Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
Och Poczekalnia, strasznie mi przykro. Szkoda, że wszystkie musimy tak często przechodzić przez takie rozczarowanie.
Ja aktualnie znowu licze, planuję bo się dzisiaj zorientowałam, że to już 9 dc. Od jutra robie testy owu, może coś wykażą W zeszłym cyklu zaczęłam później i nic nie pokazały, więc albo nie miałam owulacji, albo paski były felerne, albo za późno zaczęłam.
Dziewczyny życzę Wam, aby to były ostatnie nasze święta bez upragnionych dzieciaczków Zdrowych, mimo wszystkich pogodnych świąt i oby to był nowy początekMarta..a lubi tę wiadomość
-
Poczekalnia ..... jest mi niewyobrażalnie przykro... wierzyłm ściskam mocno.
Kochane życzę Wam spełnienia marzeń, a marzenia mamy najpiekniejsze:) duuuuuużo zdrowia dla Was i dla swoich połówek i chyba tyle, bo szczęście i miłość wszystkie mamy
Napiję się w pierwszy dzień świąt za Wasze zdrowie gdyby nie Wy moja psychika by juz podupadla chyba mocno Jestescie najlepszym wsparciem!Marta..a lubi tę wiadomość
Czekam na nasz cud... 13cs szczęśliwy!
Czekamy na naszą królewnę
-
nick nieaktualny
-
Poczekalnia pewnie juz mialas niezłe nadzieje, szkoda że tak wyszło
A ja oczywiście mam Święta do dupy i mam ochotę zostacyw pokoju i sie nie wynurzać. Moja rodzina ma inne plany (beze mnie) a rodzina męża jak zwykle zaprasza nas no bo tak wypada. Wszyscy ze soba mają super relacje a mnie dzisiaj tak skutecznie olali, że nie mam ochoty korzystać z łaski ich obecności tylko głupio siedzieć samotnie kilka metrów dalej. Mąż dodatkowo chyba tego nie rozumie echh'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Poczekalnia wrote:@ ....... testu już nie potrzeba
Dziewczyny życzę Wam ciepłych rodzinnych świąt w gronie życzliwych Wam osób, spełnienia najskrytszych marzeń, zdrowia, szczęścia, miłości oraz aby 2018 Rok przyniósł same szczęśliwe chwile :* ściskam Was mocno!Marta..a lubi tę wiadomość
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100 -
Letitbe przykro mi, my mieliśmy u siebie robić a tydzień temu teście nagle się rozmyslili i ze u nich będzie. Ja najchętniej bym Was zaprosiła i razem byśmy sobie fajne święta urządzili przynajmniej by było miło i wesoło, a nie sztywno i dretwo
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100 -
Powiem Ci, że z ogromną radością przyjęłabym każde zaproszenie. Nie ma nic gorszego niż samotne Święta a moje nawet siedząc z nimi przy stole są samotne, bo czuję się jak piąte koło u wozu. Wszyscy mają jakieś sprawy do siebie, zachwalają siebie nawzajem a ja jestem tam jak powietrze.
Mam urodziny niedługo i już zapowiedziałam, że nie chce ich wizyty, bo nie chcę spędzać moich urodzin z ludźmi, których nie obchodzę. Szkoda tylko, że skończę sama w domu.
W tej sytuacji poważnie zaczęłam się zastanawiać nad dalszymi staraniami, bo jak mam wychować dzieci w takiej chorej atmosferze'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
Och Frelcia, mowilam że jedziemy na tym samym wózku
Ty masz chociaż wizję przeprowadzki i ja na Twoim miejscu zwiewałabym gdzie się da a ja muszę mieszkać obok, tyle kasy wsadziliśmy w mieszkanie i nawet gdybym chciała to go nie sprzedam, bo dom dzielimy z bratem męża i ta wstrętną jego żoną, więc nikt go nie kupi. Ach...życie, życie
Wpadaj do mnie na Święta to nastroje sobie poprawimy'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Dziewczyny ja wam również życzę Wesołych Świąt i żebyście Wy i wasi bliscy uczynili ten czas magicznym. Niech spełnią się wasze najskrytsze życzenia i pamiętajcie, że wiara czyni cuda dlatego nie wolno się poddawać i zawsze trzeba walczyć do końca:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2017, 14:45
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Dziewczynki wpadam do Was z życzeniami świątecznymi.
Po pierwsze - wiadomo czego Następnie szczęścia w życiu osobistym i powodzenia w pracy zawodowej. Mam nadzieję, że wbrew (standardowym) rodzinnym niesnaskom, spędzicie cudowne Święta.A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
nick nieaktualny
-
U mnie tez dzidziusia, jedna ciotka mezaa nawet blizniakow ZA TO OPOZNIENIE ...... no nie wiem czy to mialo byc smieszne czy co....
U mnie juz po kolacjach (trzech!!!!), toczę się na kanapę przed tv z mężusiem i na dwójce leci p.s. Kocham Cię. Koooooch ten filmCzekam na nasz cud... 13cs szczęśliwy!
Czekamy na naszą królewnę
-
nick nieaktualnyJa wolę Holiday. Mam brzuch jak w 5miesiacu Co najmniej a w sumie malutko zjadłam. Dostałam ciepły polarek i skarpety. Obleklam się i zaleglam przed tv. Jem pestki dyni i pomidory dobre na endometrium i zagniezdzanie:p A mąż się zmyl z laptopem na górę. Ciekawe co tam ogląda xD
-
Frelcia bo to najpierw brzuch a potem ciąża
Pomidory też są dobre na endometrium? Ja planuję popijac wino i zagryzac migdały jak tylko ta @ w końcu się pojawi. Dziś 29 dc
Mnie tesc życzył zdrowia ale tak na serio a nie jak to się mówi z przyzwyczajenia każdemu a teściowa spełnienia marzeń. Reszta życzyła mi żebym była szczęśliwa, wszystkiego najlepszego itp
Chciało mi się płakać. Połowa życzeń nieszczera, druga wywolująca smutek ale cóż
Doła Swiatecznego mam za soba, teraz cieszę się, że Święta dopiero za rok. Uff
Aaaa mąż mi życzył mądrego męża. Myślicie, że mówił o sobie?
PS Frelcia jak tylko będziesz wybierala się nad nasze morze lub mazury to wpadaj śmiało. Wina mam zawsze pod dostatkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2017, 23:39
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
To ja na święta mam grypę żoładkowa, wiec ani wigilii ani życzeń. Zamiast się najeść to walczę z odwodnieniem. Do tego z tego powodu nie mogłam dziś iść na monitoring, więc musiałam odstawić leki i przeszło 2 tygodnie kłucia się w brzuch pójdzie totalnie na marne.
Do tego jeszcze wczoraj się dowiedziałam, że dziadek ma złośliwego guza mózgu i w najlepszym razie będzie żył jeszcze 3 miesiące. Także tak. Fantastyczne święta...👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
O matko... tym_janek jak mi przykro w takich sytuacjach wychodzi na wierzch jak błahe są te nasze codzienne problemy. My tu użalamy się nad naszymi życzeniami a Ty ich nawet nie dostałaś i jeszcze takie wieści
Och te Święta chyba nie są zbyt łaskawe'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
Nie slyszalam o pomidorach na sluz :o ale wypróbuje bo pewnie po clo będzie susza'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart