Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już witam się z pracy jednak zrobię po 12 bo już będę w domu, dzisiaj jestem krótko Już się troszkę rozbudziłam po spacerku Jakiś głupi sen dzisiaj znowu miałam ale nie pamiętam Od kilku dni mi się jakieś głupoty śnią. Długo długo nic a później jak się zacznie śnić to masakra jakaś Wczoraj do mnie do pracy dzwoniła pani ogólnie i pytała czy ja jestem bo by przyszła tylko jest taki problem bo ona przyjęła jod radioaktywny a ja mam chyba malutkie dziecko drugiej koleżance przyśniło się że byłam w ciąży z bliźniakami. Może mi wykraczą
-
hej dziewczyny dzisiaj też mi sie śniły dwie kreski ! drugi raz w tym tygodniu oby były prorocze te snyPokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
Zuzi ja dzisiaj też robię po powrocie do domu, owulacja po pozytywnym teście owulacyjnym jest przeważnie 24-48h po. Mam nadzieję że i u mnie we wtorek na wizycie potwierdzi gin że była...
A co do mętliku w głowie to chyba im bliżej terminu @ to tym bardziej fiksujemy, po prostu taka jest nasza psychika. I jak bardzo czegoś chcemy to niestety tak jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 09:59
-
Cześć Dziewczyny Wczoraj wróciliśmy znad morza, wszędzie dobrze ale w domu najlepiej Już się gotuje pomidorowa
Macie mi tutaj szybko zafasolkować bo musimy założyć mamowy wątek! Tak jak Marcowa coś nie czuję tej fioletowej strony mocy Sny prorocze i już!
Hashimoto, Letrox -
Dzień dobry
A mój mąż przed naszym synem trzymał tylko raz chrzesniaka na rękach i to jak już miał z pół roczku a tak to bal się dzieci. A z synkiem już się nic nie bal, teraz już bierze dzieci normalnie
Czekamy na Was wszystkie i zakładamy nowy wątek -
Hej kochane jak u Was ? My zaraz będziemy oglądać serial na Netflix, pije sobie winko oczywiście na lepsze endometrium hihi robiłam dziś 2 testy owu i znów są blasze niż te z wtorku. No nie wiem ale chyba już nie chce myśleć w sumie co będzie to będzie