Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny test zrobiłam dzisiaj rano w 42 dc czyli 21cdzien po ovitrelle nie mogę w to uwierzyć ale są 2 kreski jestem w szoku po roku starań jeden zastrzyk i tyle może. Jutro idę na betę bo nie mogę w to uwierzyć. Wizytę u gin mam 28. Dziewczyny jeśli to prawda to tylko mogę dziękować św. Dominikowi
ABI90, Martek&M lubią tę wiadomość
-
Victoria✨ wrote:Cześć dziewczyny test zrobiłam dzisiaj rano w 42 dc czyli 21cdzien po ovitrelle nie mogę w to uwierzyć ale są 2 kreski jestem w szoku po roku starań jeden zastrzyk i tyle może. Jutro idę na betę bo nie mogę w to uwierzyć. Wizytę u gin mam 28. Dziewczyny jeśli to prawda to tylko mogę dziękować św. Dominikowi
Victoria✨ lubi tę wiadomość
5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
❤2.02.2021 -
3 testy zrobione każdy pozytywny beta dzisiaj pobrana. Po wyniki pojadę po pracy przy okazji zrobiłam glukoze na czczo i morfologię w razie czego Odrazu przy jednym kłuciu bo nienawidze igieł. Powiem szczerze że nie chce mi się w to wierzyć chyba niewierny ze mnie Tomasz. Nawet Mężowi nic nie mówiłam bo boję sie robić nadziei.
-
Victoria✨ wrote:3 testy zrobione każdy pozytywny beta dzisiaj pobrana. Po wyniki pojadę po pracy przy okazji zrobiłam glukoze na czczo i morfologię w razie czego Odrazu przy jednym kłuciu bo nienawidze igieł. Powiem szczerze że nie chce mi się w to wierzyć chyba niewierny ze mnie Tomasz. Nawet Mężowi nic nie mówiłam bo boję sie robić nadziei.
Jakie to by było piękne! 🥰 trzymam kciuki aby to była prawda i ten sen okazał się prawdziwy:)Victoria✨ lubi tę wiadomość
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
u mnie wszystko ok, ale nie wiem czy coś będzie z tego.
Z niedzieli na poniedziałek pękł mi pęcherzyk, ale współżyliśmy tylko w niedzielę rano i w poniedziałekrano, bo wcześniej mąż miał mega słabe dni i nie miałam serca go namawiać. Niby się wstrzeliliśmy, ale kto tam to wie.
Poprzednie cykle stymulowane to z zegarkiem w ręku wszystko robiliśmy, a teraz bez napinki było
jak się uda to będzie super, jak się nie uda to nie będzie dramatu, bo jadę 12 sierpnia do Krakowa, więc sobie pobaluję i niczego nie będę sobie odmawiać -
Abi gratuluję! To świetny wynik. Ja na ostatnim usg przed punkcją miałam 9 dojrzałych i kilka drobnych a mimo to udało sie zgarnąć 12 jajeczek więc u Ciebie musi byc dobrze trzymam kciuki i na bieżąco dawaj znać
Joanien zazdroszczę ci takiego podejścia;) ja zawsze nerwowo podchodzilam to takich dni. Życzę ci powodzenia i miłego wyjazdujoanien1104, ABI90 lubią tę wiadomość
5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
❤2.02.2021 -
Liliputkowo, ja też bardzo nerwowo podchodziłam do tematu, ale jakoś pierwszy raz od dawna mam w sobie taki wewnętrzny spokój. Nie wiem skąd to się wzięło, nie to że odpuściłam, ale przestałam się tak napinać, mam wolną głowę. Bardzo mi zależy, ale nie za wszelką cenę. To leczenie bardzo mnie wymęczyło i nauczyło pokory i po tych moich przeżyciach wychodzę z założenia, że tylko spokój mnie uratuje
Owszem, mam myśli typu " szkoda, że nie współżyliśmy jeszcze w sobotę", ale z drugiej strony nie męczą mnie jakoś bardzo.
Teraz wszystko w rękach natury -
ABI90 wrote:Hej. Liliputkowo wywołała wilka z lasu : wizyta była dzisiaj pęcherzyków 9-12 (?) W piątek kolejna wizyta a od jutra dodatkowy lek. Punkcja prawdopodobnie we wtorek 😊
Hej! @ABI90, gdzie dostałaś dofinansowanie? Ja właśnie czekam na decyzje, staram się o dofinansowanie w Invikcie. Jestem pacjentką oddział kliniki w Gdańsku. Mega się cieszę, że Ci się udało. Mam nadzieję, że mój wniosek też zostanie rozpatrzony pozytywnie. In vitro to już moja ostatnia szansa na ciążę... niesamowicie mi zależy. Fajnie, że są te opcje z dofinansowaniami. -
Klaudia ja jestem z woj. mazowieckiego i załapałam się w klinice w Płocku poza nią ten sam program jest w Warszawie w Invimedzie i Gamecie ale tam nie mają już miejsc. Trzymam kciuki aby i Tobie udało się załapać. Ja wczoraj dostałam pierwsza fakturę
-
Dziewczyny jak tam u Was ? ABI jak poszło ?
U mnie w tym cyklu nie udało się, nie rosło endometrium, Miałam tylko 6mm. Jednak zupełnie nie przejmuje się i działamy dalej
Od nowego cyklu zmiana leku z clo na Lamette, zmieniamy tez harmonogram brania z 3-7 na 5-9 dc.
Jestem ciekawa co z tego będzie -
joanien1104 wrote:Dziewczyny jak tam u Was ? ABI jak poszło ?
U mnie w tym cyklu nie udało się, nie rosło endometrium, Miałam tylko 6mm. Jednak zupełnie nie przejmuje się i działamy dalej
Od nowego cyklu zmiana leku z clo na Lamette, zmieniamy tez harmonogram brania z 3-7 na 5-9 dc.
Jestem ciekawa co z tego będzie5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
❤2.02.2021