Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda - mbc wrote:Paula, właśnie doczytałam poprzednią stronę o Młodym!
No to faktycznie teraz będą przeboje... Mam nadzieję, że to się sprawnie leczy i że nie przejdzie na Ciebie!!
Niestety uroki chodzenia do żłobka. I tak fuks, że nie ma innych chorób.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Właśnie zobaczyłam, że F. do karty ciąży wpisał mi MTHFR, PAI, ANA a V Leiden zapomniał
edit. będę rezygnować z wizyty 3.12 ma 13:20. Któraś chętna?
Nie muszę już teraz, mogę trzymać jak cośWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2018, 17:53
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
W sumie to niezle, na izbie przyjec poszlo szybko, bo maz zapytal, czy w ciazy mozna bez kolejki i mozna
A ze bylam na czczo to na oddziale szybko pobrali mi z 8 probowek krwi zebym mogla zjesc.
Potem przyszla moja lekarka porowadzaca zrobic ze mna wywiad i wziac do ode mnie wszystkie potrzebne dla niej wyniki.
Teraz czekam na sale, bo chca mnie dac do dwojki ze wzgledu na ciaze niestety bede czekac do 13-14
Generalnie na plus z powodu mojego stanu, wszystko szybko i elegancko💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Paula_071 wrote:Ale tam są chyba tylko dwójki? Nie kojarzę tam dużych sal. Kto jest Twoim prowadzącym?
Lek. rezydent Małgorzata Urban💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualnyMagda bardzo się cieszę że wszystko tak pięknie się posunęło do przodu. Gratuluję :*
Teraz spokoju i cierpliwości w szpitalu
Ja u rodziców jest okej ale pierwsza noc to była masakra. Jestem pewna że Ania czuła że nie jest w domu chociażby inny zapach. Nie spała prawie całą noc. Chciała być tylko u mnie na rękach i tylko tak zasypiała bidulka. Dziś na szczęście lepiej. Moje cycki zwariowały. Myslalam że już się laktacja ustabilizowała bo od tygodnia laktatora nie używałam i nie wzięłam go tutaj. Jest tragedia. Ciągle mam pełne piersi , Ania się krztusi, tryska mi mleko jak szalone więc odciagam ręcznie bo nie daje rady... -
Magda to super,że dobrze traktują kobiety w ciąży - zawsze wygodniej i sprawniej:)
Veri to da się ręcznie odciągnąć mleko? Kurka ile ja jeszcze rzeczy nie wiem. Dobrze, że masz mleka pod dostatkiem. Moja mama miała nas czwórkę z czego tylko ja ostatnia miałam mleka aż 4 miesiące:)
Dziewczyny chętnie przygarnę jakiś termin 30.11 - 04.12 do F.(akurat będzie to 11-14dc) A mogę spokojnie oddać 6.12 godz. 15:30 i 10.12 godz. 9:30
Kurcze wszystko przez to że okres po laparo przyszedł 4 dni za wcześnie. Przez to mam problem z określeniem kiedy najlepiej być na usg. Teraz mam 17dc ale bez starań, bo jestem po tym żelu na zrosty. Kolejny cykl męża mam w delegacji, ale już bym chciała żebyśmy przez ten czas z lekarzem obczaili problem i plan działania. Szczególnie, że będę u niego już z wynikami. Dziewczyny on zrobi extra terminy na monitoring owu? Jest taki dramat z terminami heh, Dobrze, że się tu możemy troszkę powymieniać07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Pati88 wrote:Magda to super,że dobrze traktują kobiety w ciąży - zawsze wygodniej i sprawniej:)
Veri to da się ręcznie odciągnąć mleko? Kurka ile ja jeszcze rzeczy nie wiem. Dobrze, że masz mleka pod dostatkiem. Moja mama miała nas czwórkę z czego tylko ja ostatnia miałam mleka aż 4 miesiące:)
Dziewczyny chętnie przygarnę jakiś termin 30.11 - 04.12 do F.(akurat będzie to 11-14dc) A mogę spokojnie oddać 6.12 godz. 15:30 i 10.12 godz. 9:30
Kurcze wszystko przez to że okres po laparo przyszedł 4 dni za wcześnie. Przez to mam problem z określeniem kiedy najlepiej być na usg. Teraz mam 17dc ale bez starań, bo jestem po tym żelu na zrosty. Kolejny cykl męża mam w delegacji, ale już bym chciała żebyśmy przez ten czas z lekarzem obczaili problem i plan działania. Szczególnie, że będę u niego już z wynikami. Dziewczyny on zrobi extra terminy na monitoring owu? Jest taki dramat z terminami heh, Dobrze, że się tu możemy troszkę powymieniać
Ja będę miała do oddania chyba 26.11 jeszcze. Ogarniemy może bliżej terminu te wymiany - ja bym chętnie wzięła jak coś ten 10.12
Jeśli chodzi o monit, to mnie się raz udało zaklepać, bo się zwolniło, a raz mnie wziął między pacjentkami. Jak przychodzisz piszesz mu sms i czekasz aż Cię poprosi. Ja jak przyszłam, to wyszła jedna pani, poprosił następną i później mnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2018, 15:22
Pati88 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Pati, jak mój mąż był w Pradze, gdy miałam owu to pojechałam do niego na jeden dzień. Nie możesz Ty do niego skoczyć?
Ja mam termin na 30.11 - też mogę się pewnie zamienić, dam znać po najbliższej wizycie.
Seli, Verita, Wy oprócz badań prenatalnych umawiałyście się na zwykłą wizytę jeszcze?
Magda, no to zaczęło się sikanie. Będziesz teraz wstawać w nocy. Witaj w klubie!Pati88 lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Mój mąż jedzie do Amsterdamu... a ja kończę teraz miesięczne L4 więc nawet gdyby był bliżej to wolnego bym nie dostała:) A lider już pytał czy wracam bo meksyk mają w pracy (księgowość)07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Ja dużo sikałam na początku, a teraz tylko jak młody przyciśnie woli bardziej rozrywać mi boki albo walić po żebrach...
Paula nie, po co dodatkowa wizyta? Prenatalne są dość dokładne, bada i szyjkę i wszystko co się da. Poza tym prenatalne robiłam u F. więc... nie było sensu
Magda to korzystaj z przywilejów, dostałaś jedynkę? Długo będziesz leżeć? -
Paula_071 wrote:Seli, bo na kartce z wizyty jest napisane zeby pamietac, ze badanie prenatalne nie zastepuje wizyty, ktora jest niezalezna.
no co Ty... To nieźle by było, bo prenatalne 300 i 200 zwykła wizyta... 500 zł za jednym zamachem - spoko....