 1 września 2018, 17:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego, 20:48

    7 cykl staran
  • ABI90 Autorytet
    Postów: 4512 1454

    Wysłany: 1 września 2018, 18:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobilam bo mam duzo tych testów :-) wyszedl negatywny ale w sumie sporo pilam, z drugiej strony dzisiaj byl spadek temperatury wiec równie dobrze moze byc po piku LH :-) zobaczymy co bedzie w najblizszych dniach :-) standardowo jedziemy pod namiot :-)

  • enka90 Autorytet
    Postów: 613 405

    Wysłany: 1 września 2018, 19:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzi żyjesz jeszcze? ^^ biedna :)

    l22npx9iqktnebij.png
    Hashimoto, Letrox
  • Marcowa2017.23 Autorytet
    Postów: 981 207

    Wysłany: 1 września 2018, 19:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe Zuzi co za dzień... daj znać jak reszta dnia, czy tez pechowo ;) mi zdarzyło się milion razy coś wylać na wypoczynek, ale ja mam od zawsze skórzane kanapy, więc raz dwa przelece mokra szmatka i po problemie :) a próbowaliście na takie plamy te magiczne gąbki z Rossmanna? Mi kuzynka ostatnio opowiadała jaka rewelacja. Może warto sprawdzić.

    3i49f71x2dxie3wa.png
  • Marcowa2017.23 Autorytet
    Postów: 981 207

    Wysłany: 1 września 2018, 19:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Enka a Ty zaraz prenatalne masz? Ale leci :)

    3i49f71x2dxie3wa.png
  • enka90 Autorytet
    Postów: 613 405

    Wysłany: 1 września 2018, 20:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz i nie zaraz- jeszcze prawie 3 tygodnie :) oby szybko zleciało ^^ a Ty zaraz Marcowa zaczynasz II trymestr wow :)

    l22npx9iqktnebij.png
    Hashimoto, Letrox
  • Marcowa2017.23 Autorytet
    Postów: 981 207

    Wysłany: 1 września 2018, 21:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to ja miałam wcześniej prenatalne, bo 11+3. A tak, ja zaraz II trymestr :)

    3i49f71x2dxie3wa.png
  • ABI90 Autorytet
    Postów: 4512 1454

    Wysłany: 1 września 2018, 22:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszcze Wam :-) ale probujemy Was dogonic z dziewczynami :-D

  • enka90 Autorytet
    Postów: 613 405

    Wysłany: 2 września 2018, 07:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja mam wrażenie, że mam dość późno. Będę 12+6, uczę się cierpliwości- przyda się przy dziecku ^^ Abi my tylko na to czekamy :D Nie mogę się doczekać pierwszego testowania w tym miesiącu, takie emocje :D Zgredka, jak u Ciebie? :)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2018, 07:32

    l22npx9iqktnebij.png
    Hashimoto, Letrox
  • zuzi_c Autorytet
    Postów: 1642 955

    Wysłany: 2 września 2018, 08:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny żyję !

    tak 2ga część dnia już spokojna. Przyszedł odwiedzić mnie tata i słuchajcie patrzy na ten mój plaster i pyta się co mi się stało. Więc mu opowiadam całą historię... za chwilę on pokazuje tego samego palca w tej samej ręce i mówi "zobacz jak byłem mały to wujek mi przeciął opuszek palca drzwiami, będziesz miała taką samą bliznę jak ja" hahah co za zbieg okoliczności to ja nie wierzę :D

    Ach laski ja od wczoraj też myślę... spadło mi jakoś libido i 2 gi dzień nic. Z obliczeń Flo owulację powinnam mieć w piątek ale testy ewidentnie mówią, że owulka była wtorek/środa. Dzisiaj aż zmierzyłam temperaturę no i niby jest 37 st. śluz już dawno kremowy i sucho tam... ale ja znów się zastanawiam, że może te 2 dni właśnie straciliśmy. Wiecie jak to jest..

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2018, 08:05

    m3sx43r8mntd6n8a.png
  • zuzi_c Autorytet
    Postów: 1642 955

    Wysłany: 2 września 2018, 08:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle to Marcowa i Enka ja jestem w szoku, że tak to szybko leci. Wiecie jak ja Wam zazdroszczę ? Ale tak pozytywnie naprawdę nie tak egoistycznie ;) no i Zgredka ciekawe co tam porabia :)

    Ja miałam dzisiaj taki dziwny sen nawet nie potrafię go odtworzyć ale był bardzo mroczny :o może dlatego, że zasnęliśmy wczoraj ok 3 w nocy bo oglądaliśmy film

    m3sx43r8mntd6n8a.png
  • wKratke Autorytet
    Postów: 530 120

    Wysłany: 2 września 2018, 10:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego, 20:48

    7 cykl staran
  • Marcowa2017.23 Autorytet
    Postów: 981 207

    Wysłany: 2 września 2018, 12:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Ja właśnie też czekam na jakieś testowanie :) brakuje emocji ;) szkoda ze taka_babka nie testuje z nami.
    U mnie dziś pochmurno, że nic się nie chcę. Ale przynajmniej nie pada, bo wczoraj to prawie cały dzień padało.

    3i49f71x2dxie3wa.png
  • ABI90 Autorytet
    Postów: 4512 1454

    Wysłany: 2 września 2018, 13:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzisiaj goraco. Zobaczymyczy temperatura u mnie bedzie w gorze dalej :-) jesli tak to testuje 14 :-) oby wrzesien byl szczesliwy :-)

  • enka90 Autorytet
    Postów: 613 405

    Wysłany: 2 września 2018, 16:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mówię Wam, to będzie piękna jesień :)

    l22npx9iqktnebij.png
    Hashimoto, Letrox
  • Marcowa2017.23 Autorytet
    Postów: 981 207

    Wysłany: 2 września 2018, 17:28

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    enka90 wrote:
    Mówię Wam, to będzie piękna jesień :)
    Skoro tak mówisz to ja już się nie mogę doczekać. W ciąży jest mi strasznie gorąca i wyczekuje już jesieni i zimy :)

    3i49f71x2dxie3wa.png
  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 2528 825

    Wysłany: 2 września 2018, 18:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my się poklocilismy bardzo wczoraj. A tu trzeba się starać:(

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7, 6,39 (02.2021)
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020), ok(24-11-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono
    Brak KIRów implantacyjnych
    NK-12.4%
    INL 10-zbyt nisko
    PAI-1

    Suple ona. Pregna start, resweratrol euthyrox 75, witamina D 2000, nac, colostrum,acard 75,

    Suple On. Supramen, maca

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe, 21,97%(11.2020) brak komórek okrągłych Hba (02.2021) 45%,
  • Rubii Autorytet
    Postów: 2016 577

    Wysłany: 2 września 2018, 18:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chora jestem :-( złapali mnie jakieś paskudztwo. Nos zapachany, głowa boli, nic mi się nie chce nie mam na nic siły. I ogólnie samopoczucie do niczego :-( oby szybko przeszło.

    atdchdgeqzuerwi7.png

    Długo wyczekiwany cud <3
  • Marcowa2017.23 Autorytet
    Postów: 981 207

    Wysłany: 2 września 2018, 22:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubii zdrowiej szybko! Daj rano znać czy po nocy troszkę lepiej.

    MalaMi o co Wam tam poszło? Już się pogodziliscie?

    3i49f71x2dxie3wa.png
‹‹ 201 202 203 204 205 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego