Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySeli spokojnie. Przystawiaj i jestem pewna że przejdziecie. Z tą noca to się zmieni 500 razy. Boże jak ten czas zapiernicza. Moja Ania jutro 3 miesiące kończy
U nas noc koszmar, wstawałam co 2h czuję się jak wrak , jeszcze ten okres ,włosy leca na potęgę no makabra. Dobrze że weekend i mąż jest to chociaż w dzień trochę odpocznę ,tylko dziś mamy gości ale liczę na jutro. Kupiłam sobie fajna sukienkę świąteczna do karmienia i chociaż to poprawiło mi humor :p -
Paula_071 wrote:Seli, jak noc?
Simons, w kazdym dniu cyklu mozesz zrobic badanie.
Nie ma ktoras z Was do odstapienia moze wizyty 14 lub 17 grudnia? Mam 13.12 i chetnie sie zamienie. Nie mam tego dnia z kim mlodego zostawic.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
veritaserum wrote:Seli spokojnie. Przystawiaj i jestem pewna że przejdziecie. Z tą noca to się zmieni 500 razy. Boże jak ten czas zapiernicza. Moja Ania jutro 3 miesiące kończy
U nas noc koszmar, wstawałam co 2h czuję się jak wrak , jeszcze ten okres ,włosy leca na potęgę no makabra. Dobrze że weekend i mąż jest to chociaż w dzień trochę odpocznę ,tylko dziś mamy gości ale liczę na jutro. Kupiłam sobie fajna sukienkę świąteczna do karmienia i chociaż to poprawiło mi humor :p
U nas w nocy tez jest aktywny a w dzien spi juz zrobilam obiad na dzis, przygotowalam na jutro i ciasto jakies machne chyba -
Magda - mbc wrote:17.12 ma Fozzie Bear, tylko musisz ją tu znaleźć na forum. Jeśli jej nie ma, to wyślę Ci smsem jej dane z fb., bo ja miałam jak coś wiziąć tę wizytę.
Poprosze jej dane
Wczoraj mlody byl u moich rodzicow, wzielam sie za porzadne sprzatanie jego pokoju. Zeszlo mi dobre 3 h i zaczely bolec plecy. Dzisiaj wstalam, poszlam umyc glowe i nue bylam w stanie ustac. Tak mnie boli kregoslup, ze sama nie moge wstac, jak sie schylam to lece na podloge. Oszaleje, nie wiem jak sobie z tym poradze. Musze jutro dorwac fizjoterapeute.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagda kciuki !!
Nefre chyba żadna. Ale jeśli nasz potwierdzona Endo to polecam tego lekarza w 100%. Byłam u niego na dwóch wizytach ( przed ciążą i w ciąży ) i lekarz z klasą. Naprawdę. Z tego co wiem specjalizuje się głównie w laparoskopii i właśnie leczeniu endometriozy
Seli jak tam ?
Futuremama a u Ciebie ?
Paula jak samopoczucie ?
Pati, Simons ? -
Magda, mocno trzymam kciuki!
A ja konam, prawie w ogole nie spalam. Taki bol, ze ledwo zyje. Paracetamol nie pomaga nic. Ide dzisiaj po l-4 do ortopedy i mam nadzieje, ze dzisiaj uda sie spotkac z rehabilitantka, polecil mi F.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualnyveritaserum wrote:Magda kciuki !!
Nefre chyba żadna. Ale jeśli nasz potwierdzona Endo to polecam tego lekarza w 100%. Byłam u niego na dwóch wizytach ( przed ciążą i w ciąży ) i lekarz z klasą. Naprawdę. Z tego co wiem specjalizuje się głównie w laparoskopii i właśnie leczeniu endometriozy
Seli jak tam ?
Futuremama a u Ciebie ?
Paula jak samopoczucie ?
Pati, Simons ?
Dzięki za info
Zapisałam się do niego na zwykłą wizytę ale w ginamedica a nie w tej klinice zi nie udało się zapisać jako konsultacja z endo.. Mam nadzieję że on i tak zbada mnie w tym kierunku.. Boję się że wyśle mnie na wizytę do kliniki a tam nie da się wbić.. -
Nefre_ ms wrote:Dzięki za info
Zapisałam się do niego na zwykłą wizytę ale w ginamedica a nie w tej klinice zi nie udało się zapisać jako konsultacja z endo.. Mam nadzieję że on i tak zbada mnie w tym kierunku.. Boję się że wyśle mnie na wizytę do kliniki a tam nie da się wbić..Nefre_ ms lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualnyDzięki
W ogóle nie pisałam tu ale wbilam do f i powiedział że Jajniki są nieruchome prawdopodobnie zrosniete z macica i endo jest od dawna..
A ja regularnie zawsze chodziłam do lekarzy i w ostatnim roku przecież miałam wizyty 2 razy w miesiącu.. Byl zabieg lyzeczkowanua i hospitalizacja.. Tyle ginekologow co mi tam patrzylo nic nigdy nie powiedziało że jajka się nie ruszają.. A pytałam czy mogę mieć endo bo strasznie bolesne miesiaczki były... -
Nefre_ ms wrote:Dzięki
W ogóle nie pisałam tu ale wbilam do f i powiedział że Jajniki są nieruchome prawdopodobnie zrosniete z macica i endo jest od dawna..
A ja regularnie zawsze chodziłam do lekarzy i w ostatnim roku przecież miałam wizyty 2 razy w miesiącu.. Byl zabieg lyzeczkowanua i hospitalizacja.. Tyle ginekologow co mi tam patrzylo nic nigdy nie powiedziało że jajka się nie ruszają.. A pytałam czy mogę mieć endo bo strasznie bolesne miesiaczki były...
Trzymam kciuki!💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny