Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe Zuzi co za dzień... daj znać jak reszta dnia, czy tez pechowo mi zdarzyło się milion razy coś wylać na wypoczynek, ale ja mam od zawsze skórzane kanapy, więc raz dwa przelece mokra szmatka i po problemie a próbowaliście na takie plamy te magiczne gąbki z Rossmanna? Mi kuzynka ostatnio opowiadała jaka rewelacja. Może warto sprawdzić.
-
No ja mam wrażenie, że mam dość późno. Będę 12+6, uczę się cierpliwości- przyda się przy dziecku ^^ Abi my tylko na to czekamy Nie mogę się doczekać pierwszego testowania w tym miesiącu, takie emocje Zgredka, jak u Ciebie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2018, 07:32
Hashimoto, Letrox -
cześć dziewczyny żyję !
tak 2ga część dnia już spokojna. Przyszedł odwiedzić mnie tata i słuchajcie patrzy na ten mój plaster i pyta się co mi się stało. Więc mu opowiadam całą historię... za chwilę on pokazuje tego samego palca w tej samej ręce i mówi "zobacz jak byłem mały to wujek mi przeciął opuszek palca drzwiami, będziesz miała taką samą bliznę jak ja" hahah co za zbieg okoliczności to ja nie wierzę
Ach laski ja od wczoraj też myślę... spadło mi jakoś libido i 2 gi dzień nic. Z obliczeń Flo owulację powinnam mieć w piątek ale testy ewidentnie mówią, że owulka była wtorek/środa. Dzisiaj aż zmierzyłam temperaturę no i niby jest 37 st. śluz już dawno kremowy i sucho tam... ale ja znów się zastanawiam, że może te 2 dni właśnie straciliśmy. Wiecie jak to jest..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2018, 08:05
-
A w ogóle to Marcowa i Enka ja jestem w szoku, że tak to szybko leci. Wiecie jak ja Wam zazdroszczę ? Ale tak pozytywnie naprawdę nie tak egoistycznie no i Zgredka ciekawe co tam porabia
Ja miałam dzisiaj taki dziwny sen nawet nie potrafię go odtworzyć ale był bardzo mroczny :o może dlatego, że zasnęliśmy wczoraj ok 3 w nocy bo oglądaliśmy film -
A my się poklocilismy bardzo wczoraj. A tu trzeba się staraćPokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)