Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
My ruszyliśmy odrazu do kliniki i lekarza społecznego tutaj na forum. Badania jakie narazie dostaliśmy to AMH, homocysteina, pcp plemnikowe i Wit. D bo u mnie wcześniej był z nią duży problem.
Dodatkowo mąż badanie nasienia. Ja miałam mieć ewentualnie w przyszłości PCT ale pod stresem omyłkowo się umówiłam i chyba już wykonam.
No i monitoring w tym cyklu mam mieć.
-
A ja nadal nie zrobiłam testu 35 dzien cyklu chociaż i bywało 41. Po ovitrelle jestem 14 dni chyba jutro już rano zrobię. Od 2 tyg czuje bóle jak przed okresem. Czy znacie kogoś komu udało się za pierwszym razem po ovitrelle bo mi się w to wierzyć nie chce ze to możliwe. Jeju proszę trzymajcie kciuki za mnie.
-
Victoria, kwestia farta i nie farta co za różnica czy pierwszy raz po ovitrelle czy drugi jak to ma być twoj cykl to będzie;) miej wiarę kobieto
Ja już w poniedziałek idę na wizytę do gin będziemy umawiać prenatalne. Ale szybko leci5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
❤2.02.2021 -
U mnie ok serduszko pięknie bije dziś widziałam rączki, nóżki.. niesamowite. To juz nie kijanka a malutki czlowieczek łzy sie same kręcą w oku bąbelek skręcony po mamusi wiercił sir tak że nie mogła zrobić mu ładnego zdjęcia:) najważniejsze że ciąża zdrowa
Dziewczyny trzymam kciuki za wasze jutrzejsze wizyty. Dajcie znać co u wasMartek&M lubi tę wiadomość
5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
❤2.02.2021 -
Witam, nie wiem czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta, ale chciałabym Wam dać otuche, po przeszło 4 latach udało się, dziś już 11 tc. Dziewczyny dacie radę, tylko wiary i trochę oderwać myśli - wiem że to najbardzej wkurzający tekst jaki można usłyszeć ale u mnie to chyba to dało efekt...
ABI90, Martek&M lubią tę wiadomość
-
marta_kwk wrote:Witam, nie wiem czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta, ale chciałabym Wam dać otuche, po przeszło 4 latach udało się, dziś już 11 tc. Dziewczyny dacie radę, tylko wiary i trochę oderwać myśli - wiem że to najbardzej wkurzający tekst jaki można usłyszeć ale u mnie to chyba to dało efekt...
Super gratulację! jakieś wspomagacze? co zrobiliście inaczej że się udalo? jakies objawy przed że się udało?Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
Żadnych wspomagaczy, zmieniłam trochę charakter pracy, zaczęłam biegać żeby w lecie jakoś wyglądać, raz zabrałam męża na bieganie i tak się dobrze bawiliśmy że wylądowaliśmy w łóżku po, o i pykło...
A pierwszym objawem jaki dał mi do myślenia to nie przestały mnie piersi boleć przed @ i strasznie mnie żołądek bolał... -
marta_kwk wrote:Żadnych wspomagaczy, zmieniłam trochę charakter pracy, zaczęłam biegać żeby w lecie jakoś wyglądać, raz zabrałam męża na bieganie i tak się dobrze bawiliśmy że wylądowaliśmy w łóżku po, o i pykło...
A pierwszym objawem jaki dał mi do myślenia to nie przestały mnie piersi boleć przed @ i strasznie mnie żołądek bolał...5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
❤2.02.2021 -
liliputkowo90 wrote:Gratuluje jak nic teraz wszyscy będą nagle biegać fajnie że dałaś znać myślę że to dla wielu dziewczyn jest to znak że jak nadejdzie odpowiednia chwila to zakoczy ja po 5 latach starania właśnie kończę 11 tydzień dzis ide na usg genetyczne i juz teraz z górki
To mamy tydzień różnicy ja dziś kończę 10 tc termin mam na 9.02. -
Joanien w 10dc juz powinno być widać.. przykro mi ale próbuj naturalnie cuda sie zdarzają
Marta tak ja mam termin na 2.02 jak u ciebie z badaniami robiłaś juz pappa? Bo ja raczej zostaję przy samym usg genetycznym.
Właśnie z biego wróciłam dzidzia jest w 100% zdrowa wyniki idealne. I juz zasugerował płeć dziewucha!
Abi jak u Ciebie po wizycie?5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
❤2.02.2021