Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
Niezły plan lollla
Frelcia to dobrze, że znajome mają do Ciebie zaufanie. Ty też będziesz niedługo ze swoim brzuchem chadzać'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Hej kochane jak po świętach? U nas byli znajomi i kuzyn, takze w święta mimo ze daleko od rodziny, było wesolo. Wiec nie zaglądałam bo bylam pochłonięta przygotowaniami. Dzisiaj z kolei maz juz w pracy a ja mam dzien lenia i jeszcze z łóżka nie wyszlam no tylko pranie wstawilam ale to minimalny wysilek
Wywalilo mi brzuch takze mozecie podotykac! Moze was Tymek zarazi ❤ ja cały czas o was mysle i tak wam mocno kibicuje ze nawet sobie nie wyobrażacie!
madzi2506, Letitbe, PLPaulina, lollla7, Szimi, Marta..a lubią tę wiadomość
-
Key ale jesteś duża super!'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Letitbe noo... Ale widac tak tylko w tej sukience Nadal jak zaloze jeansy i jakas bluze to tak malo widac;) wiec specjalnie dla was wrzucilam :*
-
nick nieaktualny
-
keyb wyglądasz ślicznie
Frelcia trzymam kciuki za wielkie piękne pęcherzyki.
w tamtym msc snil mi sie @ i przyszła małpa, wczoraj snilo mi się że robiłam ciążowy i wyszły takie dwie piękne grube krechy!myślicie że to proroczy ?
oczywiscie u mnie zazyna się doszukiwanie objawów, temp trzyma się wysoko czuję, mam jakieś dziwne kłucia na dole w brzuchu. Chce wierzyc ze to znowu inne kłucia niz miesiac temu, dwa, 5, 10 miesiecy temu eeeehhhhCzekam na nasz cud... 13cs szczęśliwy!
Czekamy na naszą królewnę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lollla7 wrote:
oczywiscie u mnie zazyna się doszukiwanie objawów, temp trzyma się wysoko czuję, mam jakieś dziwne kłucia na dole w brzuchu. Chce wierzyc ze to znowu inne kłucia niz miesiac temu, dwa, 5, 10 miesiecy temu eeeehhhh
chyba każda z nas w to wierzy co miesiąc
Echh..
Lollla postaraj się myśleć o czymś innym :*
Frelcia będzie dobrze, nie bój się
Key_b dobra dobra ja swoje wiem, pewnie robiłaś w tym roku za Mikołaja
Szimi ja też chce ale nie od pierogów
A moja @ jakaś dziwna jest. Od wczoraj mam mocne plamienia/ lekkie krwawienia. Wkładka nie wystarcza, podpaska spokojnie starczyłaby na cały dzień i do tego zero bólu. Grrrr
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Frelcia nie ma bliźniaków niestety ale ten brzuch w tej sukience sie tak prezentuje normalnie nie jest taki ogromny zaraz zrobię jakirs zdjęcie
-
Nie sądzę, bez owulacji to ani okresu ani ciąży
Na wszelki wypadek w moje urodziny zrobię test, bo wtedy muszę wziąć clostilbegyt a jeżeli jednak JAKIMŚ CUDEM byłabym w ciąży to wolałabym nie szkodzić maluchowi. Oczywiście nadal uważam, że to jednak słaba miesiączka'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
lollla7 wrote:Key b w ogole zauwazylam ze Tymek bedzie pieknym preznetem na pierwszą rocznicę ślubu!!! Alw czad
-
key_b super brzuchol. Takie widoki są piękne
Frelcia trzymam mocno kciuki
My jesteśmy na tym najprzyjemniejszym etapie - serduszkowania Ja w ogóle dzewczyny po odstawieniu tabletek mam taakie libido, że aż mnie to w sumie zdziwiło. Bo ja od momentu rozpoczęcia współżycia brałam anty więc wychodzi na to, że nie znałam sama siebie
A za kilka dni rozpocznie się ten gorszy okres - wynajdywanie objawów
Lollla ja razem z Tobą się nie mogę doczekać wyników
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2017, 17:43
-
nick nieaktualny