Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Joanien czyli trzeba mieć nadzieję że zlikwidowaliscie ostatnie przeszkody i teraz już tylko czekać na dwie kreseczki:)
2.02 zostałam mamąniestety skończyło sie na CC więc jeszcze dochodzę do siebie. Kajtuś to istny aniołek śpi i je, daje mi dużo odpocząć.
5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
❤2.02.2021 -
Gratulacje ❤️Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS
On: leukocyty w nasieniu, MSOME- 1% klasa II,
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Pozostało
❄️❄️❄️ 2x4AA/4BA
brak przebadanych -
liliputkowo90 wrote:Joanien czyli trzeba mieć nadzieję że zlikwidowaliscie ostatnie przeszkody i teraz już tylko czekać na dwie kreseczki:)
2.02 zostałam mamąniestety skończyło sie na CC więc jeszcze dochodzę do siebie. Kajtuś to istny aniołek śpi i je, daje mi dużo odpocząć.
Gratulacje! i samych cudowności dla wasjoanien1104 lubi tę wiadomość
-
liliputkowo, dziękuję że pytasz
Obecnie mam przerwę od starań, bo awansowałam w pracy i chcę trochę odsapnąć. Również byliśmy w klinice leczenie niepłoności, nie mamy wskazań do in vitro, jedynie do inseminacji i stymulacji gonadotropinami, bo mam masakrycznie cienkie endometrium, które wcale nie chce rosnąć pomimo różnych prób podbicia go.
Myślę, że na przełomie czerwca i lipca wrócimy do gryAczkolwiek nie stoimy teraz w miesjcu, bo ogarniam leczenie immunologiczne oraz nie zabezpieczamy się - nie nastawiam się na sukces, przez brak owulacji i kiepskie endo ,ale jak się uda będę zadowolona
-
u mnie bez zmian nadal starania :p na początku roku zmiana kliniki dodatkowe badania teraz 2 cykl stymulowany jeszcze 2 i jak nie pyknie to podchodzimy do inv.
A u Ciebie co tam?Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS
I Procedura
II Transfer
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Pozostało
❄️❄️❄️ 2x4AA/4BA
brak przebadanych -
Cześć MałaMi 😘 miło Cię tu widzieć 😘 chociaż wolałabym jakbyś mi przekazała bardziej miłe wieści że wkoncu się udało i już nie musicie walczyć. Będę mocno trzymać kciuki za dalsze starania ✊✊
A u nas Wszystko dobrze. Mały za 3 miesiące będzie miał już 2 latka i jest małym rozbujnikiem 😁 wszędzie go pełno 😁 z racji tego że urodził się z wagą około 5 kg to teraz waży już 15 kg i nosi rozmiar 98. Ale że tak powiem nie jest pulpecikiem bo jest wysoki i wygląda normalnie. Poza tym jestesmy w trakcie załatwiania formalmosci aby zmienić mieszkanie na większe. Umowe rezerwacyjna mamy już podpisana ale formalności z kredytem długo trwają. Ponadto w styczniu wróciła do pracy, popracowałam 2 miesiące I dostałam awans i teraz mam tyle roboty ze nie wiem czasem jak się nazywam 🙈 a ponadto te stanowisko czasem wymaga pracy po godzinach wiec kilka razy w miesiącu jestem późno w domu. Mały chodzi do zlobka ale na szczęście jest bardzo grzeczny tam i nie maja z nim żadnych problemów chociaż początki byly ciężkie. Teraz od września czeka nas zmiana zlobka I trochę się obawiam jak to bedzie. Mam nadzieję że się zaaklimatyzuje w nowym otoczeniu. -
To super
że tak Ci się układa
nie myślicie o rodzeństwie?
Gratuluję awansu
No niestety jeszcze walczymy dalej z tematem mam nadzieję że do końca roku będę mogła się pochwalić czy to naturalnie czy przez inv, teraz już nie ważnePokrótce:
I Procedura
II Transfer
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Pozostało
❄️❄️❄️ 2x4AA/4BA
brak przebadanych -
Dziekuje bardzo 😘😘
Napewo się uda do końca roku ✊✊ będę zaglądać i bacznie obserwować Wasze starania i czekać na dobre wieści ❤❤
Ostatnio właśnie jakoś bardziej zaczęłam się zastanawiać czy nie zacząć starań o rodzeństwo bo zawsze dwójka to lepiej się się wychowuje a mały jest że tak powiem samolubny. Nie lubi się niczym dzielić jak ktoś dotyka jego zabawki to krzyczy. Wszystko musi być jego i koniec. Wiec napewno rodzeństwo dobrze by mu zrobiło. Tylko czasem mnie to przeraża czy dałaby sobie radę z dwójką takich maluchów. Wcześniej tez nie mieliśmy warunków na więcej dzieci bo małe mieszkanie ale może jak wkoncu uda nam się przeprowadzić to może coś zaczniemy myśleć w tym kierunku. Zdaję sobie sprawę z tego że z roku na roku jestemsy coraz starsi i jak z pierwszym byly takie problemy zeby zajść to kolejne lata napewno nie ułatwia nam starań
-
Rubii na pewno dacie radę jak to mówią strach ma wielkie oczy
ja to bym chciała bliźniaki za jednym zamachem
żebym drugi raz nie musiała przez to przechodzić ;p
Pokrótce:
I Procedura
II Transfer
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Pozostało
❄️❄️❄️ 2x4AA/4BA
brak przebadanych -
Haha na początku tez chciałam bliźniaki zeby mieć już z głowy dalsze starania 😂 ale z dwójką naraz napewno nie będzie łatwo. Ale teraz już bym nie chciała bliźniaków bo z trójką to już napewno bym sobie nie dala rady 😂 a u męża w rodzinie zdarzają się ciążę blizniacze wiec myslalam ze nasza pierwsza tez będzie bliźniacza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2021, 12:09
MałaMi90 lubi tę wiadomość
-