Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Simons_cat wrote:Podobno Anna żurowska spoko i moja położna ją zna i podobno szybszy termin byśmy dzięki temu dostali xD zobaczymy 🙂
Ja Ci polecam Ireneusza Mierzejewskiego, on współpracuje z osławioną Renatą Gacką. Przyjmuje na Karłowicach. Terminy okej. Byłam u niego z Jankiem, polecam.
A w Kiełczowie polecam Ci jeszcze Marysię Kubińską - bardzo ogarnięta fizjo.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Marysia kubinska pracuje razem w duecie z Justyna. Justyna zajmuje sie stricte buzia a Marysia caloksztalt ta terapia jest razem z ich 2
Magda - mbc lubi tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
nick nieaktualnyHej dziewczyny. My wczoraj po USG, dziecię to już 2 kg żywej wagi 💪 na szczęście wszystko dobrze i w końcu pokazał twarz na 3d xd mam pytanie czy któraś z was borykała się z cukrzycą ciążową i macie do polecenia jakiegoś dobrego diabetologa we Wrocławiu?
+ Pytanie czy mając wykupioną swoją szczepionkę na krztusiec zaszczepią mnie w każdej przychodni czy trzeba do tej przychodni należeć? W luxmedzie nie pozwalają mnie własnej jeśli mają na stanie i w dodatku wołają 220 złWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2021, 12:20
Simons_cat lubi tę wiadomość
-
U nas Bartek dzis juz mial przełom i jak po niego przyszlam to bawil sie zabawka sam na dywanie.
jestem spokojna i widze ze bedzie dobrzeSimons_cat, Paula_071, Magda - mbc lubią tę wiadomość
Synek styczeń 2021 -
U nas klasyka, wzloty i upadki🤣 jak już się cieszę że jest lepiej to dostaje obuchem w łeb i zaś mam nieodkladalne dziecko😁
Starszak ma 2 dni kwarantanny z przedszkola, a w sb robimy urodziny młodej.
U was w żłobkach/ przedszkolach też kwarantanny? Pierwszy raz dostałam tel z sanepidu/ automatu. Jak kiedyś niby młody miał to nikt nie dzwonił.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2021, 09:54
-
U mnie w sumie podobnie jak u Future🤣
Karmienie nam się poprawiło. Chociaż młody wyczynia dziwne rzeczy przy cycku. Wydaje się bardzo podniecony, macha rączkami, a po złapaniu cycka co jakiś czas albo ciągnik e brodawkę jak gumę 🤣 albo się tak mocno wtula w pierś. Nie wiem czy to reakcja na płynące mleko czy może za szybko to mleko płynie i muszę coś zmienić... Idk 🙈🙈🙈
Ogólnie jest mega śmieszny. Miny takie strzela, że kiśniemy 🤣 nic tylko memy robić 🤪🤪🤪
Mi chyba w końcu się uspokoiły hormony. Chociaż dzisiaj w nocy znów miałam kryzys i nie mogłam zasnąć, bo ciągle mi się wydawało, że zaraz mi się udławi mlekiem🙈 mam taką schize na tym punkcie, zevszok. Przychodzi noc i ja wariuję🥴🥴🥴
Magda, po jakim czasie byłaś na kontroli po cesarce?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2021, 11:25
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
nick nieaktualny
-
Astereae wrote:Simons, jaka miałaś dawke heparyny w ciazy ?
Badałaś anty-xa ?Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Future my mamy kwarantanne tzn Anka ma 5 dni od wczoraj do poniedziałku tez dostalam telefon z sanepidu automat i raz juz policja dzwonila czy jest w domu. Smuteczek bo miala na weekend jechac do dziadkow 🤭
Simons ja poszlam na kontrole chyba w 3 miesiacu bo jak zwykle nie mialam czasu 🙈 ogolnie jeski chodzi o wlasne zdrowie nie jestem dobrym przykładem. Juz nir wspomne ze powinnam isc do fizjo a nie bylam do dzisiaj a jestem pewna ze mam rozejście mięśni.
może jak wrócę do pracy to sie poprawie.
U hematologa powinnam byc a nie bylam, u kardiologa mialam zalecane byc tez nie bylam 😆Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2021, 19:16
Synek styczeń 2021 -
Verita ja tak chce w styczniu do fizjo pójść ale coś czuję że będę się podobnie zbierać🤣 zwłaszcza że muszę ogarnąć szczepienia całej trójki i z małą parę wizyt muszę ogarnąć. W pn będę wisiała na telefonie szukając terminów i już jestem chora na samą myśl🤣
Ale do gina przynajmniej idę za 1,5 tyg -
U mnie fizjo to chyba na głowę by mi weszla bo nie mamy miejsca juz na nic 🙈 ja odliczam miesiace do wyprowadzki za rok o tej porze bedziemy miec klucze i preznie mam nadzieje działać bo tylko to mnie trzyma przy zyciu.
jeszcze młodzież dostala na mikolaja od znajomych basen z kulkami 🤣🤣🤣
Ja pilnuje zdrowia wszystkich tylko nie swojego 😅
Synek styczeń 2021 -
Verita pewnie już pisałaś ale co kupiliście, mieszkanie czy domek?
U nas niby 4 pokoje ale i tak kumulacja tam gdzie obecnie się znajdujesz. Młody na tej kwarantannie był naprawdę złotym dzieckiem, do czasu... dzisiaj dał nam tak popalić że już dawno takich afer nie było🙈
Ale jutro goście więc dziś co mogłam to w kuchni i czasu brak.
A no I młoda wszystkie zabawki roznosi dosłownie wszędzie. Robiłam selekcję ale widać za słabo🤣 -
Paula_071 wrote:A my zrobiliśmy Tomkowi badanie na przeciwciała covid i okazało się, że go przechodził. Nie mamy pojęcia kiedy, bo przy infekcjach go testowaliśmy. Więc póki co go nie będziemy szczepić.
o kurczę, pewnie przeszedł bezobjawowo!💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
veritaa wrote:U mnie fizjo to chyba na głowę by mi weszla bo nie mamy miejsca juz na nic 🙈 ja odliczam miesiace do wyprowadzki za rok o tej porze bedziemy miec klucze i preznie mam nadzieje działać bo tylko to mnie trzyma przy zyciu.
jeszcze młodzież dostala na mikolaja od znajomych basen z kulkami 🤣🤣🤣
Ja pilnuje zdrowia wszystkich tylko nie swojego 😅
ja właśnie dzis wydalam duzo pieniędzy na kafle i cala armature i dostałam gotowa wizualizacje sypialni.
Jeszcze przedpokój i salon z aneksem i trzeba bedzie już tylko projekt wprowadzić w zycie i zaplacic 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2021, 20:50
Paula_071 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021